Προετοιμασία για ένα ταξίδι σε μια χώρα που μιλάει ισπανικά: Βασικά γλωσσικά

Οι βασικές ισπανικές φράσεις που χρειάζεστε για ταξίδια

Δεν χρειάζεται να γίνουν κατανοητά στα ισπανικά - οι λαοί που το μιλούν στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη συγχωρούν τα λάθη και είναι πολύ χρήσιμα. Ένας συνδυασμός από μερικές φορές ανόητη παντομίνο και ισπανικές βασικές λέξεις και φράσεις είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο για να ταξιδέψετε σε μια ισπανόφωνη χώρα. "Παρακαλώ" και "ευχαριστώ" πάμε πολύ - και ένα βιβλίο φράσεων είναι μια μεγάλη βοήθεια. Έδωσα το βιβλίο φράσεων μου στους ανθρώπους. Όχι τόσο ενοχλητικό όσο ακούγεται.

Πώς να χαιρετήσετε τους ανθρώπους στα ισπανικά

Εάν μαθαίνετε μόνο μια φράση στα ισπανικά πριν το ταξίδι σας, βεβαιωθείτε ότι είναι πώς να πείτε γεια. Οι ντόπιοι θα εκτιμούν πάντα ότι καταβάλλετε προσπάθεια να μιλήσετε τη γλώσσα τους, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε τουλάχιστον να τους χαιρετήσετε στα ισπανικά. Ακολουθούν οι βασικοί χαιρετισμοί που πρέπει να μάθετε:

Ζητώντας οδηγίες στην ισπανική γλώσσα

Ως ταξιδιώτης, μερικές από τις πιο συνηθισμένες φράσεις που μπορείτε να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε έχουν να κάνουν με οδηγίες. Ίσως χρειαστεί να ρωτήσετε κάποιον που βρίσκεται ο ξενώνας σας, όπου βρίσκεται το μπάνιο ή όπου μπορείτε να πάρετε ένα γεύμα. Και, φυσικά, θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβετε και την απάντησή τους.

Ισπανικά βασικά για φαγητό σε ένα εστιατόριο

Όταν δεν ζητάτε οδηγίες από τους ντόπιους, πιθανότατα θα τους ζητάτε φαγητό και ποτά στα εστιατόρια. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συχνά το καλύτερο φαγητό που προσφέρεται προέρχεται από τα μέρη που δεν έχουν αγγλικά μενού για τους τουρίστες. Μάθετε τα βασικά εστιατόρια και θα είστε έτοιμοι να χειριστείτε το φαγητό σε μια ξένη χώρα.

Ισπανικά γλωσσικά μέσα για ταξιδιώτες

Θέλετε να γνωρίσετε τα ισπανικά πέρα ​​από τα βασικά;

Υπάρχουν πολλά βιβλία φρασεών, ηλεκτρονικοί οδηγοί και εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν συνομιλία μέσα σε λίγους μήνες. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές:

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.