Ποια είναι η ιστορία πίσω από το περπάτημα στο Μέμφις;

Ερώτηση

Ποια είναι η ιστορία πίσω από το περπάτημα στο Μέμφις;

Απάντηση
Περπατώντας στο Μέμφις , το 1991 επιτυχία του Marc Cohn, αναγγέλλει ποιητικά μια επίσκεψη του 1986 στο Μέμφις. Το τραγούδι αναφέρει την επίσκεψη του Cohn σε πολλά γνωστά ορόσημα του Memphis. Παρακάτω είναι μια λίστα με τις αναφορές του Memphis που κάνει ο Cohn στους στίχους του τραγουδιού.

Στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, ο Cohn αναφέρει μπλε σουέτ παπούτσια, μια αναφορά στο rockabilly τραγούδι μπλε Suede παπούτσια αρχικά καταγράφονται από τον Carl Perkins και εκτελούνται από τον Elvis Presley.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι πραγματικών μπλε, σουέτ παπούτσια από την Lansky Brothers Clothier στο βασιλιά.

Το Delta Blues είναι ένα ύφος της blues μουσικής που ξεκίνησε στο Δέλτα του Μισισιπή στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Το Μέμφις θεωρείται γενικά το βόρειο όριο αυτής της γεωγραφικής περιοχής. Υπάρχει ένα μουσείο Delta Blues βρίσκεται στο Clarksdale του Μισισιπή, περίπου 1,5 ώρες από το Μέμφις

Ο Handy ήταν ένας μπλουζ μουσικός, συνθέτης και πρωτοπόρος του είδους. Έπαιξε στην Beale Street με τη μπάντα του στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και έγραψε το τραγούδι "Memphis Blues" (αρχικά ένα τραγούδι καμπάνιας για τον υποψήφιο δημάρχου Edward Crump). Το WC Handy Park είναι ένα πάρκο της πόλης στην οδό Beale. υπάρχει ένα χάλκινο άγαλμα του Handy εκεί.

Ονομάστηκε από το Κογκρέσο ως το «σπίτι των μπλε», η Beale Street κέρδισε την φήμη στις αρχές της δεκαετίας του 1900 ως μια περιοχή ψυχαγωγίας με εστιατόρια και κλαμπ. Σήμερα, ο μήκους περίπου 2 μιλίων δρόμος είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός στο Τενεσί.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας για τον Elvis, συμπεριλαμβανομένου ότι αυτός ή το φάντασμα του έχει παρατηρηθεί σε όλο τον κόσμο.

Η Union Avenue είναι μια σημαντική οδός κυκλοφορίας αυτοκινήτων στο Μέμφις. Ενώ υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι ο δρόμος ονομάζεται μετά τον Στρατό της Ένωσης, ονομάστηκε στην πραγματικότητα αναφορικά με την ενοποίηση διαφόρων περιοχών της πόλης νωρίς στο σχηματισμό του Μέμφις.

Το αρχοντικό Graceland ήταν το σπίτι του Elvis Presley και σήμερα είναι ανοιχτό για επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είναι επίσης τόπος όπου θαμμένος ο Elvis . Οι πύλες του ακινήτου έχουν ένα ξεχωριστό μεταλλικό σχέδιο με μουσικές νότες και κιθαρίστες.

Ένα από τα πιο διάσημα δωμάτια στο Graceland, το δωμάτιο ζούγκλας είναι γνωστό για το βαθύ πράσινο χαλί shag και "τροπική διακόσμηση", συμπεριλαμβανομένων ξυλόγλυπτα έπιπλα.

Ο Al Green είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης τραγουδιού με έδρα το Μέμφις, ο οποίος αργότερα κατέγραψε μουσική του Ευαγγελίου και έγινε χρισμένος υπουργός. Περιστασιακά κηρύττει στις εκκλησίες της περιοχής του Μέμφις.

Το Χόλιγουντ είναι ένα μικρό καφενείο στο Robinsonville του Μισισιπή, όπου ένας τραγουδιστής του Ευαγγελίου που ονομάζεται Muriel έκανε συχνά. Υπάρχουν περισσότερα για αυτή την ιστορία αν σας ενδιαφέρει.