Συμβουλές για τη συσκευασία γυάλινων φιαλών στην αποσκευή

Συσκευασία Ποτά σε γυάλινες φιάλες δεν είναι τόσο σκληρή όσο φαίνεται

Είναι πιθανό ότι θα θελήσετε να πάρετε στο σπίτι σας ένα γυάλινο μπουκάλι ή δύο κρασί, μπύρα, ποτά ή άλλα εμφιαλωμένα προϊόντα ή ποτά. Αλλά πώς παίρνετε το γυάλινο εμφιαλωμένο προϊόν στο σπίτι σας; Εκτός αν το αγοράζετε στα καταστήματα αφορολόγητων ειδών που βρίσκονται εκτός των γραμμών ασφαλείας του αεροδρομίου, δεν μπορείτε να το μεταφέρετε στο αεροπλάνο σύμφωνα με τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών.

Πώς λοιπόν προστατεύετε τα μπουκάλια στις αποσκευές που έχετε κάνει να ταξιδεύετε στη χώρα της επιλογής σας;

Ελέγξτε τις παρακάτω συμβουλές που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα ένα σπασμένο μπουκάλι να χυθεί όλο το περιεχόμενο της βαλίτσας σας. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο, αλλά αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, οι πιθανότητές σας να φτάσετε στο σπίτι με ένα άθικτο μπουκάλι είναι καλύτερες από ό, τι αν δεν κάνατε αυτά τα πράγματα.

Τύποι φιάλων

Συγκλίνετε μόνο γυάλινες φιάλες που δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ. Μικρότερα μπουκάλια μπορεί να είναι πιο εύκολο να συσκευαστούν από τα μεγαλύτερα μπουκάλια. Εάν μπορείτε να βρείτε μικρότερα σύνολα που λαμβάνουν υπόψη διαφορετικές γεύσεις ή παραλλαγές ενός αγαπημένου εθνικού ποτού, για παράδειγμα, τότε η τοποθέτηση στη βαλίτσα σας πρέπει να είναι εύκολη και σχετικά χωρίς κινδύνους.

Προστατέψτε τα στοιχεία της βαλίτσας σας

Ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά από ένα ενδεχομένως σπασμένο μπουκάλι είναι να τυλίξετε το μπουκάλι σε μια αυτοκόλλητη σακούλα, όπως μια τσάντα Ziplock, πιέζοντας όλο τον αέρα και βεβαιώνοντας ότι η τσάντα είναι τελείως κλειστή. Αν δεν έχετε αυτοκόλλητη τσάντα, τοποθετήστε την σε μια πλαστική σακούλα, τυλίξτε την και στη συνέχεια τοποθετήστε την σε μια άλλη πλαστική σακούλα.

Καλύψτε το άνοιγμα της πρώτης πλαστικής σακούλας με τη δεύτερη και, στη συνέχεια, τυλίξτε σφιχτά ξανά.

Μαξιλάρι το μπουκάλι

Τραβήξτε το μπουκάλι σε ένα μεγάλο, μαλακό ρούχο ή πανί, όπως πετσέτα, πουλόβερ ή ζευγάρι παντελόνια πιτζάμα. Όταν συσκευάζετε το μπουκάλι, τοποθετήστε το στο κέντρο της βαλίτσας σας, έτσι ώστε το μπουκάλι να καλύπτεται από ρούχα από όλες τις πλευρές.

Οποιαδήποτε σκληρά αντικείμενα θα πρέπει να συσκευάζονται μακριά από τη φιάλη ή να είναι γεμισμένα με ρούχα, έτσι ώστε το μπουκάλι να μην σπάει εάν μετατοπιστεί το περιεχόμενο της τσάντας.

Αγοράστε φιαλίδια συσκευασμένα για αεροπορικά ταξίδια

Ορισμένες δημοφιλείς μάρκες αλκοολούχων ποτών έρχονται σε συσκευασία που προορίζεται για ταξίδια, όπως κουτιά με πλαστικά ένθετα που διατηρούν τα μπουκάλια προστατευμένα και από μετατόπιση όταν είναι συσκευασμένα. Εάν είναι δυνατόν, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για να τους πάρει σπίτι.

Κατάστημα για το μπουκάλι στο σπίτι

Αν έχετε πολύτιμα αντικείμενα από τα οποία φοβάται ότι θα μπορούσατε να τα καταστρέψετε εάν ένα μπουκάλι πρέπει να σπάσει στις αποσκευές σας, τότε ίσως έχετε την καλύτερη λογική να αποφύγετε την αγορά σας ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε να επιχειρήσετε να βρείτε το ποτό στη χώρα σας. Ορισμένοι προμηθευτές ειδικών μπορούν να το αποθηκεύσουν ή ίσως μπορείτε να το βρείτε online. Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορέσετε να βρείτε μόνο αυτό το μπουκάλι στη χώρα που επισκέπτεστε, αλλά κοιτάξτε online και ελέγξτε.

Έλεγχος τελωνείων

Μπορεί να χρειαστεί να δηλώσετε το αλκοολούχο σας ποτό εάν περάσετε από τα αμερικανικά τελωνεία . Αν σας ζητηθεί ποτέ να αποσυσκευάσετε το γυάλινο μπουκάλι για να δείτε την ασφάλεια του αεροδρομίου τα περιεχόμενα, πάρτε το χρόνο να τυλίξετε τη φιάλη πριν την τοποθετήσετε στη βαλίτσα σας.