Το πακέτο γκολφ Amelia Island Plantation Unlimited

Play Unlimited Golf - Ένα από τα Premier Resorts της Φλώριδας: Amelia Island Plantation

Εάν δεν έχετε μείνει ποτέ σε ένα από τα Resorts Omni, εδώ είναι η ευκαιρία σας να περάσετε λίγες μέρες σε ένα από τα ωραιότερα, The Omni Amelia Island Plantation. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του μεγαλύτερου νησιού των φραγμών του Ατλαντικού στην ακραία βορειοανατολική Φλώριδα και σε όλο τον ποταμό της Αγίας Μαρίας από τη Γεωργία, είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Φλώριδας. Το θέρετρο βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο θαλάσσιο δάσος από αιώνες Live Oak, ατελείωτες εκτάσεις αλμυρών ελών στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού.

Το μεγάλο θέρετρο είναι ένα πολυτελές συγκρότημα παλαιού κόσμου με ονομασία AAA Four Diamond. Μια πραγματικά παγκόσμιας κλάσης εγκατάσταση, στέκεται σε 1350 παρθένες στρέμματα με θέα τα καταγάλανα νερά του Ατλαντικού προς τα ανατολικά και τα πανέμορφα ελώδη του Intracoastal Waterway προς τα δυτικά.

Ένα από τα πιο δημοφιλή πακέτα γκολφ που διατίθενται από αυτό το πιο δημοφιλές θέρετρο είναι το Amelia Island Plantation Unlimited Golf Package. Πολλά άλλα θέρετρα προσφέρουν αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι ένα "απεριόριστο" πακέτο γκολφ, αλλά κανένας δεν το κάνει καλύτερα από την Amelia Island Plantation.

Το πακέτο περιλαμβάνει

Το κόστος: Επικοινωνήστε με το θέρετρο απευθείας με τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω για ενημερωμένη τιμολόγηση.

Οι τιμές ανά παίκτη γκολφ βασίζονται σε 4 άτομα που μοιράζονται μια βίλα με τρία υπνοδωμάτια και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις, 3 γήπεδα γκολφ με κοινόχρηστο καλάθι και όλους τους φόρους. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση.

Τα καταλύματα και το γκολφ υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Περιλαμβάνει:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ημερήσια υπηρεσία καθαριότητας δεν συμπεριλαμβάνεται, αλλά διατίθεται με επιπλέον χρέωση.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με αυτή τη διαμονή και το πακέτο παιχνιδιών, και άλλοι, απλά τηλεφωνήστε στο Omni Amelia Island Resort στον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση της φυτείας Amelia Island

Οι ανέσεις στο νησί Amelia:

Τα καταλύματα:

Οι δυνατότητες διαμονής στο Omni Amelia Island Plantation περιλαμβάνουν μια ποικιλία από καταλύματα, που κυμαίνονται από 249 deluxe μπροστινά δωμάτια στο Amelia Inn & Beach Club μέχρι βίλες τριών υπνοδωματίων και ρετιρέ με θέα είτε στο παραλιακό είτε στο θέρετρο. Περισσότερες λεπτομέρειες >>>

Το Omni Amelia Island Plantation Spa:

"Τα μίλια από το άγχος - τα βήματα από τη θάλασσα ™", το νέο Spa στο Amelia Island Plantation είναι ένα συγκρότημα 13.200 τετραγωνικών ποδιών που χτίστηκε στην αρχαία αρχιτεκτονική της Φλώριδας και συνδυάζεται με το φυσικό περιβάλλον. Το πολυτελές σπα διαθέτει 25 αίθουσες περιποιήσεων, κήπο διαλογισμού, εκπληκτική θέα στις λιμνοθάλασσες και τις βελανιδιές με βρύα. Η θεραπεία υπογραφής είναι Watsu®, μια μοναδική έννοια υπογραφής για αναζωογόνηση και ευεξία και η εγκατάσταση Watsu Island σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το The Spa at Amelia Island Plantation.

Περισσότερες λεπτομέρειες >>>

Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων:

Συμπεριλαμβανομένου του Amelia Inn & Beach Club, το θέρετρο διαθέτει περισσότερα από 49.000 τετραγωνικά πόδια χώρου λειτουργίας καθιστώντας το θέρετρο ιδανική τοποθεσία για δεξιώσεις, συνέδρια και εταιρικές εκδρομές. Περισσότερες λεπτομέρειες >>>

Δείπνο:

Το Amelia Island Plantation διαθέτει οκτώ εστιατόρια και μπαρ για να καλύψει όλα τα γούστα από το casual μέχρι το καλό φαγητό. Η υπηρεσία δωματίου είναι επίσης διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Amelia Island Plantation: Πλήρης κριτική για φαγητό >>>

Πώς να φτάσετε εκεί:

p] Το θέρετρο απέχει μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Τζάκσονβιλ και 29 μίλια βορειοανατολικά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τζάκσονβιλ.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τζάκσονβιλ (JIA), το οποίο εξυπηρετείται από τις περισσότερες μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Delta, η Continental, η US Air, η AirTran, η Αμερικανική και η Βορειοδυτική.

Επικοινωνία:

Φυτεία Amelia Island
6800 Πρώτη ακτή Hwy.


Amelia Island, FL 32034
888-261-6161

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.