Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Crystal Mountain

Με 2,600 στρέμματα στο όνομά του, το Crystal Mountain είναι ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της πολιτείας της Ουάσινγκτον . Είναι επίσης το πλησιέστερο προς το Σιάτλ, μόλις δύο ώρες μακριά, και μόνο μία ώρα και μισή από το Tacoma. Τοποθετημένο σε μια γωνιά του βουνού. Rainier National Park, το θέρετρο όχι μόνο είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνετε σκι και snowboarding, αλλά έχει επίσης κάποια όμορφη θέα από το πιο διάσημο βουνό της Ουάσινγκτον. Τα τελευταία δέκα χρόνια, το θέρετρο έχει πάρει μόνο καλύτερα, καθώς περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια έχουν πάει στην προσθήκη υψηλής ταχύτητας ανελκυστήρες, επεκτείνοντας το έδαφος και επιλογές φαγητού, καθώς και άλλες βελτιώσεις.

Από το έδαφος μέχρι τις επιλογές για φαγητό, όπου θα μείνετε, αυτός ο οδηγός για το Crystal Mountain θα σας δώσει το χαμηλό επίπεδο.

Εδαφος

2.600 στρέμματα ακριβείας, 3,100 ποδιών κατακόρυφη πτώση, 2300 εκτάσεις εξυπηρέτησης ανελκυστήρων, 11% αρχάριοι, 54% ενδιάμεσες, 35% προχωρημένοι / εμπειρογνώμονες

Με 57 καθορισμένα μονοπάτια, το Crystal Mountain διαθέτει έδαφος για όλες τις ικανότητες, όλα σε κοντινή απόσταση από το Σιάτλ, το αεροδρόμιο Sea-Tac, το Tacoma και το Mt. Rainier National Park. Από τα 2.600 στρέμματα του θέρετρου, 2.300 εξυπηρετούνται από 11 συνολικά ανελκυστήρες. Η σύνοδος κορυφής φτάνει τα 6.872 πόδια και το θέρετρο είναι γενικά ανοιχτό για σκι μεταξύ περίπου στα τέλη Νοεμβρίου και τα μέσα Απριλίου, αλλά μερικές φορές ανοίγει τον Οκτώβριο.

Προηγμένη: Η σύνοδος κορυφής Silver Queen, η δεύτερη υψηλότερη κορυφή στα όρια του θέρετρου, είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε διπλά διαμάντια και σκι. Η σύνοδος κορυφής είναι προσβάσιμη μέσω ανελκυστήρα. Άλλα προηγμένα και εξειδικευμένα μονοπάτια περιλαμβάνουν εκείνα που βρίσκονται εκτός της ψηλότερης κορυφής, Silver King, και μερικά μάλιστα συμπεριλήφθηκαν μεταξύ των πιο επικίνδυνων σκι πίστας στον κόσμο.

Ενδιάμεσο: Αρκετά ενδιάμεσα μονοπάτια, όπως το Run Up και το Little Shot του Upper Ferk, είναι προσβάσιμα από την περιοχή γύρω από την κορυφή του Mt. Rainier Gondola και Rainier Express ανελκυστήρα.

Αρχάριος: Τα περισσότερα από τα μονοπάτια για αρχάριους στο Crystal Mountain βρίσκονται κοντά στην Chinook Express, το Forest Queen Express και τους ανελκυστήρες Discovery, όλα σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Οι αρχάριοι και οι πρώτοι σκιέρ μπορούν να ξεκινήσουν με την εμπειρία της πρώτης ημέρας εάν θέλουν να μάθουν τα σχοινιά για το πώς να κάνουν σκι στις πράσινες πίστες.

Ανέσεις εισιτηρίων

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα εισιτήρια ανελκυστήρα. Η μέρα περνάει από 35 δολάρια μόνο για νυχτερινό σκι και έως και 80 δολάρια για μια πλήρη ημέρα ενηλίκων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πέντε πακέτα για να εξοικονομήσετε την ημερήσια τιμή σας - αυτά ξεκινούν από $ 345. Στρατιωτικό με ταυτότητα παίρνει ένα $ 10 έκπτωση εισιτήριο ανελκυστήρα. Υπάρχουν άλλες εκπτώσεις για ομάδες και εταιρικές τιμές.

Φαγητό & Ποτά

Το Crystal Mountain διαθέτει έξι εστιατόρια που βρίσκονται ακριβώς πάνω στο βουνό, ώστε να μην χρειαστεί να το κουρέψετε από το θέρετρο για να ζεσταθεί, να πάρετε ένα σνακ ή να καθίσετε για ένα γεύμα.

