Σαντάλες Γκολφ & Χωριό. Ocho Rios, Τζαμάικα

Το Σαντάλς Γκολφ & Χωριό. Το Ocho Rios, Τζαμάικα, βρίσκεται στο μοναδικό Upton Golf Club και έγινε μέλος του οργανισμού Sandals τον Ιούνιο του 1992. Το γήπεδο του γκολφ βρίσκεται στο Ocho Rios της Τζαμάικα και βρίσκεται στο τροχαίο τοπίο με εκπληκτική θέα στον ωκεανό και τα βουνά. Πρόκειται για μια σύντομη διαδρομή, μόλις 6.400 μέτρα για μια παρτίδα 71 και μια βαθμολογία στα μαθήματα 70.9, αλλά μην αφήνετε να σας βάλει μακριά.

Πρόκειται για μια διασκεδαστική πορεία με στενά διαδρόμους, μικροσκοπικά χόρτα και θα προσφέρει ένα εύκολο (με αυτό εννοώ χαλαρά), αν και δύσκολο, γύρο γκολφ. Λένε ότι τα Sandals διαθέτουν τώρα ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην Καραϊβική. Στην πραγματικότητα, το Golf Digest Magazine έδωσε στο γήπεδο γκολφ τέσσερα αστέρια βαθμολογία για τα μαθήματα που έπαιζαν κατά τη διάρκεια διακοπών.

Τα σανδάλια είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών (η γνώμη μου). Έχω μείνει σε ένα ζευγάρι και ποτέ δεν έχω αποτύχει να απολαύσετε τα θέρετρα, τις τοποθεσίες, τις ανέσεις ή το γκολφ. Τώρα, με το πρόγραμμα "Μείνετε στο Ένα, Παίξτε με όλα τα σανδάλια", το έχετε κάνει πραγματικά: μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις σε όλες τις θέσεις των Σανδάλων στη Τζαμάικα, ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε να μείνετε. Υπάρχουν στην πραγματικότητα επτά Σαντάιλ θέρετρα σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες της Τζαμάικα (Ocho Rios, Whitehouse, Negril και Montego Bay). Resorts που μπορώ προσωπικά να συστήσω περιλαμβάνουν Sandals Royal Caribbean και Sandals Montego Bay.

Αρκετά από τα θέρετρα είναι απλά μια μεταφορά με λεωφορείο μακριά από το γήπεδο του γκολφ.

Το γκολφ; Λοιπόν, εδώ είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορείτε να περιμένετε: Δωρεάν πράσινο τέλη για όλους τους επισκέπτες Σανδάλια. Δωρεάν μεταφορά σε όλους τους επισκέπτες του θέρετρου Sandals / Beaches Resorts στην περιοχή Ocho Rios της Τζαμάικας. Δωρεάν μαθήματα γκολφ Δευτέρα - Σάββατο.

Μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του τουριστικού γραφείου του θερέτρου. Το Caddy είναι υποχρεωτικό στα 18 δολάρια ανά κουτί για 18 τρύπες. $ 12 για 9 τρύπες? Τα καρότσια είναι προαιρετικά στα 40 δολάρια ανά καλάθι για 18 τρύπες. $ 25 για 9 τρύπες. Club Rental: Precept: $ 25. Callaway: $ 45 (όλα τα ενοίκια διατίθενται σε κυρίες και άνδρες, αριστερά και δεξιά). Ενοικιάσεις παπουτσιών (περιλαμβάνει δωρεάν κάλτσες) $ 16.

Σχετικά με τα All-Inclusive Resorts: Τι μπορείτε να περιμένετε; Λοιπόν, όταν μένετε σε ένα all-inclusive θέρετρο, τα καταλύματα, τα γεύματα, τα αναψυκτικά, τα γεύματα, τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, την ψυχαγωγία και τα περισσότερα αλκοολούχα ποτά περιλαμβάνονται συνήθως στην καθημερινή τιμή. Πολλοί προσφέρουν επίσης μια επιλογή από αθλήματα και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στην τιμή επίσης. Ορισμένα θέρετρα all-inclusive είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα διακοπών - και μερικά ειδικά για γκολφ - και ορισμένα θέρετρα απευθύνονται σε ενήλικες, ενώ ακόμα πιο εξειδικευμένες ιδιότητες δέχονται ζευγάρια μόνο. Μάθετε περισσότερα για τα All-Inclusive Resorts.

Η οργάνωση Sandals είναι πρόθυμη να σας μεταφέρει σε ένα από τα θέρετρα τους στην Τζαμάικα, τόσο πολύ ώστε σε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου να βρείτε μια σειρά από δελεαστικά ειδικά πακέτα διαθέσιμα. Αυτά μπορούν να βρεθούν πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της Sandals.

Επικοινωνία: 1-888-SANDALS

Πώς να πάτε εκεί:

Το αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Sangster (MBJ), η κορυφαία τουριστική πύλη προς το νησί της Τζαμάικα.

Επιστροφή στην αναθεώρηση των Top 10 γηπέδων και θέρετρων στη Τζαμάικα .

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel