Το Pass Pass Museum: Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και πού να αγοράσετε

Το Διαβατήριό σας σε πάνω από 60 Μουσεία και Μνημεία στην Πόλη του Φωτός

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε δύο ή περισσότερα μουσεία του Παρισιού κατά τη διάρκεια του επόμενου ταξιδιού σας στην πόλη του φωτός; Εάν ναι, θα πρέπει να εξετάσετε την αγορά ενός Pass Museum Pass. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα ή και τα δύο, αλλά ένα σημείωμα προσοχής: πρέπει πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο δυναμικό του για να αποκομίσετε αυτά τα οφέλη.

Πλεονεκτήματα του Pass:

Διατίθεται για 2, 4 ή 6 ημέρες, το Pass Museum Pass:

Τώρα για τα μειονεκτήματα ...

Πρέπει να ομολογήσω τώρα ότι αυτό το πέρασμα σίγουρα δεν είναι για όλους. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς θέλετε να περάσετε το χρόνο σας στο Παρίσι και δεν θέλετε να ξεφύγετε από μια λεπτομερή διαδρομή για την παραμονή σας, θα ήθελα να σας συμβουλέψω να μην αγοράσετε αυτό το δελτίο, για τον απλό λόγο ότι πρέπει να δείτε πολλά των μουσείων και των μνημείων για να το κάνετε οικονομικά αξίζει τον κόπο σας.

Εκείνοι με περιορισμένο προϋπολογισμό ενδέχεται να βρουν την τιμή πολύ υψηλή.

Όπως συνεχίζω να αναφέρω, είναι πολύ καλό εάν βλέπετε ένα σωρό - αλλά αλλιώς, πιθανότατα θα ήταν καλύτερα να πληρώσετε την πλήρη τιμή για δύο ή τρία από τα δημοφιλέστερα μουσεία της πόλης με τα τέλη εισόδου και να μετριάσετε την τιμή εκμεταλλευόμενοι από πολλά δωρεάν μουσεία και δωρεάν αξιοθέατα του Παρισιού .

Για παράδειγμα, το πέρασμα σας δίνει πρόσβαση στους πύργους της Notre Dame (με πανοραμική θέα στο Παρίσι). αλλά χωρίς το πέρασμα, μπορείτε να δείτε τις κύριες περιοχές του καθεδρικού ναού δωρεάν. Είναι θέμα στάθμισης του προϋπολογισμού σας, των προτιμήσεών σας και αποφασίσετε αν είναι πιθανό να αξίζει τον κόπο.

Εντάξει, είναι Καθορισμένο. Πού να αγοράσετε το δελτίο;

Μπορείτε να αγοράσετε το δελτίο απευθείας απευθείας εδώ (μέσω της Rail Europe). Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλά σημεία γύρω από την πόλη όπου μπορείτε να αγοράσετε το δελτίο, συμπεριλαμβανομένων αυτών:

Συμμετέχοντα Μουσεία και Μνημεία: Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη λίστα

Μου άρεσε αυτό; Διαβάστε τις σχετικές λειτουργίες στο About.com Ταξίδι Παρίσι: