Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου 2016 τον τρόπο του Βόρειου Τζέρσεϋ!

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι ακριβώς στη γωνία! Ψάχνετε για έναν συναρπαστικό τρόπο για να γιορτάσετε το Σμαραγδένιο Νησί αυτό το έτος; Είσαι στην τύχη! Το Βόρειο Νιου Τζέρσεϊ φιλοξενεί ένα μεγάλο ιρλανδικό πληθυσμό που σίγουρα ξέρει να κάνει πάρτι. Ακολουθήστε το ουράνιο τόξο στο χρυσό δοχείο σας με αυτά τα φοβερά γεγονότα.

Newark

Η επωνυμία "η παλαιότερη και καλύτερη παρέλαση του Νιου Τζέρσεϋ", η παρέλαση Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Newark είναι ένας θεσμός του North Jersey.

Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, επομένως μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την παρέλαση καθώς και την τοπική παρέλαση της πόλης αργότερα το Σαββατοκύριακο. Πάνω από 100 ομάδες, κοινοτικές ομάδες και οργανώσεις πολιτών προγραμματίζονται να πραγματοποιήσουν την 81η ετήσια παρέλαση, προσελκύοντας χιλιάδες ξενώνες στο κέντρο του Newark. Το Newark Parade είναι μέρος της Εβδομάδας της Ιρλανδικής Κληρονομιάς του Newark, μια ετήσια γιορτή - το μαντέψατε - όλα τα πράγματα της Ιρλανδίας. Αναφέρετε την παρέλαση και λάβετε έκπτωση για ορισμένες εκδηλώσεις.

Πότε: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Πού: Η παρέλαση θα αρχίσει στις 1:00 μ.μ. έξω από το Prudential Center στην Mulberry Street και θα τελειώσει στο Washington Park.

Νεύτο

Αυτή η παρέλαση είναι λίγο νεώτερη από μερικές από τις άλλες παρελάσεις του βόρειου Νιου Τζέρσεϋ. Παρόλα αυτά, προσφέρει τόνοι διασκέδασης στους κατοίκους που παρακολουθούν. Τώρα στο 13ο έτος της, το Sussex County Parade ορίζει μια φιλανθρωπία κάθε χρόνο. Φέτος ο αποδέκτης είναι ο St.

Το νοσοκομείο έρευνας παιδιών του Jude, το οποίο επέλεξε ο μεγάλος στρατάρχης της παρέλασης (Timothy Thomas Dunnigan). Απολαύστε τα αξιοθέατα και τους ήχους του κατοίκου του Νεύτωνα (απεικονίζεται) καθώς δίνετε σε μια μεγάλη αιτία (δωρεές προαιρετικά). Plus: δωρεάν γλυκές απολαύσεις για τα παιδιά.

Πότε: Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 11:30 π.μ.

Πού: Η παρέλαση θα προχωρήσει κάτω Spring Street στο Newton, NJ, ξεκινώντας από τη γωνία της Spring Street και East Stewart Street, και τελειώνει στο Memory Park.

West Orange

Μην αφήσετε τον γραφικό ρυθμό του Main Street να σας ξεγελάσει: η παρέλαση της ημέρας του West Orange St. Patrick's Day προσφέρει μια μεγάλη γοητεία και περίσταση των μεγάλων παρελάσεων των πόλεων. Προσφέρει συγκροτήματα και καλλιτέχνες από όλο το κράτος. Τα τοπικά στρατεύματα ανίχνευσης κοριτσιών, καθώς και η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομική υπηρεσία θα περάσουν με υπερηφάνεια και σε αυτή την 65η ετήσια παρέλαση. Τα Grandstands θα εγκατασταθούν κοντά στο Κοινοτικό Σπίτι και το Degnan House κατά μήκος της διαδρομής, αν και υπάρχει χώρος για να σταθεί κάτω από το μήκος της Main Street. Σταματήστε από μια παμπ του West Orange στην Main Street μετά την παρέλαση.

Πότε: Κυριακή, 13 Μαρτίου, 2016

Πού: Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:15 μ.μ. στη γωνία της Main Street και του Mount Pleasant Avenue. Θα προχωρήσει κάτω Main Street, που τελειώνει στην εκκλησία της Παναγίας της Λούρδης.

