Νέες εκδρομές με Disneyland για το 2018

Νέες βόλτες στη Disneyland και την Καλιφόρνια Adventure

Εάν έχετε ήδη πάει στη Disneyland, ξέρετε τι να περιμένετε, αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι τι είναι καινούργιο από τότε. Για να σας βοηθήσουμε να συμβαδίσετε με τις αλλαγές, δείτε μια λίστα με νέες εκδρομές στη Disneyland και την Καλιφόρνια Adventure.

Εάν δεν πηγαίνετε στην Disneyland κάθε χρόνο και πρέπει να καλύψετε τη διαφορά, θα βρείτε επίσης και τα νέα στοιχεία τα τελευταία χρόνια.

Ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις καλύτερες βόλτες της Disneyland , τα κορυφαία βόλτα για τα παιδιά και τα μικρά παιδιά, τις πιο δημοφιλείς (και πιο πολυσύχναστες) βόλτες της Disneyland και τα καροτσάκια Disneyland Roller .

Τι νέο υπάρχει στη Disneyland το 2018

Μπορεί να χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά για μερικές από τις διαδρομές, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για φαγητό όταν η Disney πραγματοποιεί πρεμιέρες με κινητές παραγγελίες από εστιατόρια ταχείας και γρήγορης εξυπηρέτησης με την εφαρμογή Disneyland. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη διατροφής σας και να πάρει το χρόνο και στη συνέχεια απλά βήμα δεξιά για να επιλέξετε το γεύμα σας χωρίς περιμένετε.

Το Downtown Disney παίρνει επίσης μερικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν μια αίθουσα μπόουλινγκ και πολυ-αισθητηριακή εμπειρία Star Wars, νέα καταστήματα και εστιατόρια.

Ένα νέο σημείο άφιξης που ονομάζεται Eastern Gateway θα προσφέρει στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές για πρόσβαση και στάθμευση όταν θα ανοίξει στα τέλη του 2018. Θα περιλαμβάνει μια νέα κατασκευή στάθμευσης με 6.800 χώρους, μια νέα μονάδα μεταφοράς και μια υπερυψωμένη πεζογέφυρα πάνω από το λιμάνι Boulevard.

Το Pixar Fest ξεκινάει στις 13 Απριλίου, μέχρι το άνοιγμα του Pixar Pier στην California Adventure.

Στη Disneyland , η Pixar Play Parade, η οποία ήταν παλιότερη παρέλαση της California Adventure, θα μεταφερθεί στη Disneyland λίγο καιρό για Pixar Fest.

Το μονοπύργιο έχει ένα νέο σχήμα χρωμάτων που χαρακτηρίζει τους χαρακτήρες από το Incredibles και Finding Nemo. Η κύρια οδός των ΗΠΑ αναδύεται επίσης από μια ανακαίνιση που αντικατέστησε το κομμάτι του τραμ.

Το Pixar Pier στην Καλιφόρνια περιπέτεια ανοίγει στις 23 Ιουνίου. Το Paradise Pier παίρνει ένα νέο θέμα και ένα νέο όνομα. Αναμείνετε τα μαλακά ανοίγματα των διαδρομών που ξεκινούν περίπου ένα μήνα πριν.

Πριν από αυτό, η παρέλαση "Paint the Night" έρχεται στην Καλιφόρνια Adventure στις 13 Απριλίου. Η νυχτερινή διασκέδαση ήταν ένα μεγάλο χτύπημα με τους φιλοξενούμενους στη Disneyland και έχει ένα νέο float με χαρακτήρες από το "The Incredibles".

Στην πύλη Pixar, οι περισσότερες από τις διαδρομές παραμένουν, αλλά μερικές από αυτές θα έχουν νέα θέματα Pixar:

Στο μέτωπο των τροφίμων, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα hot dog ή ένα churro στην προβλήτα, αλλά τα περίπτερα που τους εξυπηρετούν θα έχουν νέα θέματα χαρακτήρα Pixar.

Το Grotto του Ariel είναι κλειστό, αντικαταστάθηκε από το Lamplight Lounge, το οποίο θα σερβίρει casual γαστρονομική κουζίνα της Καλιφόρνιας και μοναδικά κοκτέιλ υπογραφής. Μην ανησυχείτε για την έλλειψη σε εκείνα τα Lobster Nachos που ήταν ένα δημοφιλές στοιχείο στο Cove Bar του εστιατορίου. Θα είναι στο μενού του Lamplight.

Ερχόμενοι στη Disneyland το 2019 ή αργότερα:

Το Star Wars Land (Star Wars: Galaxy's Edge) δεν είναι ακόμη ανοιχτό, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τελευταία νέα για το νέο Star Wars Land της Disneyland σε αυτόν τον οδηγό προεπισκόπησης . Καταργεί το Big Thunder Ranch, το οποίο έκλεισε οριστικά στις 10 Ιανουαρίου 2017. Ορισμένες περιοχές παρασκηνίων θα μετακινηθούν σε άλλες τοποθεσίες για να δώσουν περιθώρια για την προσθήκη των 14 στρεμμάτων.

