2016 Πρόγραμμα συναυλίας της Κρατικής Ομοσπονδίας της Ουάσινγκτον & Ρόδεο

Στο Puyallup Fairgrounds

Οι ειδικές συναυλίες και οι διαγωνισμοί rodeo συγκαταλέγονται στα κορυφαία γεγονότα της ετήσιας έκθεσης της πολιτείας της Ουάσινγκτον στο Εκθεσιακό Κέντρο Κρατικών Εκθέσεων της Ουάσινγκτον στο Puyallup. Κάθε χρόνο φέρνει μια νέα σειρά μεγάλων πράξεων ονόματος από διαφορετικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των χωρών, της R & B και της Top-40. Κάποια πράγματα κορυφαία τους τρέχοντες μουσικούς χάρτες, άλλα είναι αγαπημένα από χρόνια που πέρασαν.

Εισιτήρια Συναυλιών και Ροδό
Τα εισιτήρια της Ρώμης και των συναυλιών της Κρατικής Ομοσπονδίας της Ουάσινγκτον μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο, καλώντας το 1-888-559-3247 ή στο box-office της Κρατικής Ομοσπονδίας της Ουάσινγκτον που βρίσκεται κοντά στην Πύλη του Χρυσού.

Τα διαλείμματα εποχής Rodeo είναι διαθέσιμα.

Τα εισιτήρια συναυλιών περιλαμβάνουν την είσοδο στην έκθεση, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ολόκληρη μέρα της επίσκεψής σας στο Puyallup, συνδυάζοντας όλο το φάσμα της εύστοχης διασκέδασης με την εμπειρία ψυχαγωγίας σας.

Washington State Fair 2016 Πρόγραμμα σειράς Rodeo:

Έκθεση της Πολιτείας της Ουάσινγκτον 2016 Πρόγραμμα Συναυλιών:

Λάβετε συμβουλές σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων, τη μεταφορά και την πλοήγηση γύρω από τους εκθεσιακούς χώρους στο Puyallup.

Κρατικό Εκθεσιακό Κέντρο Εκθέσεων της Ουάσιγκτον
110 9th Ave SW
Puyallup, WA 98371