Μετακίνηση στην Ουάσιγκτον, DC - Επιλογές μεταφοράς

Η μετακίνηση στην Ουάσιγκτον είναι προκλητική και τα προβλήματα κυκλοφορίας της περιοχής είναι θρυλικά. Οι κάτοικοι DC, Maryland και Virginia ταξιδεύουν για εργασία χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών μεταφορών, όπως οδήγηση, μαζική μεταφορά, carpooling, ποδηλασία, και το περπάτημα. Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης για την περιοχή Washington DC.

Οδήγηση

Η οδήγηση επιτρέπει την μεγαλύτερη ευελιξία και σας δίνει την ελευθερία να ταξιδεύετε με το δικό σας χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι ο πιο χρονοβόρος, δαπανηρός και απογοητευτικός τρόπος να ξεφύγετε από την περιοχή της Ουάσιγκτον. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να βρείτε χώρο στάθμευσης μόλις φτάσετε στον προορισμό σας. Ελέγξτε τις ειδοποιήσεις της κυκλοφορίας προτού φτάσετε στο δρόμο. Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα carpool, θα εξοικονομήσετε χρήματα με φυσικό αέριο και θα απολαύσετε κάποια εταιρεία κατά τη διάρκεια της μετακίνησης σας. Δείτε έναν οδηγό για τους κύριους αυτοκινητόδρομους γύρω από την πρωτεύουσα

Metrorail και Metrobus

Η Υπηρεσία Διαμετακόμισης της Μητροπολιτικής Περιοχής της Ουάσινγκτον είναι μια κυβερνητική υπηρεσία που παρέχει δημόσιες συγκοινωνίες εντός της μητροπολιτικής περιοχής Ουάσινγκτον. Το σύστημα μετρό Metrorail περιλαμβάνει πέντε γραμμές, 86 σταθμούς και 106,3 μίλια πίστας. Η Metrobus διαθέτει 1.500 λεωφορεία. Και τα δύο συστήματα διέλευσης συνδέονται με γραμμές λεωφορείων στα προάστια του Maryland και της Βόρειας Βιρτζίνια. Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθείτε, μπορείτε να διαλέξετε, να κοιμηθείτε ή να εργαστείτε κατά μήκος του δρόμου. Δείτε οδηγούς για τη χρήση του σταθμού Washington Metro και Metrobus.

Επιτοίχιο σιδηροδρομικό

Υπάρχουν δύο μεγάλα σιδηροδρομικά συστήματα που εξυπηρετούν την περιοχή Ουάσινγκτον, DC, τον περιφερειακό κυβερνήτη περιοχής Maryland (MARC) και την Virginia Railway Express (VRE). Και τα δύο συστήματα λειτουργούν μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή και έχουν συμφωνίες τιμής με την Amtrak για να προσφέρουν μειωμένους ναύλους για τους μετακινούμενους.

Μετακίνηση με το ποδήλατο

Τα τελευταία χρόνια, η Ουάσιγκτον DC έγινε μια φιλική προς το ποδήλατο πόλη προσθέτοντας περισσότερα από 40 μίλια ποδηλατοδρόμων και οδηγώντας το έθνος με το Capital Bikeshare, το μεγαλύτερο πρόγραμμα κοινής χρήσης ποδηλάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το νέο περιφερειακό πρόγραμμα παρέχει 1100 ποδήλατα διασκορπισμένα σε όλη την Washington DC και το Arlington, Virginia. Οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να εγγραφούν για να γίνουν μέλη και να χρησιμοποιήσουν τα ποδήλατα για μια φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.

Πρόσθετοι πόροι για τους επιβάτες της Washington DC