Επιτρέπονται τα σκυλιά στα τρένα υπόγειας υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου;

Φέρνοντας το Pooch σας στο σωλήνα

Είτε είστε νέος στο Λονδίνο, είτε ένας σκύλος είναι νέος στην οικογένειά σας, ίσως να αναρωτιέστε αν μπορείτε να φέρετε τον γούνινο φίλο σας στο μετρό του υπόγειου μετρό της πόλης. Η γρήγορη απάντηση είναι "ναι", αλλά υπάρχουν μερικοί κανόνες και περιορισμοί.

Στον σωλήνα

Τα σκυλιά σέρβις, καθώς και κάθε σκυλί που δεν φαίνεται επικίνδυνο, επιτρέπονται στο υπόγειο του Λονδίνου. Ο σκύλος πρέπει να παραμείνει σε ένα λουρί ή σε κιβώτιο και δεν επιτρέπεται στο κάθισμα.

Πρέπει να κρατήσετε καλά το σκυλί σας - το προσωπικό δεν επιτρέπεται να ελέγχει το κατοικίδιο ζώο σας. Υπάρχει μια ρύθμιση σχετικά με τα ζώα που ταξιδεύουν στο Λονδίνο Μεταφορών, η οποία βασικά δηλώνει ότι μπορούν να αρνηθούν την είσοδο στο ζώο σας εάν έχουν οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια και ότι πρέπει να ελέγξετε το ζώο σας.

Στο Σταθμό

Πριν μπείτε στο αυτοκίνητο του μετρό θα πρέπει να περάσετε από το σταθμό του μετρό, που περιλαμβάνει κυλιόμενες σκάλες, πύλες εισιτηρίων και πλατφόρμα. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι πρέπει να μεταφέρετε το σκυλί σας στις κυλιόμενες σκάλες, καθώς μπορεί να βλάψουν τα πόδια τους να πάρουν και να σβήσουν. (Η εξαίρεση είναι εάν το σκυλί σας είναι εκπαιδευμένο να οδηγεί μια κινούμενη κυλιόμενη σκάλα.) Εάν το σκυλί σας είναι πολύ μεγάλο για να κρατήσει, μπορείτε να ζητήσετε από ένα μέλος του προσωπικού να σταματήσει την κυλιόμενη σκάλα. Ωστόσο, είναι πιο πιθανό να το κάνουν, ενώ ο σταθμός δεν είναι απασχολημένος. Φυσικά, είναι καλό να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες ή τον ανελκυστήρα (ή να σηκώσετε, όπως λένε σε όλη τη λίμνη) με μεγαλύτερες πόες.

Σύμφωνα με τους Όρους Μεταφοράς TfL , το σκυλί σας πρέπει να μεταφερθεί μέσω των θυρίδων εισιτηρίων.

Αν έχετε σκύλο σέρβις και δεν υπάρχει μεγάλη πύλη αυτόματης φόρτωσης, πρέπει να ζητήσετε από ένα μέλος του προσωπικού να ανοίξει μια χειροκίνητη πύλη. Ενώ περιμένετε στην πλατφόρμα, πρέπει να κρατήσετε το σκυλί σας σε ένα λουρί ή στο δοχείο τους και βεβαιωθείτε ότι συμπεριφέρονται καλά.

Άλλες μορφές μεταφοράς

Ίσως παίρνετε το σωλήνα για να πιάσετε ένα τρένο ή να μεταφέρετε σε ένα λεωφορείο πρέπει να ξέρετε αν μπορείτε να συνεχίσετε με το σκυλί σας.

Κάθε τρόπος μεταφοράς έχει τους δικούς του κανόνες, επομένως είναι σημαντικό να καταλάβετε τι επιτρέπεται. Σύμφωνα με τους εθνικούς όρους σιδηροδρομικών μεταφορών , μπορείτε να μεταφέρετε μέχρι και 2 κατοικίδια ζώα δωρεάν και να καθίσετε στα επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά όχι τα μπουφέ ή τα εστιατόρια (εκτός από τα σκυλιά βοήθειας). Το σκυλί πρέπει να διατηρείται σε ένα λουρί ή σε ένα φορέα και να μην επιτρέπεται σε κάθισμα.

Το ίδιο ισχύει και για το δημόσιο λεωφορείο, αλλά ορισμένες εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν τέλη για την επιβίβαση ενός κατοικίδιου ζώου στο πλοίο (εκτός εάν πρόκειται για σκύλο υπηρεσίας). Οι κανόνες για την είσοδο των σκύλων στα λεωφορεία του Λονδίνου δεν είναι τόσο σαφείς, οπότε είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με την ειδική υπηρεσία λεωφορείων. Και μην ξεχνάτε να κρατάτε πάντα το σκυλί σας σε ένα λουρί ή στον μεταφορέα, καθώς και να διατηρείτε το κατοικίδιο ζώο υπό έλεγχο.