Μουσείο Θεάτρου της Ford: Ιστορία του Αβραάμ Λίνκολν

Μουσείο για τη ζωή και την κληρονομιά του προέδρου Λίνκολν στην Ουάσιγκτον

Το Μουσείο Θεάτρου της Ford στην Ουάσινγκτον αποκαλύπτει την ιστορία της προεδρίας του Αβραάμ Λίνκολν μέσα από μια ποικιλία διαδραστικών εκθεμάτων που εξερευνούν τη ζωή του Λίνκολν στο Λευκό Οίκο, τα ορόσημα του εμφυλίου πολέμου και λεπτομέρειες σχετικά με τη συνωμοσία δολοφονίας που οδήγησε στο θάνατό του. Βρίσκεται κάτω από το πρόσφατα ανακαινισμένο θέατρο της Ford, το μουσείο χρησιμοποιεί τεχνολογία του 21ου αιώνα για να μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο μέχρι τον 19ο αιώνα.

Η συλλογή των ιστορικών αντικειμένων του Μουσείου Θεάτρου της Ford συμπληρώνεται με μια ποικιλία αφηγηματικών συσκευών - περιβαλλοντικές αναψυχές, βίντεο και τρισδιάστατα στοιχεία.

Αξιοσημείωτα ιστορικά αντικείμενα

Το θέατρο της Ford είναι ένας ιστορικός χώρος που λειτουργεί και ως ζωντανό θέατρο, παρουσιάζοντας ποικίλες υψηλής ποιότητας παραστάσεις όλο το χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2009, το θέατρο ξανάρχισε μετά από μια επέκταση και ανακαίνιση 18 εκατομμυρίων δολαρίων σε πολλά εκατομμύρια δολάρια. Ένα σύγχρονο Κέντρο Εκπαίδευσης και ηγεσίας άνοιξε απευθείας από το θέατρο απέναντι από το θέατρο τον Φεβρουάριο του 2012. Έξι κτίρια και στις δύο πλευρές της 10ης οδού NW έχουν συνδεθεί μεταξύ τους για να παρέχουν ένα σύγχρονο μουσείο.

Διαβάστε περισσότερα για το θέατρο της Ford

Διεύθυνση
10ο και E Δρόμοι, ΒΔ
Ουάσιγκτον
Οι πιο κοντινοί σταθμοί του μετρό είναι το Place Gallery, το κέντρο μετρό και το αρχείο Archives / Navy Memorial. Δείτε ένα χάρτη της συνοικίας Penn

Ωρες
Ο Εθνικός Ιστορικός Χώρος του Θεάτρου της Ford (που αποτελείται από το Μουσείο Θεάτρου της Ford, το θέατρο και το σπίτι του Petersen) είναι ανοικτός για καθημερινές επισκέψεις από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. καθημερινά (εκτός από τις 25 Δεκεμβρίου).

Το λόμπι για το θέατρο ανοίγει στις 8:30 κάθε πρωί και η είσοδος στο χώρο αρχίζει στις 9 π.μ. Η τελική είσοδος στο θέατρο είναι 4:30 μ.μ. και η ιστοσελίδα κλείνει στις 5 μ.μ.

Αδεια
Η είσοδος είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτούνται χρονικά εισιτήρια εισόδου και θα είναι διαθέσιμα την ώρα από τις 9:00 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι επίσης διαθέσιμα εκ των προτέρων online μέσω του Ticketmaster για μια χρέωση $ 1.50.

Ιστοσελίδα: www.fordstheatre.org