Summit House: Η Summit House τιμολογείται ως το υψηλότερο υψόμετρο στην Ουάσινγκτον. Ακριβώς στην κορυφή του βουνού σε 6.872 πόδια, το εστιατόριο βρίσκεται στο τέλος της γραμμής για το Γυμναστήριο Crystal Mountain. Απολαύστε βορειοδυτική κουζίνα με αστρική θέα στο Mt. Rainier και τα περισσότερα από τα άλλα ηφαίστεια της Δυτικής Ουάσινγκτον στις σαφείς μέρες.

Campbell Basin Lodge: Το Campbell Basin Lodge βρίσκεται στην κορυφή του ανελκυστήρα του Forest Queen Express και προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο με ένα πολυτελές γήπεδο για φαγητό, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν κάτι που τους αρέσει, όπως πίτσα με ξύλα.

Bullwheel: Εάν έχετε μια ταλαιπωρία για φαγητό παμπ, Bullwheel είναι το μέρος για να πάει. Απολαύστε ένα microbrew με το burger σας, το σάντουιτς ή ορεκτικά σε αυτό το εστιατόριο με πλήρη εξυπηρέτηση.

Fireside Cafe: Ένα υπαίθριο καφέ στη βάση του αναπηρικού καναλιού Chinook Express που κάνει το ιδανικό μέρος για να ζεσταθεί. Το μενού Cafe Fireplace διαθέτει ζεστά ροφήματα και σάντουιτς, σούπες και μπύρα. Πολλά Σάββατα περιλαμβάνουν και ζωντανή μουσική.

Cascade Grill: Το Cascade Grill είναι ένα εστιατόριο σε στιλ καφετέριας που είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε, αν χρειαστεί να φάτε γρήγορα και να επιστρέψετε στο σκι. Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σερβίρονται και τα μενού περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη γαλλική τοστ μέχρι την πίτσα και τα μπιφτέκια.

Chinook Cafe: Βρίσκεται στο Day Lodge, Chinook Cafe είναι μεγάλη για μια στάση pit. Πιάσε έναν καφέ ή ένα σνακ ή μια μπύρα, ή καθίστε και προσέξτε τι παίζει στην τηλεόραση.

Ενοικιάσεις & Εξοπλισμός

Το Crystal Mountain διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εξοπλισμό ενοικίασης:

Το Rental Shop του θέρετρου βρίσκεται στη βασική περιοχή και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια μέρα στις πλαγιές. Ενοικιάστε ατομικό εργαλείο ή νοικιάστε πακέτο σκι ή σνόουμπορντ για $ 45. Το κατάστημα διαθέτει εξοπλισμό Rossignol και ένα πλεονέκτημα της ενοικίασης είναι ότι μπορείτε να ανταλλάξετε το μέγεθος, να προσαρμόσετε ή να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Οι ενοικιάσεις των τελευταίων demo εξοπλισμού από τους Rossignol, Dynastar και Lange είναι επίσης διαθέσιμες εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα νέα.

Προσφέρονται επίσης χιονοδρομικές πίστες και στύλοι, όπως τα σακάκια και τα παντελόνια σκι.

Μαθήματα & Κλινικές

Το Crystal Mountain προσφέρει μαθήματα, κατασκηνώσεις και κλινικές για όλα τα είδη σκιέρ σε όλα τα επίπεδα. Εγγραφείτε για ιδιωτικά μαθήματα, ομαδικά μαθήματα ή ακόμα και να συμμετάσχετε σε μία από τις Ομάδες Ορεινών Αθλημάτων. Τα μαθήματα ειδικότητας και οι κλινικές περιλαμβάνουν:

Γυναικείες Κλινικές: Το Crystal Mountain έχει αρκετές γυναικείες κλινικές, μεταξύ των οποίων και η Crystal Moms, η οποία ζευγάρει όμορφα με τις μητέρες που έχουν παιδιά στις ορεινές αθλητικές ομάδες.

Freeride Camps: Για όσους ενδιαφέρονται ή είναι ήδη στο δρόμο τους για να μάθουν Freeride. Τα στρατόπεδα καθοδηγούν τους σκιέρ για το πώς να επιθεωρήσουν ένα τρέξιμο, τεχνικές σκόνης και άλλες δεξιότητες που απαιτούνται για το Freeride σκι.

