Πόσο πρέπει ένα ημερήσιο κόστος spa;

Υπάρχουν σχεδόν 17.000 ημερήσιες ιαματικές πηγές στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Διεθνές Spa Association (ISPA), οπότε αν δεν βρίσκεστε σε μια μικρή αγροτική πόλη ή σε απομακρυσμένες κοιλάδες, δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ένα σπα κοντά σας. Εάν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη, θα είναι ακόμα πιο εύκολη. Και αν είστε σε μια μεγάλη πόλη που είναι γνωστή για τον τουρισμό, όπως η Νέα Υόρκη, το Scottsdale, AZ, ή το Miami, FL, μπορείτε να πάτε σε ιαματικά λουτρά ή ξενοδοχεία που είναι ανοικτά στους πελάτες σε ημερήσια spa.

Και με την άνοδο των αλυσίδων spa της μαζικής αγοράς, υπήρξαν πολλές πιέσεις προς τα κάτω για την τιμολόγηση που έχει καταστήσει τις περιποιήσεις χωρίς ιαματικές παροχές λιγότερο δαπανηρές από ποτέ. Στο χαμηλό τέλος, οι μικρές ασιατικές επιχειρήσεις στις μεγάλες πόλεις προσφέρουν μασάζ ξεκινώντας από περίπου 40 δολάρια, περίπου το ήμισυ του ρυθμού που πηγαίνει στα περισσότερα ιαματικά λουτρά.

Οι ταχέως αναπτυσσόμενες αλυσίδες έχουν κάνει τη πρόσβαση σε υπηρεσίες σπα φθηνότερη και ευκολότερη. Ένα μασάζ ή ένα πρόσωπο στο Masage Envy με την ιδιότητα του μέλους ξεκινάει περίπου $ 65 έως $ 90, ανάλογα με την αγορά. Το κατάστημα ομορφιάς Ulta προσφέρει πλήρη περιποιήσεις προσώπου ξεκινώντας από περίπου $ 60. Και πολλοί έμπειροι ανεξάρτητοι θεραπευτές μασάζ και αισθητικοί έχουν δημιουργήσει κατάστημα για τους εαυτούς τους, με τις τιμές συνήθως ξεκινώντας από περίπου $ 70. Αυτό καθιστά ευκολότερη την εύρεση υπηρεσιών σχεδόν οπουδήποτε.

Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά με ρόμπες, παντόφλες, αποδυτήρια και περιοχές αναμονής έχουν θεραπείες που ξεκινούν γύρω στα $ 80 - $ 120. Οι τιμές σε ένα σπα διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες:

Τυπικές Τιμές στις Ημέρες Spa:

Τι να θυμάστε σχετικά με τις τιμές του Spa ημέρας: