Η Συμφωνική Ορχήστρα Κινηματογράφου του Leonard Bearstein

Το Πρόγραμμα Αφιερώσεων των Ιδρυτών του Bearstein Bears

Για πολλές οικογένειες της Βόρειας Καρολίνας, οι παραδόσεις των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν μια βόλτα γύρω από την περιοχή Charlotte, όπου οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, τα φώτα και τα διακοσμητικά κοσμήματα προσδίδουν ένα εορταστικό περιβάλλον όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Η Συμφωνική Ορχήστρα του Leonard Bearstein, ή οι Bearstein Bears ως ντόπιοι το γνωρίζουν, έχει διασκεδαστικό γλέντι διακοπών στο Founders Hall από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου κάθε έτους από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Η αγαπημένη animatronic φέρει τα κλασικά Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που επαναλαμβάνουν την ώρα από τις 10 π.μ. έως τις 8 το μεσημέρι τις περισσότερες μέρες, αν και κάνουν ένα διάλειμμα την Ημέρα των Χριστουγέννων. Ένα πανέμορφο τοπίο φωτιζόμενων χριστουγεννιάτικων δέντρων, ένα γεμάτο με δώρο έλκηθρο και χιόνι περιβάλλει το 17-bear ensemble, το οποίο περιλαμβάνει τρεις τραγουδιστές, δύο βιολονίστες, διάφορους βιολιστές, έναν μπασίστα, έναν σαξοφωνίστρο, κρουστών, έναν τυμπανιστή και έναν τρομπέτα . Οι ρομποτικές αρκούδες σε μέγεθος ζωής, ντυμένες με σμόκιν και ρόμπες κοκτέιλ, ακολουθούν το προβάδισμα του Maestro Leonard Bearstein, ο οποίος απευθύνεται στο κοινό στην αρχή κάθε σετ.

Το όνομα Leonard Bearstein παίζει στην ταυτότητα του θρυλικού ηγέτη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Νέας Υόρκης Leonard Bernstein. Πολλά άλλα κτυπήματα φέρουν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, οπότε ακούστε προσεκτικά ή ίσως να χάσετε μερικά.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να ακούσουν κλασικά όπως "Έχετε ένα Holly Jolly Χριστούγεννα", "Jingle Bells", "Feliz Navidad", "Rudolph ο κόκκινος-Nosed Reindeer", "Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα," και πολλά άλλα.

Οι αρκούδες δεν λαμβάνουν αιτήματα, έτσι δεν θα μπορείτε να ζητήσετε την αγαπημένη σας μουσική επιτόπου. Είτε είστε Uptown για μια επίδειξη, περνώντας από την αίθουσα ιδρυτών στο μεσημεριανό σας διάλειμμα, είτε μέσα σε μια ειδική επίσκεψη των Χριστουγέννων, αφιερώστε χρόνο για να περάσετε και να ακούσετε αυτές τις αρκούδες να αποδώσουν.

Ακόμα κι αν οι αρκούδες δεν τραγουδούν όταν τις βρείτε, είναι ακόμα ένα όμορφο σημείο για μια φωτογραφία της οικογένειας.

Και μπορείτε να πάρετε μια πλήρη συναυλία ηχογράφηση σπίτι με σας σε ένα CD που διατίθεται στα καταστήματα σε όλη Hall Founders.

Τοποθεσία

Ιδρυτική αίθουσα στο κτίριο της Τράπεζας της Αμερικής
100 Ν. Τρύωνας
Charlotte, NC 28202
704-716-8649

Ημερομηνίες και ώρες

Οι αρκούδες εκτελούν από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου 2017, την ώρα από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ., επτά ημέρες την εβδομάδα. Περιστασιακά, μια κανονικά προγραμματισμένη παράσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω ειδικής εκδήλωσης στην αίθουσα. Οι πινακίδες τυπικά προειδοποιούν τους προστάτες όταν δεν υπάρχει καμπάνια για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οι αρκούδες δεν εκτελούν την Ημέρα των Χριστουγέννων, όταν το Hall Founders κλείνει στο κοινό.