Πατινάζ στο Παλιό Λιμάνι του Μόντρεαλ Bonsecours: Περίοδος 2017-2018 (Natrel Rink)

Υπαίθρια πατινάζ στον πάγο στη λεκάνη του Bonsecours στο παλιό Μόντρεαλ

Πατινάζ στο παλιό λιμάνι του Μόντρεαλ Bonsecours: Περίοδος 2017-2018

Ακριβώς κατά μήκος του παλιού λιμανιού, κοντά στην γραφική οδό de la Commune του Old Montreal και το Marché Bonsecours , βρίσκεται το υπαίθριο παγοδρόμιο του Bonsecours Basin. Ονομάζεται επίσης πατινάζ πατινάζ Natrel, κατατάσσεται σε υψηλό επίπεδο φλας και οπτικής αξίας, ένας προορισμός επιλογής για να φέρει μια ημερομηνία, φίλους από έξω από την πόλη καθώς και όλη την οικογένεια, καθώς και ένα ιδανικό τοπικό πατινάζ για δαίμονες ταχύτητας έξω από ώρες αιχμής.

Οι σκοτσέζοι που σκοπεύουν να χτυπήσουν με κορυφαία ταχύτητα καλούνται καλύτερα να πέσουν τις καθημερινές όταν τα πλήθη είναι ελαφρύτερα. Σημειώστε ότι οι τιμές είναι υψηλότερες από ό, τι σε άλλα υπαίθρια παγοδρόμια στο Μόντρεαλ .

Πεζοπορία Περίοδος: Δεκέμβριος έως Μάρτιος

Η σεζόν εξωτερικού πατινάζ του Μόντρεαλ είναι συνήθως σε ταχύτητα από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου, ανάλογα με το παγοδρόμιο. Στην περίπτωση της λεκάνης Bonsecours, η σεζόν ξεκινάει στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και διαρκεί μέχρι τις 11 Μαρτίου 2018 . Αλλά όπως πάντα, η εποχή εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και τείνει να ποικίλει κάθε χρόνο παρά τις επίσημες ημερομηνίες σεζόν. Κάνετε τον εαυτό σας μια χάρη και ελέγξτε έξω τις συνθήκες πάγου της λεκάνης Bonsecours online και καλέστε (514) 496-PORT προτού εμφανιστείτε για να βεβαιωθείτε ότι το κτίριο και το γραφείο ενοικίασης είναι ανοικτά.

Μόλις ελέγχονται μόνο για να διαπιστώσετε ότι οι συνθήκες είναι τρομερές; Μην ανησυχείς. Εξετάστε το ενδεχόμενο πτώσης από αυτό το εσωτερικό παγοδρόμιο . Είναι δύο στάσεις του μετρό ή περίπου 15 με 20 λεπτά με τα πόδια από τη λεκάνη του Bonsecours και συμβαίνει να είναι το αγαπημένο μου παγοδρόμιο στο Μόντρεαλ.

Θεματικές βραδιές το 2017-2018

Το παγοδρόμιο διαθέτει θεματικές βραδιές αρκετές νύχτες την εβδομάδα. Θέματα για την εποχή 2017-2018 θα αποκαλυφθούν καθώς θα κλείσουμε την σεζόν. Τα κυριότερα σημεία του περασμένου έτους περιελάμβαναν:

Bonsecours λεκάνη 2017-2018: Παλιά είσοδο πατινάζ στο Μόντρεαλ και ενοικιάσεις

Τοποθεσία: Ακρωτήρι του παλιού λιμανιού (χάρτης)
Γειτονιά: Παλιό Μόντρεαλ
Μετάβαση: Μετρό του Champ-de-Mars
Ώρες: Δευτέρα έως Τετάρτη 10 π.μ. έως 9 μ.μ., Πέμπτη έως Κυριακή, 10 π.μ. έως 10 μ.μ.
Πρόγραμμα διακοπών: 10 π.μ. έως 10 μ.μ., καθημερινά από τις 24 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017. 10 π.μ. έως 2 π.μ. στις 31 Δεκεμβρίου 2017 έως την 1η Ιανουαρίου 2018 (TBC)
Είσοδος: $ 6.95 ενήλικος, ανώτερος & φοιτητής? $ 4.60 παιδιά ηλικίας 6 έως 12? δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών. $ 18 οικογένεια περάσει (2 ενήλικες με 2 παιδιά ηλικίας 4 έως 17 ή 1 ενήλικας με 3 παιδιά ηλικίας 4 έως 17)? $ 35 περάσει εποχή? $ 75 οικογένεια σεζόν πέρασμα (2 ενήλικες με 2 παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ή 1 ενήλικας με 3 παιδιά ηλικίας 6 έως 17, 17 δολάρια για κάθε επιπλέον παιδί)
Υπηρεσίες: ενοικίαση παγοδρομίου ($ 10), ενοικίαση ντουλαπιών ($ 4), ενοικίαση κράνος ($ 4), ενοικίαση παιδικών ιμάντων ($ 2), ενοικίαση πούλμαν skate ($ 4). Προστατευτικά λεπίδας, ταινία, κορδόνια, γάντια και κάλτσες πωλούνται επίσης στη θέση τους. Οι τιμές ενοικίασης δεν περιλαμβάνουν την είσοδο. Οι τιμές ενοικίασης μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: (514) 496-PORT ή ιστοχώρος Old Port

Οποιαδήποτε άλλα αξιοθέατα κοντά στο λεκανοπέδιο του Bonsecours;

Είστε λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το Marché Bonsecours που πηγαίνει ανατολικά, δυτικά θα σας οδηγήσει στο Κέντρο Επιστημών του Μόντρεαλ IMAX και το Pointe-à-Callière Museum και σχεδόν μπροστά από τη λεκάνη του Bonsecours αλλά προς τα δυτικά είναι ένας μετρητής BeaverTails . Σκέφτομαι ότι θα το αναφέρω μόνο σε περίπτωση που το πατινάζ σου άφησε πόθους για ζάχαρη και ζύμη. (Συμβαίνει). Ω, και αν δεν είναι πολύ κρύο και είσαι για 10 λεπτά με τα πόδια, κατευθυνθείτε προς τα βορειοδυτικά. Ίσως να εντοπίσετε την πιο όμορφη εκκλησία στη Βόρεια Αμερική . Και ένα τελευταίο πράγμα. Πάμε αργά και θέλουμε κάποιο γεύμα και ένα σημείο ζωντανής τζαζ; Έχω πάρει τη θέση για σένα .

Σημειώστε ότι τα ποσοστά εισόδου, οι τιμές ενοικίασης και οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.