Πόσο καιρό είναι οι ζώνες ασφαλείας στο αεροπλάνο μου;

Το μήκος της ζώνης ασφαλείας ποικίλλει ανά αεροπορική εταιρεία και ανά τύπο αεροσκάφους. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα μήκη των ζωνών ασφαλείας στις ιστοσελίδες τους. Μπορείτε να λάβετε τις τρέχουσες πληροφορίες για τη ζώνη ασφαλείας επικοινωνώντας με την αεροπορική σας εταιρεία. Για να αποφύγετε προβλήματα τελευταίας στιγμής επιβίβασης, θα πρέπει να καλέσετε , να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να ξεκινήσετε μια online συνομιλία με την αεροπορική σας εταιρεία κάθε φορά που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα εισιτήρια, το δρομολόγιο ή την πτήση σας.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο, ειδικά αν επικοινωνήσετε με την αεροπορική σας εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών που δεν γνωρίζει την απάντηση στην ερώτησή σας. Κάντε ερωτήσεις πριν αγοράσετε τα εισιτήριά σας, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τα εισιτήρια που θα αγοράσετε.

Γιατί χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με το μήκος της ζώνης ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας

Σύμφωνα με το νόμο, οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να θεσπίσουν πολιτικές για τους επιβάτες που είναι υπέρβαροι . Αυτοί οι επιβάτες, συχνά αποκαλούμενοι «επιβάτες μεγέθους» ή «επιβάτες που χρειάζονται επιπλέον χώρο», μπορεί να χρειαστούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για δεύτερη θέση εάν πληρούν ορισμένα κριτήρια ή δεν μπορούν να εκτελέσουν συγκεκριμένη ενέργεια ή συνδυασμό ενεργειών, όπως η μείωση των δύο υποβραχιόνων άνετα ή χαμηλώστε τα υποβραχιόνια και στερεώστε τη ζώνη ασφαλείας με μια επέκταση. Εάν δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε με την πολιτική της αεροπορικής σας εταιρείας και δεν μπορείτε να αγοράσετε μια δεύτερη θέση επειδή η πτήση έχει εξαντληθεί, μπορεί να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε μέχρι την επόμενη ημέρα είναι διαθέσιμη μια πτήση με μη πωλημένα καθίσματα.

Οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πολιτικές στη σύμβαση μεταφοράς τους. Η σύμβαση μεταφοράς της αεροπορικής σας εταιρείας, το νομικό έγγραφο που διευκρινίζει τις υποχρεώσεις της αεροπορικής εταιρείας προς τους πελάτες της, διατίθεται στο διαδίκτυο ή στο μετρητή εισιτηρίων.

Επέκταση ζώνης ασφαλείας και εσείς

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν ειδικές πολιτικές που ισχύουν για τη χρήση των αξεσουάρ ζώνης ασφαλείας.

Για παράδειγμα, η Delta Air Lines δεν επιτρέπει στους επιβάτες να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους επεκτάσεις, αναφέροντας τους "κανονισμούς της FAA" ως τον λόγο αυτής της απαγόρευσης. Η Southwest Airlines επίσης απαγορεύει στους επιβάτες να φέρνουν τα δικά τους επεκτάσεις ζώνης ασφαλείας. Η Alaska Airlines δεν επιτρέπει στους επιβάτες να χρησιμοποιούν προεκτάσεις ζωνών ασφαλείας εάν κάθονται σε μια γραμμή εξόδου ή στις σειρές 1 έως 6 στις πτήσεις 1 έως 999.

Μήκος ζώνης ασφαλείας για τις αεροπορικές εταιρείες της Βόρειας Αμερικής

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το μήκος των ζωνών ασφαλείας, επικοινωνήσαμε με αρκετές αεροπορικές εταιρείες της Βόρειας Αμερικής για να μάθετε πόσο διάστημα είναι οι ζώνες ασφαλείας τους κατά μέσο όρο και εάν αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρέχουν αξεσουάρ ζώνης ασφαλείας. Δεν περιλαμβάνονται όλες οι αεροπορικές εταιρείες της Βόρειας Αμερικής σε αυτόν τον πίνακα μήκους ζώνης ασφαλείας.

Παρόλο που οι πληροφορίες αυτές είναι παρούσες από τη συγγραφή αυτή, λάβετε υπόψη ότι οι αεροπορικές εταιρείες αγοράζουν νέα αεροσκάφη και αναβαθμίζουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό τους σε τακτική βάση, οπότε η εμπειρία σας ενδέχεται να διαφέρει από τα δεδομένα που παρουσιάζονται εδώ. Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία σας για να λάβετε τις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες για το αεροσκάφος σας.

Μήκος ζώνης ασφαλείας αεροπορικής εταιρείας

Όλα τα μήκη δίνονται σε ίντσες.
Αερογραμμή Μήκος ζώνης ασφαλείας Επέκταση Μήκος επέκτασης
Aeroméxico 51 Ναί 22
Alaska Airlines 46 Ναί 25
Allegiant Air 40 Ναί 21
Αμερικάνικες αερογραμμές 45 Ναί Αγνωστος
Delta Air Lines 35 - 38 Ναί 12
Hawaiian Airlines 51 Ναί 20
JetBlue 45 Ναί 25
Southwest Airlines 39 Ναί 24
ενωμένες αερογραμμές 31 Πρέπει να προ-κράτηση 25

Παρθένο Αμερική

43.7

Ναί

25