Englewood

Για μια αυθεντική ιρλανδική εμπειρία, παρακολουθήστε το Celtic Fire στο Bergen Performing Arts Center στο Englewood. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ιρλανδούς χορευτές βημάτων που συνοδεύουν τον Michael Londra, έναν από τους πιο ταλαντούχους ιρλανδούς τραγουδιστές στον κόσμο. Η Celtic Fire θα σας φέρει στα πόδια σας καθώς σας μεταφέρει στο ιρλανδικό ταξίδι σας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν από $ 15 έως $ 39. Καλέστε το Κέντρο Τεχνών Μπέργκεν στις 201-227-1030 για περισσότερες πληροφορίες. Οι οικογένειες είναι ευπρόσδεκτες.

Πότε: Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 στις 8:00 μ.μ.

Πού: Bergen Performing Arts Center, 30 North Van Brunt Street, Englewood, NJ, 07631

Morristown

Η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Morris County είναι πάντα μια μεγάλη υπόθεση, αλλά φέτος, είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο μεγάλος στρατάρχης θα είναι ο John P. Hyland, ο οποίος είχε επιλεγεί ως ο μεγάλος στρατάρχης της περασμένης παρέλασης. Η μάχη του με τον καρκίνο τον εμπόδισε να παρευρεθεί, αλλά τώρα είναι σε πολύ καλύτερη υγεία και «τιμάται» για να οδηγήσει την παρέλαση της πατρίδας του φέτος. Οι προπαρασκευαστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκδήλωση Special Olympics με τίτλο "Chalking the Shamrocks". Παρόλο που οι εκδηλώσεις προ-παρέλασης ξεκίνησαν το 2012, η ​​παρέλαση αυτή διεξάγεται εδώ και 36 χρόνια.

Πότε: Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις 10:30 π.μ. στο The Green (προπαρασκευαστικές δραστηριότητες) και 12:00 μ.μ. (η επίσημη έναρξη της παρέλασης)

Πού: Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Morristown (200 South Street) και θα τελειώσει στο πάρκο του Morristown High School. Συμβουλευτείτε τον χάρτη διαδρομών παρέλασης, αν χρειαστεί.

Ενωση

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια το 2016, οι εκδηλώσεις της Ενωμένης Περιφέρειας του Αγίου Πατρικίου ξεκινούν αυτή τη χρονιά στις 9 π.μ. με την εκκλησία του Αγίου Πατρικίου στην Ελισάβετ, ακολουθούμενη από εορταστικές εκδηλώσεις το μεσημέρι, συμπεριλαμβανομένου του Κινητού Μουσείου Hall of Fame του Νιου Τζέρσεϋ. Παιδική Ζώνη. Η παρέλαση βγαίνει στις 1 μ.μ. στη Μονή Μόρις. κατά μήκος των εμπορικών δρόμων και της λεωφόρου Jeanette Avenues, και τελειώνει στη λεωφόρο Roosevelt.

Πότε: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Πού: Για όλη τη δράση, κατευθυνθείτε προς τους δρόμους Morris και Stuyvesant στην Ένωση

Ringwood

Εάν το ημερολόγιό σας κρατήθηκε το Μάρτιο αλλά θέλετε να συμμετάσχετε στην St. Patty's, μπορείτε πραγματικά να το κάνετε ! Πώς, ρωτάς; Παραδόξως, η παρέλαση και οι γιορτές της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Ringwood βρίσκονται στην αποθήκη για τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Απολαύστε μια παραδοσιακή ιρλανδική μάζα με την οικογένεια, ακολουθούμενη από πρωινό ($ 20) πριν από την παρέλαση.

Πότε: Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Πού: Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης (112 Erskine Rd, Ringwood, NJ 07456); Η παρέλαση θα αποχωρήσει στις 13:00 στο δρόμο πρόσβασης TD Bank North στο Skyline Drive

Plus: Για τα παιδιά

Όπως όλοι γνωρίζουν πολύ καλά, η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μπορεί να πάρει μια μικρή ακανθώδη (βήχας, Hoboken, βήχας) . Για μια εκδρομή φιλική για τα παιδιά, κάντε μια κίνηση προς την Ακαδημία Young Chefs στο Morganville (κομητεία Monmouth). Τα παιδιά θα γίνουν δημιουργικά κατά τη διάρκεια της διάρκειας μαθήματος μαγειρέματος 2 ωρών, όπου θα μαστίζουν τη δική τους ιρλανδική Nachos που ξεχειλίζει με γαρνιτούρες και νόστιμη πίτα Shepherd's Pie. Καλέστε 732-536-7777 για να προγραμματίσετε μια κράτηση.

Πότε: Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 από τις 13:00 έως τις 3:00 μ.μ.

Πού: 712 Ginesi Drive, Suite 7, Morganville, NJ, 07751

Ποια παρέλαση ή εκδήλωση παρακολουθείτε; Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μαζί μας στο Facebook και το Twitter!