Τι υπάρχει στο μενού στο Cook Out

Ως Αμερικανοί σαν Burgers και Shakes

Το CookOut είναι μια τοπική αλυσίδα Triangle-area που ειδικεύεται σε φθηνά fast-food που είναι φτιαγμένο με εξαιρετικά συστατικά. Το Cook Out υπερηφανεύεται για τα εξαιρετικά μιλκσέικς, γλυκά κρεμμυδάκια με κρεμμυδάκια και 100 τοις εκατό λευκά κρέατα κοτόπουλου και σάντουιτς, καθώς και χειροποίητα χάμπουργκερ.

Ακολουθεί μια λίστα όλων των προσφορών μενού του Cook Out. Οι περισσότερες θέσεις μαγειρέματος είναι ανοικτές αργά, μέχρι τις 3:30 π.μ. την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη και 4:30 π.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το Cook Out δέχεται Visa και Master Card καθώς και μετρητά. Το δίσκο Cook Out που ονομάζεται το καλύτερο combo στο Raleigh, αποτελείται από μία κύρια επιλογή, δύο πλευρές και ένα ποτό.

Αν έχετε μια γεύση για όλα τα αμερικανικά αγαπημένα όπως μπιφτέκι, ζεστά σκυλιά, πατάτες, κρεμμύδια, δαχτυλίδια κρεμμυδιού, και shakes, αυτό είναι το μέρος. Και δεν θα κάνει πολλά από ένα βαθούλωμα στο πορτοφόλι σας ως πλευρικό επίδομα.

Φρέσκα σπιτικά χάμπουργκερ

Επιλογή μάγου, μουστάρδα, κέτσαπ, τουρσί, κρεμμύδι και μαρούλι. Ψητά κρεμμύδια ή καρύκευμα Cajun κατόπιν αιτήματος. Έρχεται σε μικρά, κανονικά, τεράστια και μεγάλα διπλά μεγέθη.