Το Farmington River Tubing είναι μια συγκίνηση του Κοννέκτικατ

Ένα δροσερό ποτάμι του ποταμού Farmington είναι μια καλοκαιρινή παράδοση

Τι είναι συναρπαστικό και χαλαρωτικό και εντελώς δροσερό; Σωληνώσεις στον ποταμό Farmington!

Όταν φτάνουν ζεστές μέρες στην περιοχή του Χάρτφορντ, ο καλύτερος τρόπος για να κρυώσει είναι να κατευθυνθείτε στην Κρατική Περιοχή Αναψυχής του Σατανά, που βρίσκεται στη διαδρομή 44 στο Νιου Χάρτφορντ του Κοννέκτικατ. Ενώ ένα μέρος που ονομάζεται Βασίλειο του Σατανά δεν ακούγεται σαν να ήταν δροσερό, το Farmington River Tubing έχει λειτουργήσει από αυτό το ποτάμι για πολλά χρόνια και όποιος οδηγεί κατά μήκος της Διαδρομής 44 μεταξύ New Hartford και Canton το καλοκαίρι έχει δει πιθανώς το Farmington River Tubing's έντονα χρωματιστές λυχνίες που διαπερνούν τον ποταμό.

Δείτε πώς λειτουργεί: Δωρεάν χώρος στάθμευσης, αλλαγή κατοικιών και τουαλέτες διατίθενται στο Βασίλειο του Σατανά. Όταν είστε έτοιμοι να περιηγηθείτε, περιμένετε στη γραμμή για να υπογράψετε χαρτιά παραίτησης και να νοικιάσετε το σωληνάκι και το σωσίβιο σας. Για το 2017, οι τιμές είναι $ 20 ανά άτομο τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα. Tube για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα για $ 10. Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε με μετρητά (δεν γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες και οι επιταγές). Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε για την ποδηλατική σας πορεία.

Η διαδρομή των 2,5 μιλίων είναι πιο ήρεμη από ό, τι άγρια, αλλά θα συναντήσετε τρία σύνολα ταχυτήτων που θα σας δώσουν καρδιά. Κρατήστε τα πόδια σας επάνω, και κρατήστε σφιχτά. Το δεύτερο σετ ταμιευτήρων είναι το πιο πιθανό να σας πετάξει από το σωλήνα σας, έτσι οι ναυαγοσώστες σταθμεύουν εδώ. Το υπόλοιπο του ποταμού είναι αφύλακτο, και για μεγάλο μέρος της διαδρομής σας, θα παρασύρετε χαλαρά, απολαμβάνοντας τους ήχους του βιαστικού νερού και της ζεστασιάς του ήλιου. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο.

Το σωλήνα του ποταμού Farmington δεν είναι για όλους.

Για αρχάριους, πρέπει να είστε τουλάχιστον 10 ετών, τουλάχιστον 50 και όχι περισσότερο από 300 κιλά και 4 'ύψος, και πρέπει να ξέρετε πώς να κολυμπήσετε. Όχι ... τα σκυλιά δεν μπορούν να βάλουν σωλήνα. Οι έγκυες γυναίκες δεν μπορούν, ούτε. Διαβάστε αυτούς τους κανόνες πριν κάνετε ένα ταξίδι.

Το ρεύμα μπορεί να είναι ισχυρό σε μέρη, ειδικά μετά από μια μεγάλη καταιγίδα και το πρώτο μέρος της σεζόν.

Το νερό είναι αρκετά κρύο, και μόλις ξεκινήσετε τη βόλτα σας, δεν υπάρχει καμιά επιστροφή.

Το Farmington River Tubing λειτουργεί καθημερινά από το Σαββατοκύριακο Memorial Day μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Κλήση μπροστά, 860-693-6465, για να ελέγξετε τις συνθήκες του ποταμού και τις ώρες λειτουργίας πριν κάνετε το ταξίδι στο New Hartford. Η λειτουργία της εβδομάδας στο πρώιμο και αργά μέρος της σεζόν μπορεί να είναι αμαυρωμένη λόγω των καιρικών συνθηκών ή ζητημάτων στελέχωσης.

Εάν είστε έτοιμοι να πάρετε σωλήνωση στο Farmington, εδώ είναι μερικές επιπλέον συμβουλές που βασίζονται στην εμπειρία μου:

Χρειάζεστε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Farmington River Tubing; Το Residence Inn (Κάντε κράτηση μέσω του TripAdvisor και διαβάστε κριτικές) στο Avon, Κονέκτικατ, είναι το πλησιέστερο ξενοδοχείο στο χώρο εκτόξευσης. Το Rodeway Inn & Suites είναι μια πιο προσιτή επιλογή 15 χιλιόμετρα μακριά στο Torrington, Κονέκτικατ.