Τα καλύτερα και χειρότερα κράτη για την ευημερία των γυναικών

Ανακαλύψτε όπου οι γυναίκες κάνουν τα περισσότερα χρήματα, έχουν την καλύτερη υγειονομική περίθαλψη και πολλά άλλα

Περισσότερες γυναίκες απ 'ό, τι οι άνδρες είναι βαθμούς κολλεγίων σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σχεδόν το 40 τοις εκατό των οικογενειών είναι τώρα γυναίκες. Αν και οι γυναίκες επιτυγχάνουν τόσα πολλά, η πλήρης ισότητα των φύλων απαιτεί χρόνο και έχει φτάσει πιο αργά σε ορισμένα μέρη σε σύγκριση με άλλα. Όταν σκέφτεστε πού να μετακινηθείτε ή ακόμα και πού να ταξιδέψετε, ίσως να θέλετε να εξετάσετε ποια κράτη είναι τα πιο φιλικά προς τις γυναίκες.

5 καλύτερες χώρες για την ευημερία των γυναικών

Δεν είναι εντελώς υποκειμενικό: Λόγω της κατάπληξης που είναι στατιστικές, οι "καλύτερες" και "χειρότερες" καταστάσεις μπορούν να υπολογιστούν μαθηματικά.

Ο ιστότοπος προσωπικών οικονομικών WalletHub διεξήγαγε έρευνα για να προσδιορίσει τα καλύτερα και χειρότερα κράτη για τις γυναίκες του 2016 με βάση την οικονομική και κοινωνική ευημερία των γυναικών και την υγειονομική περίθαλψη και ασφάλεια των γυναικών. Εδώ είναι αυτό που ανακάλυψαν:

1. Μινεσότα

Ταξιδιωτική ιδέα: Οι πόλεις Twin City είναι γεμάτες με εκδηλώσεις και φεστιβάλ τον Μάιο. Πάρτε μια ματιά εμπιστευτικό στη ζωντανή καλλιτεχνική σκηνή της Minneapolis στο 21ο ετήσιο Art-a-Whirl φεστιβάλ που συμβαίνει σε στούντιο σε όλη την πόλη. Για μια ιδιαίτερα φιλική προς την οικογένεια fest, κατευθυνθείτε στο EcoArts Festival του Αγίου Παύλου όπου μπορείτε να κάνετε τέχνη από ανακυκλωμένα υλικά και να ελέγξετε τις σκηνές ποίησης.

2. Βερμόντ

Ταξιδιωτική ιδέα: Ξαναζήστε την παιδική σας ηλικία με ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο για ενήλικες στο ξενοδοχείο Kimpton Taconic στο Μάντσεστερ, Βερμόντ . Ξεκουραστείτε με μια περιπέτεια σωλήνων στον ποταμό Battenkill. δοκιμάστε το χέρι σας με γυαλί-φυσάει? και τελειώστε την ημέρα με s'mores, Scotch, και sing-alongs από την φωτιά. Το Camp Taconic του Kimpton συμβαίνει στις 23-26 Ιουνίου και στις 25-28 Αυγούστου.

3. Νέο Χάμσαιρ

Ιδέα ταξιδιού: Το κράτος είναι γεμάτο φυσική ομορφιά, από το Μεγάλο Βόρειο Δάσος έως τα Λευκά Όρη μέχρι τις βραχώδεις ακτές. Οι ανοιξιάτικες βροχές αφήνουν τη θέση τους σε μοβ άνθη μέχρι τον Μάιο όταν οι παλιότεροι θάμνοι παλατιών της Αμερικής ανθίζουν στο αρχοντικό Wentworth-Coolidge στο Portsmouth του Νιου Χάμσαϊρ . Άλλες πόλεις που έχουν πασχαλινά φεστιβάλ είναι το Ρότσεστερ και η Λισαβόνα.

4. Maine

Travel Idea: Εξερευνήστε το παραθαλάσσιο Maine με την επίσκεψη στην παραθαλάσσια πόλη Kennebunkport. Γιορτή σε φρέσκα θαλασσινά, βουτιά στα δάχτυλα των ποδιών σας στον Ατλαντικό ή να κάνετε κάποια μαθήματα σερφ. Μπορείτε να δείτε το Kennebunkport Resort Collection που διαθέτει εννέα boutique ξενοδοχεία και θέρετρα όπου μπορείτε να μείνετε σε μπανγκαλόου, εξοχικά σπίτια ή ιστορικά δωμάτια του ξενοδοχείου.

5. Μασαχουσέτη

Ιδέες ταξιδιού: Οι οπαδοί του Downtown Abbey μπορεί να αγαπούν τα Berkshires, τα οποία έχουν πολλά απομεινάρια στην Χρυσή Εποχή, όπως τα αρχοντικά του Berkshires, όπου οι πλούσιες οικογένειες όπως οι Vanderbilts χρησιμοποίησαν για να ξοδέψουν μέρος του χρόνου τους και τους κήπους τους αποκαταστάθηκαν στο ύφος της εποχής, όπως τα εικονικά μπλε σκαλοπάτια στο Naumkeag, ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο. Ο προορισμός είναι περίπου τρεις ώρες μακριά από τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

5 χειρότερα κράτη για τις γυναίκες

  1. Λουιζιάνα
  2. Νότια Καρολίνα
  3. Νεβάδα
  4. Αλαμπάμα
  5. Αρκάνσας

Κατανομή των διαπιστώσεων μεμονωμένων κατηγοριών

Ακολουθεί μια αναλυτική κατανομή των επιμέρους κατηγοριών των ερευνητών της WalletHub:

Τα μεσαία κέρδη των γυναικών

Υψηλότερη: Περιφέρεια της Κολούμπια

Χαμηλότερη: Χαβάη

Ποσοστό ανεργίας γυναικών

Χαμηλότερη: Βόρεια Ντακότα

Υψηλότερη: Περιφέρεια της Κολούμπια

Ποσοστό γυναικών που ζουν στη φτώχεια

Χαμηλότερη: Νέο Χάμσαιρ

Υψηλότερη: Μισισιπή

Ποσοστό επιχειρήσεων που ανήκουν σε γυναίκες

Υψηλότερη: Αλάσκα

Χαμηλότερη: Νότια Ντακότα

Ποσοστό εγκατάλειψης γυμνασίου γυναικών

Χαμηλότερη: Νέο Χάμσαιρ

Υψηλότερη: Αριζόνα

Ποσοστό γυναικών που ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές

Υψηλότερη: Περιφέρεια της Κολούμπια

Χαμηλότερη: Δυτική Βιρτζίνια

Γυναίκα ανασφάλιστο ποσοστό

Χαμηλότερη: Μασαχουσέτη

Υψηλότερη: Τέξας

Η προσδοκία ζωής των γυναικών κατά τη γέννηση

Υψηλότερη: Χαβάη

Χαμηλότερη: Μισισιπή

Ποσοστό ανθρωποκτονίας ανά 1.000 θηλυκά

Χαμηλότερη: Νότια Ντακότα

Υψηλότερη: Νότια Καρολίνα