Είναι ανοιχτή ή κλειστή η διάβαση πεζών της Μπρούκλιν σήμερα; Κατασκευή Γέφυρας BKLYN

Έτσι προγραμματίζετε να περπατήσετε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν με έναν φίλο ή έξω από την πόλη. Αλλά υπάρχει μεγάλη κατασκευή στη Γέφυρα και δεν θέλετε να φτάσετε μέχρι εκεί και να γυρίσετε πίσω.

Πόσο καιρό με τη γέφυρα του Μπρούκλιν να είναι υπό επισκευή ή κατασκευή;

10 Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη γέφυρα του Μπρούκλιν Κατασκευή και κυκλοφορία: Ανακαλύψτε τι είναι κλειστό, πότε και πώς θα φτάσετε εκεί

Πώς ξέρετε αν υπάρχει κατασκευή ή παράκαμψη στον διάδρομο πεζών της Γέφυρας του Μπρούκλιν ;

Με λίγα λόγια, ο πεζόδρομος προς τη Γέφυρα του Μπρούκλιν δεν θα κλείσει λόγω κατασκευής και επισκευής ανά πάσα στιγμή.

Πεζοπορία και ποδηλασία Πεζοπορία

Λοιπόν, εδώ λέει το τμήμα μεταφορών της Νέας Υόρκης.

Ο χώρος περιπάτου θα παραμείνει ανοιχτός σε όλες τις φάσεις της κατασκευής. Ωστόσο, για να περικλείονται πλήρως κιγκλιδώματα και άλλα εξαρτήματα, οι μονάδες συγκράτησης απομάκρυνσης μπογιάς θα μειώσουν το πλάτος της διαδρομής κατά 1,5 πόδια σε κάθε πλευρά. Η στενότερη περιοχή θα έχει μήκος από 600 έως 1000 πόδια. Για την ασφάλεια όλων των χρηστών γέφυρας, οι ποδηλάτες πρέπει να αποδίδουν στους πεζούς σε αυτήν την περιορισμένη ζώνη εργασίας. Οι ποδηλάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το κοντινό μονοπάτι ποδηλασίας της γέφυρας του Μανχάταν , το οποίο είναι χωρισμένο από το μονοπάτι των πεζών και συχνά λιγότερο συμφορημένο. Καθώς η εργασία εξελίσσεται, οι μονάδες θα κινούνται κατά μήκος της γέφυρας μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο.

Εγγραφείτε για ενημερώσεις κατασκευής γέφυρας του Μπρούκλιν

Οι συχνές περιπατητές μπορούν να εγγραφούν για ένα σύστημα ειδοποίησης μέσω μηνυμάτων μέσω διαδικτύου ή κινητού τηλεφώνου. Εγγραφείτε εδώ για ενημερώσεις μέσω email, SMS, Facebook ή Twitter.

Μερικές προβολές

Αλλά μια τελευταία λέξη προειδοποίησης: Ακόμη και αν ο διάδρομος είναι ανοιχτός, οι απόψεις σας για τον ορίζοντα του Μανχάταν μπορεί να παρεμποδιστούν για μέρος της βόλτας σας από τις εργασίες επισκευής της γέφυρας.

Σημείωση των συγγραφέων: Τα παραπάνω είναι αποτελεσματικά από την Ημέρα Εργασίας 2011.

Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους καθώς λαμβάνουμε ενημερώσεις.