Τα καλύτερα ταϊλανδικά εστιατόρια στη Βόρεια Τζέρσεϋ

Ψάχνετε να επιταχύνετε το συνηθισμένο παιχνίδι σου; Τα τρόφιμα της Ταϊλάνδης είναι γεμάτα από γερά, πικάντικα (στην πραγματικότητα, πραγματικά πικάντικα, αν προτιμάτε) και μοναδικές γεύσεις, όπως καρύδα, ασβέστη και φιστίκι. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην Ταϊλάνδη ή ακόμα και στη Νέα Υόρκη για αυτό το θέμα.

Κορυφαία ταϊλανδικά εστιατόρια του North Jersey

Υπάρχουν πολλά νόστιμα και κορυφαία ταϊλανδικά εστιατόρια εδώ στο North Jersey. Έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικά από τα αγαπημένα μας.

Topaz Ταϊλάνδη

Τρεις λέξεις: Μαγείρεμα Homestyle. Αυτό είναι αυτό το ζεστό (ναι, υπάρχουν μαξιλάρια στα πανηγύρια) Belleville etichery ετικέτα, και το αγόρι, είναι ακριβές. Η μαμά είναι πάντα στο εστιατόριο, μετακινώντας από τραπέζι στο τραπέζι για να ελέγξει πώς απολαμβάνετε το γεύμα που τόσο προετοιμασμένο για εσάς. Εμπιστευθείτε μας όταν λέμε ότι το φαγητό είναι θεϊκό, αλλά εάν χρειάζεστε πραγματικά κάποια απόδειξη, ανατρέξτε στους ανασκοπήσεις της New York Times .

Το τέλειο γεύμα: το αγαπημένο φεγγάρι της μαμάς Veggie Tacos (ψιλοκομμένο κέλυφος taco, γεμισμένο με φασόλια, κόλιαντρο, κρεμμύδια, τζίντζερ και juice juice), ακολουθούμενο από το Crispy Basil Duck ή το Crispy Volcano Chicken (σάλτσα tamarind chili yum). 137 Washington Ave., Belleville

Ο Ταϊλανδός ελέφαντας

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με το δημοφιλές ταϊλανδικό τρόφιμο τροφής, Aroy-D ("πολύ yumm" στην Ταϊλάνδη) από Hoboken. Το φυλάκιο της Βερόνας είναι κρυμμένο μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο σε έναν παράδρομο, αλλά αξίζει να επισκεφθείτε, αν όχι για το δωρεάν μάθημα της Ταϊλάνδης, θα πάρετε από το φιλικό waitstaff.

Τα επίπεδα μπαχαρικών είναι "Dare", "Double Dare" και το αγαπημένο μας "Triple Dog Dare", συμπληρώνοντας με μια προειδοποίηση ότι χρησιμοποιείται το "Thai level spice". Εάν είστε ένας ανεμιστήρας πικάντικου φαγητού, την άνοιξη για το Triple.

Το τέλειο γεύμα: Ka Nom Jeeb (καβούρια, γαρίδες, κοτόπουλο και χοιρινό σε περιτύλιγμα - πώς μπορεί να πάει στραβά;), ακολουθούμενη από καβουρδισμένο ρύζι.

18 Grove Ave., Βερόνα

Pimaan

Ο Pimaan κέρδισε τέσσερα χρόνια στη σειρά το Best of Bergen για το Best Thai Restaurant και έχει αναθεωρηθεί από τους New York Times . Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Αν ψάχνετε για μια πιο υγιεινή επιλογή, αυτό το σημείο είναι για σας, καθώς υπερηφανεύεται για τη χρήση λιγότερων πετρελαίου και φρέσκων βοτάνων στις συνταγές του.

Το τέλειο γεύμα: Crabmeat Pancake, ακολουθούμενη από την πολύ εύστοχη ονομασία Squid in Love (επειδή αγαπάμε: τρυφερή καλαμάρια, κοτόπουλο και γαρίδες με πιπεριές και βανίλια σε μια λαμπρή σάλτσα τσίλι) 79 Kinderkamack Rd., Emerson

Morris Thai

Θα προχωρήσουμε και θα το πούμε: Το Morris Thai έχει το καλύτερο Pad Thai στην περιοχή. Ίσως να είναι η αναλογία των θρυμματισμένων φιστικιών (με την επιλογή να φορτώσετε περισσότερο από τα μικρά γυάλινα βάζα στο τραπέζι) στο τσίλι με τη νότα που το τοποθετεί πάνω από την άκρη.

Το τέλειο γεύμα: Fried Tofu ή Tom Yum Gai σούπα, ακολουθούμενη από - το μαντέψατε - Pad Thai. Τελειώστε το όλα μακριά με lychee σε σιρόπι "στα βράχια". 1975 Morris Ave., Ένωση

Penang Μαλαισιανή & Ταϊλανδική Κουζίνα

Ενώ το Penang είναι κατά κύριο λόγο εστιατόριο της Μαλαισίας και πρέπει να το σεβόμαστε, με νόστιμες σπεσιαλιτέ όπως το Roti Canai (μια τραγανή κρέμα για να βουτάς στο κάρυ κοτόπουλου) και το Beef Rendang (κρεμμύδι, λεμόνι, τσίλι και πάστα κάρυ) πολύ καλό για να μην σχολιάσω.

Ενώ το noshing, απολαύστε το πλήρες μπαρ και το φανταχτερό μενού κοκτέιλ. Μας αρέσει ο "Δράκος αναπνοής πυρκαγιάς" - οι γεύσεις του Τσίι σε ένα ποτήρι - "τσίλι-ασβέστη έγχυσε βότκα αναμεμειγμένο με νέκταρ μάνγκο και μάνγκο έχυσε βότκα".

Το τέλειο γεύμα: Εάν είστε κολλημένοι με τη διαδρομή της Ταϊλάνδης, η ταϊλανδέζικη σαλάτα Mango, ακολουθούμενη από ταϊλανδέζικο κοτόπουλο βασιλικού. 200 Διαδρομή 10 Δυτικά, Ανατολικό Ανόβερο. 334 Ν. Main St., Lodi