Τον Iberostar Tucan και τον Iberostar Quetzal

Αν ψάχνετε για ένα all-inclusive θέρετρο για μια απόδραση στην παραλία σε μια μέτρια τιμή, το Iberostar Tucan και το Iberostar Quetzal είναι εξαιρετικές επιλογές. Αυτά τα δίδυμα all-inclusive θέρετρα βρίσκονται σε μια όμορφη παραλία με λευκή άμμο στην περιοχή Playacar της Playa del Carmen . Μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, ο Iberostar Quetzal και ο Iberostar Tucan προσφέρουν άνετη διαμονή, νόστιμο φαγητό, φιλική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και διασκέδασης.

Ο Iberostar Quetzal και ο Iberostar Tucan βρίσκονται στην ίδια ιδιοκτησία των 28 στρεμμάτων. Κάθε θέρετρο έχει τις δικές του θέσεις υποδοχής και λόμπι. το ντεκόρ του Iberostar Tucan έχει ένα θέμα Maya, ενώ το Iberostar Quetzal είναι διακοσμημένο σε αποικιακό στιλ. Σε άλλες πτυχές τα δύο θέρετρα είναι πολύ παρόμοια και μοιράζονται τις εγκαταστάσεις, οπότε αν μένετε στο Tucan ή το Quetzal, θα απολαύσετε τις ίδιες ανέσεις.

Διαβάστε κριτικές και ελέγξτε τιμές για Iberostar Tucan και Iberostar Quetzal

Iberostar Tucan / Quetzal Λόγοι

Ο Iberostar Quetzal και ο Iberostar Tucan έχουν καταπράσινη τροπική βλάστηση με μονοπάτια εκκαθάρισης μέσα από περιοχές ζούγκλας. Τα μικρά ζώα περιπλανιούνται ελεύθερα μέσα από το ακίνητο, οπότε σε μια βόλτα γύρω από το θέρετρο πιθανόν να δείτε παγώνια, αγουτί, ιγκουάνα, χελώνες και πιθήκους. Η διαρρύθμιση των εκτεταμένων λόφων με τις διαδρομές της, καθώς και η επεκτατική πισίνα ελεύθερης μορφής, μαζί με έξυπνο τοπίο που δημιουργεί απομονωμένες περιοχές, σημαίνει ότι κανείς δεν αισθάνεται ποτέ γεμάτος και υπάρχουν πολλά σημεία που έχουν μια οικεία αίσθηση, πολύ περισσότερο απ ' περιμένετε για ένα θέρετρο αυτού του μεγέθους.

Δείπνο στο Iberostar Tucan και τον Iberostar Quetzal

Υπάρχουν δύο κύρια εστιατόρια με μπουφέ: εστιατόριο Cozumel στην πλευρά Quetzal και εστιατόριο Tulum στην πλευρά του Tucan. Αυτά προσφέρουν μια ποικιλία από μεξικάνικα και αμερικανικά πιάτα για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Εκτός από τον μπουφέ, υπάρχουν πέντε a la carte εστιατόρια: Μεξικάνικη, Ιαπωνική, Ιταλική, Καραϊβική και steakhouse.

Τα a la carte εστιατόρια απαιτούν κρατήσεις και έχουν έναν κωδικό ενδυμασίας (μακρύ παντελόνι για άνδρες). Το εξυπηρετικό προσωπικό μπορεί να φιλοξενήσει ειδικές διατροφικές ανάγκες. Η υπηρεσία δωματίου προσφέρεται από τις 11 π.μ. έως τις 11 το βράδυ και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή all-inclusive.

Δραστηριότητες στο Iberostar Quetzal & Tucan

Τα δωμάτια στο Iberostar Tucan & Quetzal

Κάθε ένα από τα θέρετρα διαθέτει 350 δωμάτια που βρίσκονται σε φωτεινά τριώροφα κτίρια. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και χαρούμενα με ένα king ή δύο διπλά κρεβάτια, καθιστικό και βεράντα ή μπαλκόνι. Τα standard δωμάτια διαθέτουν θέα στη ζούγκλα, στον κήπο ή στην πισίνα ενώ οι κατώτερες και οι προεδρικές σουίτες έχουν θέα στον ωκεανό. Οι παροχές του δωματίου περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ανεμιστήρα οροφής, κλιματισμό, μίνι μπαρ, καφετιέρα, τηλέφωνο, ξυπνητήρι, χρηματοκιβώτιο και σίδερο.

Iberostar Tucan / Quetzal Παραλία και Πισίνες

Η μεγάλη πισίνα ελεύθερης μορφής είναι απέραντη και ελκυστική, με πολλά σκιερά σημεία για να καθίσει στην πισίνα. Η μπάρα κολύμβησης βρίσκεται σε ξεχωριστή πισίνα σε απομονωμένη περιοχή. Υπάρχει επίσης μια αθλητική και παιδική πισίνα και μια παιδική πισίνα.

Η παραλία του Iberostar Tucan και του Iberostar Quetzal δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή.

Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος της παραλίας που κάνει τους ταξιδιώτες να συρρέουν στο Riviera Maya : Είναι ένα μακρύ, ευρύ τμήμα της παραλίας με σκόνη λεπτή λευκή άμμο. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν κολύμπι, αλεξίπτωτο, κολύμβηση με αναπνευστήρα ή απλά ξαπλώνοντας στις ξαπλώστρες που απολαμβάνουν κρύα ποτά που φέρνουν το ευγενικό προσωπικό αναμονής.

Η κατώτατη γραμμή

Το Iberostar Tucan και το τροπικό τοπίο του Iberostar Quetzal με πλούσια βλάστηση και άγρια ​​φύση, η τεράστια πισίνα και η όμορφη παραλία του είναι ξεχωριστά χαρακτηριστικά, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή ανάμεσα σε όλα τα θέρετρα της κατηγορίας του .

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Avenida Xaman-Ha Lote Hotelero Νο. 2, Fraccionamiento Playacar
Playa del Carmen, Quintana Roo, Μεξικό
Τηλέφωνο: 52 984 877 2000
Φαξ: 52 984 873 0424
Ιστοσελίδα: Iberostar Tucan | Iberostar Quetzal