Οι 46 γεύσεις του Cook Out Milkshakes

Ενώ ο Baskin Robbins είναι γνωστός για 31 γεύσεις, τα λιγότερο γνωστά, αλλά όχι λιγότερο αγαπημένα εστιατόρια Cook Out διαθέτουν πάνω από 46 διαφορετικές ποικιλίες μιλκσέικ.

Αυτό που ξεκίνησε ως τοπικό στολίδι στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας είναι ότι η Cook Out έχει τοποθεσίες στην Αλαμπάμα της Γεωργίας, στο Κεντάκι, στο Μέριλαντ, στο Μισισιπή Βόρεια Καρολίνα, στη Νότια Καρολίνα, στο Τενεσί, στη Βιρτζίνια και στη Δυτική Βιργινία. Με τόσο μεγάλη κάλυψη σε όλη τη νοτιοανατολική πλευρά, μπορεί να βρεθείτε να σταματήσετε σε μια από τις θέσεις τους για ένα γρήγορο γεύμα κατά την επίσκεψή σας σε μία από αυτές τις πολιτείες ή αν ταξιδεύετε σε ένα οδικό ταξίδι.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές γεύσεις για να επιλέξετε από, εδώ είναι μια πλήρης λίστα για να μελετήσετε πριν πάτε έτσι μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας με ευκολία. Από την κλασική σοκολάτα της μάρκας Βανίλια και Hershey έως τις πιο γευστικές γεύσεις όπως το Cherry Cobbler και το Egg Nog, αν σας αρέσουν τα μιλκσέικ, υπάρχει μια γεύση για εσάς. Παρακάτω είναι μια ολοκληρωμένη λίστα των γεύσεων.

Μαγειρέψτε τα γεύματα Milkshake

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται να δοκιμάσουν μια από τις παραπάνω γεύσεις, τα Cook Out εστιατόρια είναι επίσης γνωστά για τα φρέσκα (ποτέ παγωμένα) "υπαίθρια στυλ" χάμπουργκερ, hot dogs, επιλογές μπάρμπεκιου όπως κοτόπουλο Cajun και χοιρινό μπάρμπεκιου, hushpuppies, κλασικές πατάτες, και δαχτυλίδια κρεμμύδι, ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα πλήρες γεύμα από την επίσκεψή σας.

Καθώς τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού μεγάλης αλυσίδας υποβαθμίζουν συνεχώς την ποιότητα και τη φρεσκάδα των τροφίμων τους, η επίσκεψη σε τοπικά ιδιόκτητα μέρη, όπως το Cook Out, όχι μόνο θα κάνει ευχάριστες τις γεύσεις σας, αλλά θα στηρίξει το κίνημα "πραγματικού φαγητού".

Για να βρείτε μια τοποθεσία μαγειρέματος κοντά σας, συμβουλευτείτε αυτόν τον χάρτη στην ιστοσελίδα της εταιρείας.