Πολιτιστικές συμβουλές για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Πολωνία

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες ταξιδεύουν σε παλιές χώρες όπως η Τσεχοσλοβακία και η Πολωνία. Ενώ οι επιχειρηματικές ευκαιρίες σε αυτές τις τοποθεσίες μπορεί να είναι συναρπαστικές, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις πιθανές πολιτισμικές διαφορές.

Για να βοηθήσω τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν πολιτισμικά προβλήματα όταν ταξιδεύουν στην Πολωνία, πήρα το χρόνο να συνομιλήσω με τον Gayle Cotton, συγγραφέα του βιβλίου Say Anything to Anyone, Anywhere: 5 κλειδιά για την επιτυχή διαπολιτισμική επικοινωνία.

Η κ. Cotton (www.GayleCotton.com) είναι ο συγγραφέας του bestselling book, Say Anything To Anyone, Anywhere: 5 κλειδιά για την επιτυχημένη διαπολιτισμική επικοινωνία. Η κ. Cotton είναι διακεκριμένος ομιλητής και αναγνωρισμένη αρχή στην διαπολιτισμική επικοινωνία. Είναι επίσης Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc. και έχει παρουσιαστεί σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως: NBC News, BBC News, PBS, Good Morning America, PM Magazine, PM Northwest και Έκθεση Pacific.

Τι συμβουλές έχετε για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν προς την Πολωνία;

Οποιεσδήποτε πολιτιστικές συμβουλές για συγκεκριμένες επιχειρήσεις;

5 βασικές συμβουλές συνομιλίας

5 Taboos βασικών συνομιλιών

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων ή διαπραγμάτευσης;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για γυναίκες;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για χειρονομίες;