Πώς να δώσετε στον εαυτό σας ένα πρόσωπο στο σπίτι

Ένα σπιτικό πρόσωπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το όμορφο δέρμα και έναν καλό τρόπο να χαλαρώσετε στο σπίτι μία φορά την εβδομάδα. Αλλά ένα σπιτικό πρόσωπο δεν υποκαθιστά πραγματικά ένα επαγγελματικό πρόσωπο από έναν εξουσιοδοτημένο αισθητικό με ειδική εκπαίδευση στην φροντίδα του δέρματος.

Γιατί; Ένα επαγγελματικό προσώπου περιλαμβάνει εκχυλίσεις που δεν πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας στο σπίτι. Όταν γίνεται κατά λάθος, οι εκχυλίσεις μπορούν να προκαλέσουν ουλές στο δέρμα σας ή να προκαλέσουν σπασμένα τριχοειδή αγγεία ή υπέρχρωση - κάτι που σίγουρα δεν θέλετε!

Το σπίτι του προσώπου λειτουργεί καλύτερα όταν γίνεται σε συνδυασμό με τα κανονικά προσώπου από έναν αισθητικό που εμπιστεύεστε. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που έχει συστήσει ως σωστό για τον τύπο του δέρματός σας, μπορείτε συνήθως να επιμηκύνετε το χρόνο μεταξύ του προσώπου σας στο σπα .

Βήματα του σπιτιού προσώπου

Καθαρίστε το δέρμα σας. Τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω με κλιπ ή κεφαλή έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Καθαρίστε το δέρμα σας με ένα στρογγυλό βαμβάκι. Σταθεροποιήστε το ευαίσθητο δέρμα γύρω από το μάτι πιέζοντας το μεσαίο δάχτυλο στο δέρμα έξω από το μάτι κατά μήκος της υποδοχής ματιών.

Σκουπίστε απαλά το βλέφαρό σας με το βαμβάκι, ξεκινώντας από τη μύτη σας και κάνοντας μικρές κινήσεις προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην άλλη πλευρά του βλεφάρου. Επαναλάβετε, αν είναι απαραίτητο, για να αποκτήσετε όλες τις μάσκαρα και τις σκιές ματιών. Στη συνέχεια, διπλώστε το βαμβάκι γύρω στο μισό και σκουπίστε απαλά κάτω από το μάτι. Επαναλάβετε στο άλλο μάτι με ένα φρέσκο ​​βαμβάκι. Στη συνέχεια, καθαρίστε τα χείλη σας με ένα άλλο μικρό βαμβάκι με καθαριστικό.

Λυγίστε πάνω από το νεροχύτη, πιέστε το πρόσωπό σας με νερό και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα καθαρισμού στα δάχτυλά σας. Χαλαρώστε απαλά στο δέρμα σας χωρίς να τραβάτε ή να σέρνετε στο δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει χρόνο για να καθαρίσετε τις περιοχές κοντά στη γραμμή των μαλλιών, την εσοχή όπου η μύτη και τα μάτια συναντιούνται, δίπλα στο αυτί σας, και το ντεκολτέ σας.

Μόλις καλύψετε το πρόσωπο με ένα καθαριστικό και το απαλά μασάζ, αφαιρέστε το με ένα καθαρό λευκό πλέγμα, σταθεροποιώντας και πάλι το δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι το πλέκωμα είναι απαλλαγμένο από κάθε μακιγιάζ. Τότε ξέρετε ότι το δέρμα σας είναι πραγματικά καθαρό.

Απολέπιση του δέρματός σας. Έχετε έναν αισθητικό να σας βοηθήσει να βρείτε μια ήπια exfoliant. Αποφύγετε τα βερίκοκα τρίβει και άλλες σκληρές, χημικά-φορτωμένο τρίβει με μια πολύ αυστηρή υφή. Μην παρακάνετε απολέπιση κατά τη διάρκεια του προσώπου σας στο σπίτι. Ένα ξηρό τεντωμένο συναίσθημα και ερυθρότητα είναι ενδείξεις ότι είστε υπερβολική απολέπιση. Και πάλι, πρέπει να προστατεύσετε το όξινο μανδύα του δέρματός σας.

Εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου. Αυτό είναι το μέρος της θεραπείας του σπιτιού προσώπου. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μάσκας για διαφορετικούς τύπους και συνθήκες δέρματος. Ο αισθητικός σας να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη μάσκα για εσάς. Μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την εποχή του χρόνου, το κλίμα στο οποίο βρίσκεστε, την ηλικία σας και το πού βρίσκεστε στον μηνιαίο σας κύκλο.

Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας και ντεκολτέ και γυρίστε πίσω, διαβάστε, χαλαρώστε ή παρακολουθήστε τηλεόραση. Συνήθως παραμένει για 15 ή 20 λεπτά.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μάσκες, γι 'αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες για το πόσο καιρό παραμένει και αφαίρεση. Πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό και βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα ίχνη της μάσκας.

Μπορείτε να ξεπεράσετε το δέρμα σας με καθαρά βαμβακερά μαξιλάρια ή με ένα καθαρό, υγρό πανί για να βεβαιωθείτε ότι είναι όλα μακριά.

Εφαρμόστε προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Spritz το πρόσωπό σας με ένα τόνερ (βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος), εφαρμόστε τον ορό που είναι κατάλληλο για το δέρμα σας, και να τελειώσει με μια ημέρα ενυδατική κρέμα ή νύχτα ορό. Και πάλι, είναι καλό να ακολουθήσετε τις συστάσεις προϊόντος του αισθητικού σας. Όταν προσπαθείτε να διαλέξετε φθηνά προϊόντα για τον εαυτό σας, είναι εύκολο να κάνετε λάθος.

Χαλαρώστε!

Απολαύστε το όμορφο δέρμα σας. Θα πρέπει να δείτε μια διαφορά μετά το σπίτι σας προσώπου εάν τα προϊόντα είναι καλά.

Περισσότερες συμβουλές φροντίδας του δέρματος