Σαν Φρανσίσκο - Top 10 αξιοθέατα

Βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά τα αξιοθέατα ορόσημο του Σαν Φρανσίσκο βρίσκονται στο δρομολόγιό σας.

Με την Susan Breslow Sardone

Νο. 1 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Επέζησε την κορυφαία πόλη της Αμερικής σε πολυάριθμες έρευνες, το πολύχρωμο και κοσμοπολίτικο Σαν Φρανσίσκο μαγεύει τους επισκέπτες. Η γέφυρά του Golden Gate - μήκους 1,7 μιλίων - ένα από τα κορυφαία δέκα οικογενειακά θαύματα της Αμερικής - είναι ένα must-see. Γιορτάζοντας την 75η επέτειό του το 2012, αυτή η χαριτωμένη έκταση (η οποία συνδέεται με το νομό Marin) είναι μια αξέχαστη εικόνα για να οδηγείτε, να περπατάτε ή να κάνετε κύκλους.

Ή να το δείτε με υδροπλάνο .

Αρ. 2 - Δημοφιλή αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Σκεφτείτε την επόμενη σας κίνηση στο Golden Gate Park . Μέσα σε χιλιάδες στρέμματα είναι κήποι, λίμνες, νυφικά και πεζοπορικά μονοπάτια, Stribing Arboretum και Βοτανικοί Κήποι και ο ήσυχος Ιαπωνικός Τσάι Κήπος, αρχικά μέρος του Εκθεσιακού Κέντρου Παγκόσμιας Έκθεσης του 1894. Οι αναπνευστήρες του τσαγιού έχουν θέα σε έναν καταρράκτη και μια λίμνη πλαισιωμένη από αρωματικά φυτά. Εξερευνήστε το πάρκο από τον Segway .

Αρ. 3 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο όπως η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας. Συνδυάζοντας την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και τις συναρπαστικές εκθέσεις, η Ακαδημία φιλοξενεί το Ενυδρείο Steinhart, το Πλανητάριο Morrison, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Kimball και ένα τετραώροφο τροπικό δάσος κάτω από μια πράσινη στέγη. Περάστε τις γραμμές . Εξερευνήστε περισσότερα: Ο γύρος πίσω από τα σκηνικά .

Αρ. 4 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Ο πιο δημοφιλής προορισμός της πόλης, το Fisherman's Wharf έχει θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και τη γέφυρα Golden Gate.

Η ιστορική προκυμαία εξακολουθεί να χρησιμεύει ως εργατική προβλήτα αλιείας, οπότε αναμένετε φρέσκα θαλασσινά στα εστιατόρια της περιοχής. Τα κοντινά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο Pier 39, The Cannery και η πλατεία Ghirardelli είναι τουριστικά, αλλά αποδεικνύονται ακαταμάχητα για πολλούς επισκέπτες. Δείτε το από τον Segway

Νο. 5 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Αφιερώστε λίγο χρόνο στο "The Rock:" Μια σύντομη διαδρομή με φέρι στο Blue and Gold Fleet σας καταθέτει στο νησί Alcatraz και το φυλλάδιο αυτό-οδηγού σας κατευθύνει από την αποβάθρα του πρώην σωφρονιστικού στο κελί.

Βραδινές περιηγήσεις, που οδηγούνται από τους ξεναγούς του πάρκου, είναι επίσης διαθέσιμες στο νησί του-δεν-διαφυγής στο κόλπο του Σαν Φρανσίσκο (Ferry αναχωρεί Pier 41). Jail & Sail Tour - συνδυασμός ενός απογεύματος στο Alcatraz και μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο.

Αρ. 6 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Μεταφέροντας ιστορικά μνημεία, τα τελεφερίκ του Σαν Φρανσίσκο λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα κατά μήκος αιωνόβιων διαδρομών. Για μια μοναδική περιήγηση στην πόλη, πάρτε τη γραμμή της οδού Καλιφόρνιας, η οποία εκτείνεται από την οικονομική περιοχή, μέσω Chinatown, και πάνω από το Nob Hill. Οι γραμμές Powell-Mason και Powell-Hyde τελειώνουν κοντά στο Fisherman's Wharf. Διοικητικό Συμβούλιο στο Σαν Φρανσίσκο οπουδήποτε βλέπετε καφέ-άσπρο πινακίδα. Προτιμάτε τροχούς; Hop-on Hop-off Bus .

Αρ. 7 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Μια αψίδα με dragon-draped στη διασταύρωση των δρόμων Μπους και Grant ανακοινώνει την είσοδο στην Chinatown στο Σαν Φρανσίσκο. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με πάγκους ψαριών και λαχανικών, φυτικά καταστήματα, ναούς και εστιατόρια. (Οι κήποι Lichee, τα εστιατόρια του Hunan Home και του R & G είναι όλα ψηλά με diners). Τα μουσεία περιλαμβάνουν την Κινεζική Ιστορική Εταιρεία της Αμερικής και το Κινεζικό Πολιτιστικό Κέντρο.

Νο. 8 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Μεταξύ των ραντεβού, κάντε μια βόλτα στη βόρεια παραλία, στην ιταλική γειτονιά του Σαν Φρανσίσκο, για ένα σνακ.

Ο εσπρέσο είναι δυνατός και το γλυκό κανόλι στο Caffe Trieste, και το παλιό δωμάτιό του Molinari ανακουφίζουν τους πεινασμένους. Μόλις εμπλουτιστεί, επισκεφθείτε το City Lights Bookstore, τη Μέκκα για τους μποέμιους και τους σοβαρούς λάτρεις του βιβλίου.

Αριθ. 9 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Η άφθονη θέα στην καρδιά του Άμστερνταμ είναι η πλατεία Alamo, όπου τα βικτοριανά σπίτια του Σαν Φρανσίσκο βρίσκονται σε αντιδιαστολή με το γεμάτο σκάλες ουρανοξύστες στο κέντρο της πόλης (οδούς Webster, Broderick, Oak και Golden Gate) και την οδό Lombard Street . Το κατακόρυφο μονοπάτι του περνάει από τα περίτεχνα σπίτια και κατεβαίνοντας απότομα (μεταξύ των οδών Hyde και Leavenworth).

Αρ. 10 - Κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο
Εάν μπορείτε να ξεφύγετε για λίγο, hop ένα κόκκινο-και-λευκό πορθμείο να Sausalito από Wharf του ψαρά. Η διαδρομή διαρκεί μισή ώρα. Η πανοραμική θέα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο είναι εντυπωσιακή, ενώ οι ηλιόλουστες, φιλόξενες υπαίθριες καφετέριες και τα μικρά καταστήματα της Sausalito με θέα στην πόλη είναι πανέμορφα.

Σαν Φρανσίσκο Top 10 Αξιοθέατα

Γέφυρα Golden Gate
Ιαπωνικό τσάι κήπο
Exploratorium
Ψαροταβέρνα
Αλκατράζ
Καλωδιακά αυτοκίνητα
Chinatown
Βόρεια παραλία
Πλατεία Alamo
Το κόκκινο και το λευκό φέρι

Συνέδριο και Επισκέπτης του Σαν Φρανσίσκο

Τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο