Οδηγός παιχνιδιού ποδοσφαίρου στο σπίτι: Κουγκάρες της πολιτείας της Ουάσιγκτον

WSU Cougars Ποδόσφαιρο Παιχνίδι Οδηγός

Το γήπεδο για την ποδοσφαιρική ομάδα της Ουάσιγκτον State University Cougars είναι το Martin Stadium, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του WSU στο Pullman.

Πού να φτάσετε στο Cougars Football Game Tickets
Τα εισιτήρια για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια WSU Cougars μπορούν να αγοραστούν με διάφορους τρόπους.

Πού μπορώ να σταθμεύσω το RV μου;
Ο χώρος στάθμευσης RV είναι εγκεκριμένος για τα Σαββατοκύριακα του παιχνιδιού στο σπίτι σε διάφορες θέσεις στάθμευσης γύρω από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον Τα RVs πρέπει να είναι αυτοδύναμα και δεν επιτρέπεται κανένας camping. Απαιτούνται άδειες RV και πρέπει να αγοραστούν πολύ νωρίτερα.

Πίσω από το WSU Cougars Home Football Game
Καρέκλες, τραπέζια και σκηνές δεν επιτρέπονται σε κανονικούς χώρους στάθμευσης ή πεζοδρόμια. Στους χώρους στάθμευσης RV, οι καρέκλες και τα τραπέζια επιτρέπονται μόνο κάτω από την τέντα ενός RV.

Φαγητό και Ποτό στο Στάδιο Μάρτιν
Οι παραχωρήσεις τύπου σνακ μπαρ είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε τοποθεσίες γύρω από το στάδιο Martin. Πριν από το παιχνίδι, μια έκθεση τροφίμων που περιλαμβάνει κρασί και μπύρα είναι διαθέσιμη στο Hollingbery Fieldhouse.

Μπορείτε να πάρετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες της ομάδας, τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, το χρονοδιάγραμμα και τις ειδήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.