Τα 10 κορυφαία γήπεδα γκολφ και θέρετρα στη Τζαμάικα

Τα περισσότερα από τα σπουδαία γήπεδα γκολφ του κόσμου βρίσκονται πάνω ή μέσα στο πιο εντυπωσιακό σκηνικό που μπορείτε να φανταστείτε. Τα κορυφαία 10 γήπεδα γκολφ και θέρετρα στη Τζαμάικα δεν αποτελούν εξαίρεση. Όπου και να επισκεφτούμε, είτε τα ερήμματα της Αριζόνα στις κορυφές του Κολοράντο, από τα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής μέχρι τα νησιά της Καραϊβικής, το τοπίο, η ατμόσφαιρα και η ατμόσφαιρα είναι πάντα πολύ ξεχωριστά και πουθενά περισσότερο από ό, τι στη Τζαμάικα.

Και ξέρω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, η αισθητική οποιασδήποτε τοποθεσίας είναι πάντα μια μεγάλη προσοχή όταν σοβαροί παίκτες γκολφ σχεδιάζουν να σχεδιάσουν διακοπές γκολφ.

Η Τζαμάικα είναι ένα από εκείνα τα μέρη όπου το τοπίο είναι πέρα ​​από τη σύγκριση και τα γήπεδα γκολφ είναι, καλά, είναι επίσης θεαματικά. Η Τζαμάικα φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ και θέρετρα της Καραϊβικής. Για περισσότερα χρόνια από ό, τι μπορώ να υπολογίζω, η Καραϊβική ήταν ο αγαπημένος μου προορισμός: οι νύχτες, τα σμαραγδένια νερά των ωκεανών, οι αχνιστοί ήχοι από μακρινά χαλύβδινα βαρέλια και η διαρκώς μεταβαλλόμενη τροπική ατμόσφαιρα δεν είναι μόνο χαλαρωτικές αλλά και εμπνευσμένες. Προσθέστε μια ντουζίνα γκολφ πρωταθλήματα γκολφ και έχετε έναν προορισμό γκολφ που είναι μόνο λίγο αυτή την πλευρά του ουρανού, που θα σας επιστρέψει χρόνο μετά από καιρό.

Η Τζαμάικα δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει απ 'ό, τι οι "όλες οι διακοπές", το θεαματικό τοπίο, τα θέρετρα, οι παραλίες και, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος καφές στον πλανήτη. και το λέω αυτό με τη γλώσσα στη μάγουλο.

Αυτές τις μέρες, όπου υπάρχει ένα θέρετρο υπάρχει συνήθως ένα γήπεδο γκολφ, και συχνά περισσότερες από μία? Η Τζαμάικα έχει περισσότερο από το δίκαιό της μερίδιο τόσο στα θέρετρα όσο και στα γήπεδα γκολφ. Το "θέρετρο γκολφ" είναι κάτι υβριδικό μεταξύ των συνομηλίκων του, ένα θέρετρο που προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε κάτω από μια στέγη: φυσικά γκολφ και καταλύματα παγκόσμιας κλάσης, ένα σπα, ωραία εστιατόρια, τις καλύτερες παραλίες και έναν τόνο δραστηριότητες για να απολαύσετε μεταξύ και μετά γύρους γκολφ.

Πουθενά στη Τζαμάικα είναι πιο ευλογημένος με αυτούς τους μίνι-κόσμους που σχετίζονται με το γκολφ από ό, τι ο Montego Bay. Εδώ είναι μερικά μόνο που μπορείτε να εξετάσετε:

Θέτοντας γκολφ στην άκρη για ένα λεπτό (σαν να μπορούσα πραγματικά), η Τζαμάικα είναι ίσως ο απόλυτος προορισμός διακοπών για άτομα, ομάδες ζευγαριών και, φυσικά, οικογένειες. Τα περισσότερα από τα θέρετρα της Τζαμάικας είναι all-inclusive, που σημαίνει γεύματα, καταλύματα και βασικές παροχές περιλαμβάνονται στην τιμή. Στη Τζαμάικα, κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα είναι δική σας για την επιχείρηση: από την παρακολούθηση των πτηνών έως την πεζοπορία, την αλιεία βαθέων υδάτων με ιππασία, την ιστιοπλοΐα σε καταδύσεις, την ψαρομετρία για την εξερεύνηση των απίστευτων ιστορικών τόπων του νησιού, τον κατάλογο των πραγμάτων είναι σχεδόν ατελείωτες. Έχω συχνά αναρωτηθεί πώς είναι ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να είναι ευλογημένοι, όχι μόνο με καλή εμφάνιση αλλά ίσως μια εκπληκτική φωνή τραγουδιού, καλλιτεχνικό ταλέντο, αθλητική ικανότητα. Η Τζαμάικα είναι και αυτή, ένα τροπικό νησί ευλογημένο με όλα τα θαύματα της φύσης, συμπεριλαμβανομένου του πεντακάθαρου ωκεανού, της πιο μαλακής άμμου και του ηλιόλουστου ουρανού που έχετε δει ποτέ.

Λοιπόν, τι γίνεται με αυτά τα γήπεδα γκολφ και θέρετρα; Λοιπόν, τα θέρετρα είναι, φυσικά, παγκόσμιας κλάσης? πολλά από τα γήπεδα γκολφ σχεδιάστηκαν από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχείρησης: ο Palmer, ο Nicklaus, η Dye, ο Robert Trent Jones, ο Von Haage, είναι ο καθένας μοναδικός.

Τα πράσινα τέλη κυμαίνονται από περίπου US $ 30 έως $ 200, ανάλογα με την πορεία, το θέρετρο, την εποχή του χρόνου και ούτω καθεξής. Στα περισσότερα μαθήματα θέρετρο, τα τέλη αποτελούν μέρος του all-inclusive τιμή. Εάν παίζετε σε μια σειρά μαθημάτων και δεν καταθέτετε στο θέρετρο, μπορεί να υπάρξει επιπλέον χρέωση επισκεπτών.

Πώς να πάτε εκεί

Πετάτε στον Montego Bay: Το Διεθνές Αεροδρόμιο Sangster (MBJ) είναι η κορυφαία τουριστική πύλη προς το νησί της Τζαμάικα.

Και υπάρχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο.

Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλόριντα , την αμερικανική νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες , την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα.