Συμβουλές για την αγορά μιας μεξικάνικης περιεκτικής διαμονής

Οι all-inclusive διακοπές προορίζονται να είναι χωρίς προβλήματα: πληρώνετε μπροστά και ενώ είστε εκεί, η μεγαλύτερη ανησυχία σας είναι να αποφύγετε το ηλιακό έγκαυμα. Στην πραγματικότητα, όμως, οι εξαντλητικές διακοπές μπορεί να φέρουν κάποιες άσχημες εκπλήξεις. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν μεγάλο χρόνο, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα πριν βγάλετε τα χρήματά σας κάτω. Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε διακοπές all-inclusive.

Σκεφτείτε τον προορισμό σας

Το Μεξικό έχει προορισμούς για όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε μια all-inclusive διακοπές θα πρέπει να εξετάσετε τις επιλογές σας. Κοιτάξτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Μεξικού για να αποφασίσετε ποιος θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Τι είδους διακοπές θέλετε να πάρετε;

Τα all-inclusive θέρετρα στο Μεξικό συχνά προσανατολίζονται προς ένα συγκεκριμένο πλήθος. Αν ταξιδεύετε ως ζευγάρι, ίσως να μην θέλετε να μείνετε σε ένα θέρετρο που είναι υπερχείλιση με παιδιά. Και αν ταξιδεύετε ως οικογένεια , θέλετε να είστε σίγουροι ότι το θέρετρο που επιλέγετε έχει πολλές δραστηριότητες για τους νέους. Επίσης, εξετάστε το μέγεθος του θέρετρου - θέλετε να μείνετε σε ένα τεράστιο θέρετρο με χιλιάδες δωμάτια ή προτιμάτε ένα πιο οικείο περιβάλλον;

Τι περιλαμβάνεται;

Τα τρόφιμα, τα ποτά και τα καταλύματα περιλαμβάνονται γενικά στην τιμή μιας συνολικής διαμονής. Αλλά τι γίνεται με τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και τις εκδρομές που προσφέρονται από το θέρετρο - αυτές περιλαμβάνονται στο κόστος ή πρέπει να πληρώσετε επιπλέον;

Προσοχή στις κρυφές χρεώσεις, όπως τα " τέλη θέρετρου " που μπορούν να προστεθούν στο λογαριασμό σας. Συμβουλές μερικές φορές λέγεται ότι περιλαμβάνονται στην τιμή, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συμβουλές ούτως ή άλλως.

Θα ξοδέψετε όλο το χρόνο σας στο θέρετρο;

Εάν δεν θα ξοδεύετε όλο το χρόνο σας στο θέρετρο τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη μεταφορά.

Το θέρετρο προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο ή θα πρέπει να πληρώσετε για ταξί; Πόσο μακριά είναι το ξενοδοχείο από την πλησιέστερη πόλη; Αν θέλετε να κάνετε εκδρομές έξω από το θέρετρο, φροντίστε να επιλέξετε ένα θέρετρο με κοντινά αξιοθέατα. Για παράδειγμα, οι επιλογές για ημερήσιες εκδρομές από το Κανκούν περιλαμβάνουν υδάτινα πάρκα, φυσικά καταφύγια και αρχαιολογικούς χώρους.

Τι ώρα του χρόνου θα πάτε;

Ο καιρός του Μεξικού ποικίλλει κάπως καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, με μερικούς μήνες πιο ζεστούς από τους άλλους και μερικές μήνες βροχερός. Επίσης, εξετάστε την εποχή του τυφώνα που τρέχει από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο. Δεν πρέπει να αποφεύγετε απαραιτήτως τις διακοπές σας στην παραλία αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ρωτήσετε αν το ξενοδοχείο που επιλέγετε έχει εγγύηση τυφώνα και σκέφτεστε να αγοράσετε κάποια ταξιδιωτική ασφάλιση.

Διαβάστε κριτικές για το θέρετρο που έχετε επιλέξει

Να είστε βέβαιος να διαβάσετε πολλές κριτικές του θέρετρου που έχετε επιλέξει πριν λάβετε μια τελική απόφαση. Θα βρείτε πολλές κριτικές ξενοδοχείων στο δίκτυο Σχετικά (απλά πληκτρολογήστε το όνομα του ξενοδοχείου στο πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας) και σε ιστότοπους όπως το Tripadvisor που έχουν κριτικές ταξιδιωτών. Να είστε βέβαιος να διαβάσετε πολλές κριτικές για να πάρετε μια συναίνεση - όχι όλοι θα απολαύσουν ένα ξενοδοχείο, αλλά αν η πλειονότητα των ανθρώπων κάνουν, αυτό είναι ένα καλό σημάδι!