Ποιοι νόμοι στο Μόντρεαλ λένε για το δικαίωμα των ιδιοκτητών να αυξήσουν το μίσθωμα

Οι ιδιοκτήτες του Μόντρεαλ μπορούν, θεωρητικά, να αυξήσουν το ενοίκιο με οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Μην ξεχνάτε, οι ενοικιαστές στο Μόντρεαλ έχουν δικαιώματα. Quebec μίσθωση του σκάφους Régie du logement βλέπει σε αυτό.

Κανόνες για την αύξηση του ενοικίου στο Μόντρεαλ

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να αυξήσουν το μίσθωμα με οποιοδήποτε ποσό επιλέγουν, αλλά ο μισθωτής πρέπει να συμφωνεί πλήρως με την αύξηση. Οι μισθωτές του Μόντρεαλ δεν μπορούν να εκδιωχθούν επειδή αρνούνται την αύξηση του μισθώματος, αλλά για να επωφεληθούν από την προστασία αυτή, οι μισθωτές πρέπει να τηρήσουν τη σύμβαση μίσθωσης και να συνεχίσουν να πληρώνουν το ενοίκιο εγκαίρως, ανεξάρτητα από τυχόν διαφωνία με τους εκμισθωτές.

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αμφισβητήσεις των εκμισθωτών και των δικαστηρίων που απαιτούν την προσοχή του Συμβουλίου Κεμπέκ, το Régie du logement καθορίζει κάθε χρόνο τις κατευθυντήριες γραμμές για την αύξηση του μισθώματος με το πρόσχημα ότι οι μισθωτές και οι μισθωτές βοηθούν σε μια δίκαιη συμφωνία χωρίς την επίσημη παρέμβαση της The Régie.

Η Régie προσαρμόζει τις συστάσεις ενοικίασης κάθε χρόνο περίπου τον Ιανουάριο και βασίζεται σε τρεις σημαντικούς παράγοντες για τον καθορισμό των σωστών οδηγιών για την αύξηση του μισθώματος.

Η Régie παρέχει ένα πλέγμα υπολογισμού στην ιστοσελίδα τους για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές να καθορίσουν μια ακριβή και δίκαιη αύξηση που οι παράγοντες στις παραπάνω μεταβλητές, καθώς και τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την κατάσταση κάθε κατοικίας.

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, η Régie προσφέρει επίσης κατευθυντήριες γραμμές εκτίμησης για να καθορίσει γρήγορα εάν η προτεινόμενη αύξηση του μισθώματος του ιδιοκτήτη είναι εντός των καθορισμένων κατευθυντήριων γραμμών.

2017 Οδηγίες αύξησης ενοικίου

Σημειώστε ότι τα παρακάτω ποσοστά είναι μόνο εκτιμήσεις και διαφέρουν από τα ποσοστά που χρησιμοποιούνται στο επίσημο πλέγμα υπολογισμού.

Αυτές οι εκτιμήσεις είναι μια συντόμευση, μια σύντομη στρατηγική για τον υπολογισμό του εάν ένας ιδιοκτήτης προτείνει μια δίκαιη αύξηση, δεδομένου ότι ένας μισθωτής θα απαιτούσε πρόσβαση στους λογαριασμούς και τις αποδείξεις του ιδιοκτήτη για να χρησιμοποιήσει το ακριβές πλέγμα υπολογισμού.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες αρνούνται να καθίσουν μαζί και να χρησιμοποιήσουν το υπολογιστικό πλέγμα με τα έσοδα στο χέρι και ως εκ τούτου η χρησιμότητα των ακόλουθων ποσοστών για να καθοριστεί αν ένας μισθωτής πρέπει να επικοινωνήσει με την Régie du logement για να ζητήσει να παρέμβει και να υπολογίσει την αύξηση του μισθώματος για λογαριασμό του ιδιοκτήτη εαυτό.

Οι ακόλουθες εκτιμήσεις αύξησης ενοικίου στο Κεμπέκ ισχύουν από την 1η Απριλίου 2017 έως την 1η Απριλίου 2018.

Ως εκ τούτου, ένας μισθωτής που πλήρωσε 700 δολάρια ενοικίου με ηλεκτρική θέρμανση που περιλαμβάνεται σε αυτό το 2016 θα μπορούσε να δει ότι η αύξηση σε $ 704.20 το 2017.

30 Ιουνίου 2017 Η Régie παραλείπει εκτιμήσεις για το 2017 που οι ακτιβιστές στέγασης διαμαρτύρονται επειδή χωρίς αυτούς είναι αδύνατο για έναν μισθωτή να έχει νόημα αν η αύξηση του μισθώματος είναι δίκαιη εάν ο ιδιοκτήτης του αρνείται να μοιράζεται με διαφάνεια τις αποδείξεις δαπανών και με τον ενοικιαστή για να ολοκληρώσετε το πλέγμα υπολογισμού. Το αν η Régie du logement κωλύει την απόφασή της να αρνηθεί εκτιμήσεις φέτος παραμένει προς συζήτηση.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 9, 2017: Η Régie έχει αλλάξει γνώμη, φαινομενικά εν μέρει λόγω της αντίθεσης των δικαιωμάτων των ενοικιαστών, και επανέλαβε τις εκτιμήσεις ενοικίου εκδόσεων.

Μεγάλες επισκευές και βελτιώσεις το 2017

Οι ανακατασκευές και οι επισκευές υπολογίζονται σε 2,4% το 2017 (2,5% το 2016, 2,9% το 2015, 2,6% το 2014, 2,9% το 2012, 3,0% το 2011, 2,9% το 2010, 4,0% το 2008).

Λοιπόν, ας πούμε ότι ένας ιδιοκτήτης ξόδεψε 2.000 δολάρια τον περασμένο χρόνο ειδικά για την ανακαίνιση της κατοικίας σας, τότε ο εκμισθωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει το 2,4% αυτών των εξόδων, διαιρώντας τον αριθμό αυτό κατά δώδεκα μήνες. Έτσι, ο παραπάνω ιδιοκτήτης μπορεί να προσθέσει 4 δολάρια επιπλέον ($ 2.000 x .024 = $ 48/12 = 4 δολάρια) στο μηνιαίο σας ενοίκιο πέρα ​​από τις βασικές αυξήσεις των κατευθυντήριων γραμμών που καλύπτουν τις λειτουργικές δαπάνες, τις συνολικές ανακαινίσεις των κτιρίων και τις αυξήσεις του φόρου ακίνητης περιουσίας και σχολείου.

Φόροι ακινήτων για το 2017

Μάθετε εάν οι φόροι ακινήτων αυξήθηκαν στην περιοχή σας καλώντας (514) 872-2305 * για να ελέγξετε τις δημοτικές αυξήσεις φόρων και (514) 384-5034 για τους σχολικούς φόρους. Είναι προς το συμφέρον σας να γνωρίζετε γιατί οι φορολογικές αυξήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον ιδιοκτήτη να μοιράσει τα πρόσθετα έξοδα με τους ενοικιαστές.

Τι να κάνετε αν η αύξηση του ενοικίου σας είναι πολύ υψηλή

Εάν η προτεινόμενη αύξηση ενοικίου είναι σημαντικά υψηλότερη από ό, τι υποδεικνύουν οι παραπάνω οδηγίες και ο ιδιοκτήτης σας αρνείται να καθίσει μαζί σας και να μοιράζεται με διαφάνεια τα έσοδά του και να υπολογίζει τα έξοδά του χρησιμοποιώντας το επίσημο πλέγμα υπολογισμού για να δείξει πώς προέκυψε η προτεινόμενη αύξηση , τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αμφισβήτησης της αύξησης του μισθώματος αμφισβητώντας το, το οποίο αφήνει στα χέρια της Régie du logement να αποφασίσει ποια θα είναι η αύξηση του μισθωτή.

* Αυτός ο αριθμός δεν λειτουργεί πλέον. Οι κάτοικοι καλούνται να τηλεφωνήσουν 311 αντί.