Όλα για το εμπορικό κέντρο Carrousel du Louvre στο Παρίσι

Chic Shopping μέσα στους τοίχους του Μουσείου, 7 ημέρες την εβδομάδα

Το Carrousel du Louvre είναι ένα αγαπημένο εμπορικό κέντρο στο Παρίσι, τόσο μεταξύ ντόπιων όσο και επισκεπτών, και προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο να κάνετε ένα διάλειμμα από την επίσκεψη στις φημισμένες συλλογές τέχνης του ομώνυμου μουσείου.

Ανοικτό επτά ημέρες την εβδομάδα, το πολυτελές κέντρο διαθέτει δεκάδες καταστήματα, ένα γκουρμέ γεύμα με πάνω από δώδεκα εστιατόρια και ένα κομψό και ευάερο περιβάλλον. Όταν ψάχνετε για κάποιο κατάστημα τις Κυριακές στην πόλη του φωτός, το Carrousel κάνει μια πολύ καλή επιλογή, ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για νέα ρούχα, κοσμήματα, βιβλία ή ένα ειδικό δώρο για να επιστρέψετε στο αεροπλάνο.

Το Carrousel είναι επίσης εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης: το κάτω μέρος του διάσημου γυαλιού Pyramide du Louvre (Louvre Pyramid) , σχεδιασμένο από τον κινέζο αρχιτέκτονα IM Pei, είναι ορατό από τη μια πτέρυγα του εμπορικού κέντρου. Επιπλέον, το Carrousel du Louvre περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο εκθεσιακό χώρο, όπου διεξάγονται σημαντικές ετήσιες εκδηλώσεις, όπως η εκθεσιακή έκθεση Paris Photo.

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: 99, rue de Rivoli (πάρτε τις μεγάλες κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στο χαμηλότερο επίπεδο του συγκροτήματος του Λούβρου για πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο)

Μετρό: Palais Royal-Μουσείο του Λούβρου (Γραμμή 1)
Λεωφορεία: Γραμμές 21, 24, 27, 39, 48, 68, 69, 72, 81, 95
Χώρος στάθμευσης: Avenue du Général Lemonnier (700 διανυκτερεύσεις)
Πληροφορίες μέσω τηλεφώνου: 33 (0) 1 43 16 47 10

Προσβασιμότητα: Όλα τα επίπεδα του Carrousel du Louvre είναι προσβάσιμα σε επισκέπτες με ειδικές ανάγκες.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Ωρες λειτουργίας:

Το Carrousel du Louvre είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 έως τις 10:00. Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά κατά τις ίδιες ώρες.

Με λίγες εξαιρέσεις, τα καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ., 7 ημέρες την εβδομάδα.

Καταστήματα και στιγμιότυπα στο Carrousel:

Το εμπορικό κέντρο διαθέτει μόδα, σχεδιασμό στο σπίτι, δώρα, βιβλία και πολλές άλλες μπουτίκ ειδικών. Τα κοσμήματα, τα δώρα και η διακόσμηση του σπιτιού είναι ισχυρά κοστούμια στο Carrousel, ενώ η μόδα δεν είναι τόσο έντονη.

Εκτός από τις μικρότερες τοπικές μπουτίκ, οι πιο γνωστές μάρκες και καταστήματα στο κέντρο περιλαμβάνουν:

Σνακ, ποτό και φαγητό στο Carrousel:

Το γήπεδο φαγητού "Universal Resto" σε επίπεδο μεσοπάτωσης προσφέρει 13 γαστρονομικούς πάγκους με γεύσεις από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, μαροκινών, ιαπωνικών ή μεξικανικών. Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές. Εάν θέλετε να πάρετε κάτι για να χαλαρώσετε αργότερα, δοκιμάστε το ζαχαροπλαστείο Ragueneau / Patisserie du Louvre στο ίδιο επίπεδο του εμπορικού κέντρου.

Κοντινά αξιοθέατα και αξιοθέατα για να απολαύσετε:

Σαν αυτό?:

Οι αγορές στη γαλλική πρωτεύουσα δεν είναι ποτέ βαρετές ούτε τυποποιημένες αν γνωρίζετε πού να πάτε και η εξεύρεση ειδικών δώρων ή σπάνιων ειδών είναι πάντα μια πιθανότητα. Ελέγξτε τον οδηγό μας προς το κοντινό Palais Royale, με τις πολυτελείς εμπορικές γκαλερί του, για περισσότερες θέσεις σε περιπλάνηση και παράθυρο-shop κοντά στο Λούβρο. Δείτε επίσης τον οδηγό μας για τις καλύτερες μπουτίκ και τα καταστήματα ιδεών στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένης της Colette, μιας από τις αγαπημένες της παγκόσμιας μόδας και προσφέροντας τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της μόδας, του σχεδιασμού και των σπιτιών των ανδρών και των γυναικών.