Εξωτερική Γάμοι στην περιοχή του μετρό της Ουάσιγκτον

Τοποθεσίες για Γάμους Κήπου στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια

Είτε βρίσκεστε σε κατάσταση πλήρους προγραμματισμού είτε απλά πέφτετε μακριά από τη δέσμευσή σας, επιλέγοντας τον τόπο διοργάνωσης, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας to-dos κάθε ζευγαριού. Αν ονειρεύεστε έναν όμορφο εξωτερικό γάμο στις περιοχές Washington, DC , Maryland ή Virginia , ο κατάλογος αυτός σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα αρχοντικό ή ένα Εθνικό Ιστορικό site που θα σας προσφέρει το τέλειο σκηνικό για την ξεχωριστή σας ημέρα.

Υπαίθριες εγκαταστάσεις γάμου στην Ουάσιγκτον, DC

Τοποθεσίες του Εθνικού Πάρκου - Οι γαμήλιες τελετές επιτρέπονται σε δύο θέσεις στο National Mall, στο Tidal Basin δυτικά του Memorial Jefferson και σε μια περιοχή κοντά στο Μνημείο του Α Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη Βιρτζίνια, οι χώροι του γάμου περιλαμβάνουν τους χώρους του Arlington House, πάνω από το Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington. Great Falls Park? και το Ολλανδικό Carillon, κοντά στο Μνημείο του Iwo Jima.

Arts Club of Washington - Πρόκειται για Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο που ιδρύθηκε το 1916 και είναι η παλαιότερη μη κερδοσκοπική οργάνωση τέχνης στην πόλη. Οι τελετές και οι δεξιώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Decatur House - Το Decatur House είναι ένα ιστορικό μουσείο σπιτιών που βρίσκεται ένα τετράγωνο βόρεια του Λευκού Οίκου στην πλατεία Lafayette. Μπορείτε να νοικιάσετε ολόκληρο τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του ομοσπονδιακού αρχοντικού, της αυλής, του σπιτιού και του συνεδριακού κέντρου.

Historical Society of Washington, DC - Αυτό το όμορφο κτίριο Beaux-Arts, με μνημειακά καμάρες, δάπεδα από μαρμάρινα δάπεδα, μαρμάρινες σκάλες και φεγγίτες, προσφέρει κομψό χώρο μουσείων με χώρους υποδοχής στη μεγάλη αίθουσα, το χώρο υποδοχής και στους περιποιημένους χώρους.

Meridian House - Δύο γαλλικά ιστορικά σπίτια του 18ου αιώνα βρίσκονται σε τρία στρέμματα περιποιημένων κήπων, σε απόσταση ενός μιλίου βόρεια του Λευκού Οίκου.

Sewall-Belmont House and Museum - Το μουσείο ιστορίας των γυναικών είναι ένα κομψό αρχοντικό ομοσπονδιακού στιλ στο ιστορικό Capitol Hill της Ουάσινγκτον.

Thomas Law House: Νησί Τίβερη Συνεταιριστικές κατοικίες - Αυτό το ιστορικό ομοσπονδιακό σπίτι που χτίστηκε το 1794 αντιμετωπίζει τον ποταμό Potomac.

White-Meyer House - Το ιστορικό αρχοντικό είναι Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο που ανήκει στο Διεθνές Κέντρο Meridian.

Woodrow Wilson House - Το τελευταίο σπίτι του Προέδρου Woodrow Wilson δόθηκε στο Εθνικό Εμπιστοσύνη για την Ιστορική Διατήρηση.

Υπαίθριες εκδηλώσεις γάμου στο Μέριλαντ

Περνώντας περισσότερο προς το Μέριλαντ για την περιοχή της μεγάλης ημέρας σας; Υπάρχουν πολλά αρχοντικά και εθνικές ιστορικές τοποθεσίες στην πολιτεία που προσφέρει το τέλειο, γραφικό περιβάλλον.

Billingsley Manor - Αυτό το τούβλο Tidewater Colonial φυτεία σπίτι βρίσκεται σε 430 στρέμματα με θέα στον ποταμό Patuxent.

Brookside Gardens - Ο κήπος του δημόσιου κήπου του Montgomery County προσφέρει αρκετούς κήπους / τοποθεσίες για να διαλέξετε.

Gaylord National Resort - Το θέρετρο και το συνεδριακό κέντρο προσφέρει πολλά εσωτερικά και εξωτερικά χώρους για γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις. Ο χώρος προσφέρει πανοραμική θέα του ποταμού Potomac, της παλιάς πόλης της Αλεξάνδρειας και του ορίζοντα της Ουάσιγκτον. Με 2.000 δωμάτια του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση του γάμου και τα καταλύματα όλα σε ένα μέρος.

Lodge στο Little Seneca Creek - Ο ρουστίκ τόπος συνάντησης Montgomery County έχει σχεδιαστεί ως αντίγραφο ενός κλασσικού ξύλινη καμπίνα.

Kentlands Mansion - Ένα αρχοντικό, χτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό.

Montpelier Mansion - Το αρχοντικό του Γεωργιανού στυλ είναι ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο σε 70 στρέμματα πανέμορφου πάρκου.

Newton White Mansion - Το νεο-γεωργιανό αρχοντικό τούβλο βρίσκεται σε 586 στρέμματα που περιλαμβάνουν γήπεδο γκολφ Enterprise.

Μουσείο Riversdale House - Αυτό το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο είναι ένα αναπαλαιωμένο οίκημα φυτείας από τούβλο που καλύπτεται από γυψομάρμαρο και χτίστηκε μεταξύ του 1801 και του 1807.

Glenview Mansion - Αυτό το νεοκλασικό σπίτι του 19ου αιώνα, βρίσκεται στο έδαφος του πάρκου Civic Center Rockville των 153 στρεμμάτων.

Rockwood Manor - Αυτό είναι ένα μοναδικό καταφύγιο και όμορφο περιβάλλον, που λειτουργούν από Montgomery County Park και Planning.

Αρχοντικό στο Strathmore - Το Γεωργιανό Αρχοντικό έχει διάφορους χώρους για γάμους.

Woodend Mansion, Audubon Naturalist Society - Αυτό το μεγάλο κτήμα έχει ιστορικούς λόγους που χρονολογούνται από μια επιχορήγηση γης 1699.

Woodlawn Manor - Το αρχοντικό σε γεωργιανό στυλ βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Γάμοι στην Βόρεια Βιρτζίνια

Από την ιστορική έως την αρχιτεκτονική, υπάρχουν διάφοροι υπέροχοι προορισμοί για έναν εξωτερικό γάμο στη βόρεια περιοχή της Βιρτζίνια που θα ταιριάζει στο λογαριασμό.

Boyhood Home του Robert E. Lee - Αυτό το ιστορικό σπίτι του 19ου αιώνα κάνει για ένα υπέροχο περιβάλλον στην παλιά πόλη.

Cabells Mill - Ο μύλος είναι ένα μοναδικό σκηνικό που βρίσκεται στις δασικές εκτάσεις του Ellanor C. Lawrence Park.

Carlyle House - Αυτό το ιστορικό αρχοντικό στην παλιά πόλη ήταν το σπίτι του σκωτσέζου εμπόρου John Carlyle το 1752.

Βιβλιοθήκη & Μουσείο Collingwood - Αυτό το μουσείο είναι αφιερωμένο στην παροχή πληροφοριών για την εθνική μας κληρονομιά στο αμερικανικό κοινό. Οι χώροι περιλαμβάνουν βεράντα και κήπους που χρησιμοποιούνται για γάμους.

Χωρητικότητα: 125 άτομα.

Gunston Hall - Το ακίνητο 556 στρεμμάτων χτίστηκε το 1755 από τον George Mason, συγγραφέα της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων της Βιρτζίνια.

Παλιό Δημαρχείο - Το παλιό Δημαρχείο, χτισμένο το 1902, είναι ο αρχιτεκτονικός ακρογωνιαίος λίθος της ιστορικής περιοχής της πόλης.

River Farm - Μόλις ανήκει στον George Washington, το River Farm είναι πλέον το αρχηγείο της Αμερικανικής Οπωροκαλλιέργειας.

Woodlawn Plantation - Αυτό το μεγάλο σπίτι με θέα στον ποταμό Potomac ήταν ένα δώρο από τον George Washington στον ανιψιό του Major Lawrence Lewis και τη σύζυγό του Eleanor "Nelly" Custis. Δεξιώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Σώμα και στον επίσημο κήπο μόνο μετά τις 5 μ.μ.