Περιπέτειες της Καλιφόρνιας και Αξιοθέατα

Προσπαθώντας να διαλέξετε τις καλύτερες διαδρομές της Disney California Adventure για το ταξίδι σας μπορεί να είναι δύσκολη. Εάν πηγαίνετε με παιδιά, πρέπει να ξέρετε για περιορισμούς ύψους και βόλτες που είναι αρκετά ψηλά, αλλά ίσως να μην τους αρέσει επειδή είναι θορυβώδες ή τρομακτικό. Σε μια ζεστή μέρα, θα χρειαστείτε ένα μέρος για να δροσιστείτε και ίσως να θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας και μετά από το σκοτάδι.

Αυτός ο οδηγός είναι καλός για όλα αυτά. Αν θέλετε λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις βόλτες Καλιφόρνιας Adventure, δοκιμάστε το φυλλάδιο Οδηγών Καλιφόρνιας Adventure Ride .

Ένα FASTPASS μπορεί να συντομεύσει την αναμονή σας σε μερικές από τις δημοφιλέστερες βόλτες της Καλιφόρνιας Adventure, αλλά μπορείτε να αποφύγετε να στέκεστε στη γραμμή σε οποιοδήποτε από αυτά χρησιμοποιώντας το RideMax . Το πνευματικό τέκνο ενός μηχανικού λογισμικού με το πάθος για θεματικά πάρκα, θα δημιουργήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο δρομολόγιο που θα κρατά το χρόνο αναμονής σας στο ελάχιστο.

Περιορισμοί Ύψους στην Περιπέτεια Καλιφόρνιας

Οι περιορισμοί ύψους εφαρμόζονται αυστηρά και στα δύο πάρκα της Disneyland. Έχουν οριστεί με ασφάλεια κατά νου. Η συζήτηση με τα μέλη Cast σχετικά με αυτά δεν θα πάρει το παιδί σας εάν δεν μετράνε, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατά φωνάζουν. Είναι καλύτερο να καθορίσετε τις προσδοκίες τους πριν πάτε για να αποφύγετε βρώμικες κατακρημνίσεις.

Βόλτες για παιδιά στην Καλιφόρνια περιπέτεια

Αυτές οι βόλτες και οι επιλογές ψυχαγωγίας είναι καλές για τα μικρότερα παιδιά (με τις προειδοποιήσεις που σημειώνονται). Εάν είστε γονιός, πιθανότατα θα γνωρίζετε ήδη πώς τα παιδιά σας μετρούν μέχρι τα όρια ύψους, αλλά σε περίπτωση που δεν το κάνετε, ένας μέσος όρος ηλικίας δύο ετών είναι 33 έως 35 ίντσες ψηλός.

Είναι δύσκολο να είναι ένα σφάλμα είναι μια εσωτερική επίδειξη που βασίζεται σε κινούμενη ταινία, αλλά Disney λέει ότι μπορεί να τρομάξει λίγο grubs. Αυτό το αξιοθέατο χαρακτηρίζει τη ζωντανή ομίχλη, τις παράξενες μυρωδιές και τις αισθήσεις, τις σύντομες περιόδους του σκότους και μερικά δυστυχισμένα σφάλματα.

Καλύτερες βόλτες στην Καλιφόρνια περιπέτεια τη νύχτα

Ακόμα κι αν χρειάζεστε ένα μεσημεριανό υπνάκο, θα πρέπει να μείνετε στην California Adventure μετά το σκοτάδι. Ελέγξτε τη λίστα με τις Καλύτερες Περιπέτειες της Καλιφόρνια στη Νύχτα , που έχουν επιλεγεί επειδή είναι είτε πιο διασκεδαστικές στο σκοτάδι, είτε αξίζουν μια δεύτερη επίσκεψη αφού ο ήλιος πέσει κάτω. Ορισμένες βόλτες κλείνουν τη νύχτα (ή νωρίς) και είναι επίσης καταχωρημένες εδώ.

Cool μέρη για ένα ζεστό απόγευμα

Αν είναι μια ζεστή μέρα στην California Adventure, μπορεί να ψάχνετε για ένα μέρος για να καθίσετε και να δροσιστείτε.

Για κάποιο διάστημα σε εσωτερικούς χώρους σε κλιματιζόμενο χώρο, δοκιμάστε το λόμπι του κτιρίου Disney Animation ή μια από τις δραστηριότητες εκεί, πάρτε το Frozen show στο θέατρο Hyperion ή επισκεφθείτε το Tough To Be a Bug. Όλα αυτά θα σας δώσουν τουλάχιστον 15 λεπτά ψυγείου.

Προσβασιμότητα στο Disneyland Resort

Οι περισσότερες βόλτες στην περιπέτεια της Καλιφόρνιας είναι προσβάσιμες ακόμη και αν έχετε πρόβλημα να περάσετε ή είστε σε αναπηρική καρέκλα ή ECV. Ωστόσο, πολλοί απαιτούν από εσάς να μεταφέρετε στο όχημα οδήγησης μόνοι σας ή με τη βοήθεια των συνοδών σας.

Εάν έχετε προβλήματα ακοής, σταματήστε στο Guest Relations για να λάβετε βοηθητικές συσκευές ακρόασης.