Το 2019, το Triton Carousel στην Περιπέτεια Καλιφόρνιας ανοίγει ξανά ως Carousel του Critter του Jessie. Τα γοητευτικά θαλάσσια πλάσματα του θα αντικατασταθούν από 56 νέα χερσαία αυτά που ο χαρακτήρας της Toy Story Jessie ο κοκκινοσκουφός θα μπορούσε να ανακαλύψει στο ράντσο.

Μια νέα θεματική περιοχή βρίσκεται στις εργασίες για την Περιπέτεια της Καλιφόρνια, αγκυροβολημένη από τους Λαϊκούς Κηδεμόνες του Γαλαξία - Αποστολή: BREAKOUT! θα ενωθούν από τον Spider-Man και τους εκδηκητές σε αυτό που θα γίνει ένα εντελώς συναρπαστικό σύμπαν Super Hero.

Η ολοκλήρωση έχει προγραμματιστεί για το 2020.

Ερχόμενοι: Περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου

Τα καλά νέα είναι στο δρόμο για όσους θα ήθελαν να έχουν περισσότερες επιλογές στο ξενοδοχείο, αλλά τουλάχιστον δύο χρόνια πριν τελειώσουν αυτά τα έργα. Η πόλη Anaheim έχει εγκρίνει αρκετά νέα ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας στην περιοχή της Disneyland. Το JW Marriott θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2016 ή το 2017. Άλλα έργα θα αντικαταστήσουν το 56χρονο Anaheim Plaza Hotel & Suites και το Anabella Hotel κοντά στο συνεδριακό κέντρο του Anaheim. Το Walt Disney Parks και Resorts ανακοίνωσε επίσης ένα νέο ξενοδοχειακό έργο κοντά στα θεματικά πάρκα.

Τι ήταν Νέο στη Disneyland το 2017

Οι ποταμοί της Αμερικής ξανανοίγονταν αφού έκλεισαν για περισσότερο από ένα χρόνο για να ανοίξουν δρόμο για την κατασκευή του νέου Land Wars Wars. Το Lair του Πειρατή στο Νησί του Tom Sawyer, ο Σιδηρόδρομος της Disneyland, ο Mark Twain Riverboat, το Ιστιοφόρο Columbia και ο Davy Crockett Explorer Canoes είναι και πάλι ανοιχτά

Νυχτερινή εμφάνιση Φανταστική! επέστρεψε στις 17 Ιουλίου , με νέες οθόνες και εφέ.

Η αγαπημένη ηλεκτρική παρέλαση της Main Street επέστρεψε από τη Φλόριντα. Έχει προγραμματιστεί για περιορισμένη διαδρομή και τελικά έγινε το τελευταίο τρέξιμο στα τέλη του 2017.

Με την απελευθέρωση της νέας ταινίας Beauty and the Beast, τα παλιά σνακ Edelweiss στο Fantasyland μεταμορφώθηκαν στην Ταβέρνα Red Rose.

Στην περιπέτεια της Καλιφόρνια, το λυκόφωτος πύργος της τρομοκρατίας έκλεισε τον Ιανουάριο. Επέστρεψε ως Κηδεμόνες του Γαλαξία - Αποστολή: BREAKOUT!

Επίσης στην Περιπέτεια της Καλιφόρνιας, το Land Cars πήρε μια εποχιακή επικάλυψη για το Haul-O-Ween, όπου οι κάτοικοι του Radiator Springs ντύνονται και γιορτάζουν το Halloween, καθώς μόνο μια δέσμη των ομιλιών αυτοκινήτων μπορεί.

Το Grand Californian Hotel ξεκίνησε ένα μεγάλο έργο αναβάθμισης δωματίων στις αρχές του 2017 το οποίο πήρε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου για να ολοκληρωθεί. Τώρα η Μεγάλη Καλιφόρνια θα είναι ακόμη πιο μεγαλόπρεπη από ποτέ. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά - και μια επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του ξενοδοχείου στον Οδηγό για το Μεγάλο Καλιφορνέζικο .

Δύο ακόμα βόλτες προστέθηκαν στο σύστημα FastPass: Matterhorn Bobsleds στη Disneyland και Toy Story Midway Mania στην Περιπέτεια της Disney στην Καλιφόρνια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο σύστημα MaxPass εδώ .

Disney MaxPass: Στις αρχές του 2017, η Disneyland ανήγγειλε έναν νέο τρόπο για να αποκτήσει FastPasses. Ονομάζεται Disney MaxPass που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή Disneyland για να αποκτήσετε ψηφιακά τα Fastpass σας χωρίς να χρειαστεί να περπατήσετε σε μια μηχανή FastPass για να τα συλλέξετε.

