«Ένας οδηγός τζέντλεμαν για την αγάπη και τη δολοφονία» στο Ορφέο

Όταν η Adrienne Eller ήταν φοιτήτρια στο NYU, αποφάσισε να δει τον «Ένας οδηγός τζέντλεμαν για την αγάπη και τη δολοφονία» κατά τις πρώτες μέρες του στο Broadway. Η απόφαση ήταν για μια ιδιοτροπία, αλλά ήταν αυτή που θα επηρέαζε την καριέρα της νέας ηθοποιού.

Καθώς καθόταν και παρακολουθούσε την παράσταση στα τέλη του 2013, ο Eller γοητεύτηκε από το σύγχρονο μουσικό γεμάτο με τη γοητεία μιας μουσικής χρυσής εποχής.

"Όταν το είδα, ο χαρακτήρας μου, η Φοίβη, όταν βγήκε στη σκηνή, ήταν πραγματικά αστεία και νεανική και λίγο αδέξια και πολύ σοβαρή και τραγούδησε όμορφα τραγούδια σοπράνο", λέει ο Eller.

"Ήξερα ότι είναι το κομμάτι που ήθελα να παίξω. Αφού το είδα στο Broadway, επιδίωξα να είμαι σε αυτό".

Η Eller έλαβε μέρος σε ακρόαση, κερδίζοντας το ρόλο της Phoebe στην πρώτη εθνική περιοδεία της έκθεσης που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2015, λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή της από το NYU. Πριν από το ντεμπούτο του Memphis στο θέατρο The Orpheum Theatre, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, μίλησε τηλεφωνικά από την Αϊόβα.

Ποια ήταν η αντίδραση στην επίδειξη μέχρι στιγμής;

"Είναι απολύτως θαυμάσιο: η ομορφιά της περιοδείας για μένα είναι η πρώτη εθνική περιοδεία για την παράσταση, που φέρνει την παράσταση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που δεν την είδαν ποτέ, κάθε βράδυ είναι φρέσκο. , βλέποντας ότι η αντίδραση είναι διασκεδαστική. "

Έχετε ταξιδέψει από τον Σεπτέμβριο. Πώς είναι στο δρόμο;

"Είναι διαφορετικό, σίγουρα, είναι μια νέα εμπειρία για μένα, αλλά ένας τόνος διασκέδασης, επειδή το πρόγραμμά μας είναι ελαφρύ. Πρέπει να είμαστε στο θέατρο κάθε βράδυ γύρω στις 6:30 ή 7 εκτός από τα Σαββατοκύριακα.

Γι 'αυτό παίρνουμε όλη την ημέρα για να εξερευνήσουμε μια πόλη. Αυτή είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για ταξίδια και για να είσαι τουρίστας. "

Πώς συνδέεστε με τη Φοίβη;

Είμαι ερωτευμένος με την ίδια. Οι χαρακτήρες είναι πολύ περίπλοκοι και καλά γραμμένοι. Είναι νέος, αφελής και αθώος. Είναι κλασσική αλλά συγχρόνως ιδιόμορφη. Είναι πολύ βιβλιοπωλείο.

Είναι τόσο αφελής. Όταν συναντά (αγαπά το ενδιαφέρον) ο Μόντι ακολουθεί τα λόγια της και λέει πράγματα που είναι προσβλητικά που δεν σημαίνει να πει. Για το χρόνο της σκέφτεται έξω από το κουτί και επιθυμεί ο κόσμος να είναι διαφορετικός. Είναι διασκεδαστικό να παίξει. Είναι κλασσικά θηλυκή και νεανική αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Ρίζα γι 'αυτήν. ... Με πολλούς τρόπους είναι σαν εμένα. "

Τι γίνεται με τη σχέση με τον Monty;

"Όταν πρώτα κάνουν επαφή με τα μάτια, και οι δύο λένε," Ω! " Ο Monty, η ιστορία του, έχει χάσει και τους δύο γονείς του, έχει χάσει την τύχη του, δεν έχει χρήματα, έχει χάσει την τύχη του και η Φοίβη - που είναι ανώτερη τάξη, διαβάζει βιβλία και sonnets, είναι στον Charles Dickens - όταν συναντάει τον Monty και είναι ένας συμπαθητικός ορφανός χαρακτήρας, αισθάνεται άσχημα γι 'αυτόν, είναι κάτι σαν το Oliver Twist, ερωτεύεται την ίδια επειδή είναι αντίθετη με άλλες γυναίκες της χρονικής περιόδου. να πει τι αισθάνεται και θέλει. Δεν είναι σαν κούκλα πορσελάνης ".

Πώς μπήκατε στο χαρακτήρα;

"Όταν άρχισα να δουλεύω για το χαρακτήρα, έκανα έρευνες για τις προσδοκίες των γυναικών με τη σειρά του αιώνα Αγγλία. Κάτι που μου αρέσει να κάνω πριν από την παράσταση είναι να κρατήσω ένα βιβλίο με τα sonnets και να αρχίσω να διαβάζω ένα έτσι μπορώ να μπει σε αυτό ) έχει κάνει πριν έρθω στη σκηνή. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

"Ένας οδηγός τζέντλεμαν για την αγάπη και τη δολοφονία" ανοίγει στο Μέμφις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου. Οι παραστάσεις είναι στις 9-11 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ. Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, 2 μ.μ. και 8 μ.μ. και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 13:00 και 18:30

Τα εισιτήρια είναι $ 25 έως $ 125 και μπορούν να αγοραστούν καλώντας 901-525-3000 ή επισκέπτοντας το box office στο 203 S. Main στο Downtown Memphis.

Διαβάστε εδώ για περισσότερες από την ιστορία του Eller.