Τι ήταν νέο στη Disneyland το 2016

Η Autopia πήρε ωραία νέα αυτοκίνητα που η Curbed LA λέει "μοιάζει με κάτι που θα οδηγούσε το Magnum PI ". Είναι κομψά, σπορ αυτοκίνητα της Honda με κόκκινο, μαύρο, λευκό, βασιλικό μπλε, ασήμι.

Η Disney εξέπληξε πολλούς από τους οπαδούς της, ανακοινώνοντας ότι το σχεδόν νέο Paint the Night Parade θα πραγματοποιήσει την τελευταία της εκδήλωση στις 5 Σεπτεμβρίου και τα δύο πυροτεχνήματα της 60ής επετείου δείχνουν Disneyland Forever και η έκθεση World of Color για το νερό και το φως στο California Adventure Park . Το κλασικό πυροτεχνημάτων Fantasy in the Sky, το οποίο χρονολογείται στις πρώτες μέρες της Disneyland, επέστρεψε.

Δεν υπήρξαν μεγάλες και νέες εκδρομές στη Disneyland το 2016, αλλά άρχισαν μεγάλες αλλαγές καθώς εργάζονταν για την οικοδόμηση της νέας γης Star Wars. Σχετικά με το Star Wars:

Τι ήταν το νέο στην Καλιφόρνια περιπέτεια το 2016

Ένα νέο "παγωμένο" μουσικό αντικατέστησε τη μακρά παράσταση Aladdin στα τέλη Μαΐου.

Τα Roadsters του Rollickin's Luigi άνοιξαν στις αρχές Μαρτίου, αντικαθιστώντας τα Flying Tires του Luigi με μια πιο συναρπαστική εμπειρία.

Μια νέα ταινία "S oarin 'Around the World " ξεκίνησε να εμφανίζεται στις 17 Ιουνίου, την επόμενη μέρα μετά την πρεμιέρα της στη Σαγκάη Disneyland. Η ταινία ακολουθεί την ίδια γενική μορφή με την πρωτότυπη Soarin, αλλά διαθέτει τοπικά σχήματα από όλο τον κόσμο.

Τι ήταν νέο στη Disneyland το 2015

Το 2015 ήταν η 60η επέτειος της Disneyland, με μεγάλη γιορτή "διαμαντιών".

Στο Haunted Mansion, το Hatbox Ghost επέστρεψε. Εμφανίζεται μόλις βγείτε από τη σοφίτα και έχει ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα που περιλαμβάνει το κεφάλι και το κιβώτιο.

Στο Matterhorn Bobsleds, ο φοβερός χιονάνθρωπος πήρε μια αναβάθμιση που τον έκανε πιο ρεαλιστικό.

Ο Peter Pan προέκυψε από την ανακαίνιση με κάποια νέα αποτελέσματα.

Ένα νέο σύστημα καθισμάτων για το Fantasmic! νυχτερινή επίδειξη, με αποκλειστικές περιοχές προβολής που απαιτούν Fastpass, παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας του World of Color από την πρώτη στιγμή που άνοιξε.

Το θέαμα των πυροτεχνημάτων Disneyland Forever και η εκδήλωση Paint the Night απέσπασαν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της επέτειος του διαμαντιού, αλλά και οι δύο αποχώρησαν μετά από αυτό. World of Color : πήρε επίσης μια νέα ιστορία αλλά επέστρεψε στην προηγούμενη μορφή της αργότερα.

Το Mad T Party στο California Adventure πήρε μια νέα ματιά.

Νέο στη Disneyland το 2014

Το 2014 έφερε μόνο μικρές αλλαγές και προσθήκες.

Μετά από ό, τι φαινόταν σαν η μεγαλύτερη ανακαίνιση στην ιστορία της Disneyland, ο Big Thunder Mountain Railroad άνοιξε ξανά, με μια νέα, μεταξωτά-ομαλή διαδρομή και ένα νέο διασκεδαστικό τέλος.

Μακρόχρονη μουσική πράξη Ο Billy Hill και οι Hillbillies έπαιξαν την τελευταία τους ημέρα παραστάσεων στο Disneyland Park στις 6 Ιανουαρίου 2014.

Νέα ντίσνεϊλαντ βόλτες το 2013

Δεν πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ενημερώσεις στη Disneyland και την California Adventure το 2013.

Το Fantasy Faire μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι κοντά στο Castle Sleeping Beauty. Δίνει πριγκίπισσες και ιππότες όλων των ηλικιών ρόλο σε μια γοητευτική εμπειρία αφήγησης και ένα καλύτερο μέρος για να συναντήσετε και να χαιρετήσετε τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες της Disney. Μια νέα επίδειξη που ονομάζεται Mickey και ο μαγικός χάρτης επίσης άνοιξε στο Fantasyland Theatre.

Νέα ντίσνεϊλαντ βόλτες το 2012

Η Disneyland ανακαινίστηκε πλήρως, με νέα δωμάτια, χώρο πισίνας και επιλογές για φαγητό.

Νέες εκδρομές στην Disneyland το 2011

Νέες εκδρομές στην Disneyland το 2010

Νέες εκδρομές στο Disneyland το 2009