Πρώτη Ημέρα Εμπειρία: Αν δεν έχετε προηγουμένως γυμνάσει και δεν είστε σίγουροι πού ή πώς να ξεκινήσετε, εγγραφείτε για την εμπειρία της Πρώτης Ημέρας για να μάθετε τα βασικά στοιχεία. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα για όλες τις ηλικίες κάθε μέρα που το θέρετρο είναι ανοιχτό.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Το Crystal Mountain είναι ένα υπέροχο μέρος για σκι και snowboard, αλλά υπάρχουν περισσότερα για αυτό το μέρος από ό, τι μόνο αυτές τις δύο δραστηριότητες.

Γόνδολα βόλτες: Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, το Crystal Mountain Gondola είναι ένας δημοφιλής λόγος για να επισκεφθείτε το βουνό. Η οκτώ ατόμων γόνδολα παίρνει αναβάτες 2.500 πόδια στην κορυφή και είναι ανοιχτή τόσο για τους σκιέρ και snowboarders, καθώς και το σκι λιγότερο. Στην κορυφή της γόνδολας, απολαύστε επίσης το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο στο εστιατόριο Summit House. Είναι σχεδόν η τέλεια ημερομηνία κάθε εποχή του χρόνου. Ωστόσο, η γόνδολα κλείνει κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων ή άλλων δυσάρεστων συνθηκών.

Περιηγήσεις με Snowshoe: Αν θέλετε να βγείτε στο χιόνι, αλλά δεν θέλετε να φτάσετε στο βουνό, μια ξενάγηση με χιονοπέδιλα μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να πάτε. Οι περιηγήσεις στο Snowshoe προσφέρουν την ευκαιρία να οδηγήσετε τους ανελκυστήρες καθώς και να εξερευνήσετε τις χιονισμένες εκτάσεις του θέρετρου. Μπόνους - οι περιηγήσεις συχνά ενσωματώνουν δείπνο ή γευσιγνωσία οίνου ή άλλη δραστηριότητα.

Ζωντανή μουσική: Δεν υπάρχει τίποτα λεπτότερο από κάποια ζωντανή μουσική με την χιονισμένη εμπειρία σας. Θα βρείτε ζωντανή μουσική στο Crystal Mountain τα Σάββατα.

Κατάλυμα

Οι συνεργάτες του Crystal Mountain με τις επιλογές γύρω από το κατάλυμα που βρίσκονται σε απόσταση 10 έως 15 λεπτών με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο του θέρετρου και που πληρούν διαφορετικούς προϋπολογισμούς.

Alta Crystal Resort: Το Alta Crystal Resort είναι μικρό με 23 σουίτες τύπου cabin που κυμαίνονται από ένα υπνοδωμάτιο ως σουίτες με δύο υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας καμπίνας Honeymoon Cabin ιδανική για ζευγάρια. Το ξενοδοχείο διαθέτει τζακούζι, θερμαινόμενη πισίνα, τζάκια στα δωμάτια, κουζίνες και χώρο για χιόνι. Οι απόψεις είναι αστρικές.

Το Village Inn: Σε απόσταση μόλις 6 λεπτών με τα πόδια από όλα τα αξιοθέατα του Crystal Mountain, το Village Inn διαθέτει δωμάτια με ένα queen size κρεβάτι ή δύο μονά. Τα δωμάτια στον κάτω όροφο είναι φιλικά προς τα κατοικίδια, ενώ τα δωμάτια στον δεύτερο και στον τρίτο όροφο διαθέτουν μπαλκόνια.

Το Alpine Inn: Με το βαυαρικό στιλ και κοντά στο εστιατόριο Alpine Mill και την γοτθική οροφή Crystal Mountain, το Alpine Inn διαθέτει μια ποικιλία από δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια και οικογένειες. Τα δωμάτια είναι βασικά αλλά άνετα, διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και Wi-Fi και τζάκι στο λόμπι.

Quicksilver Lodge: Το Quicksilver Lodge απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την γόνδολα και το εστιατόριο Alpine Mill. Βρίσκεται στη βάση του Crystal Mountain και διαθέτει δωμάτια με queen size κρεβάτια, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, DVD players, δωρεάν Wi-Fi και καφετιέρες. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, τα δωμάτια του Loft διαθέτουν κρεβάτι queen size καθώς και δύο μεγάλα κρεβάτια στο πατάρι.

Silver Skis Chalet: Σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την γόνδολα και τους ανελκυστήρες, το Silver Skis Chalet είναι ένα κατάλυμα με σαλόνι, όπου τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνες, καθιστικό, υπνοδωμάτιο μέχρι οκτώ, υπαίθρια ψησταριά και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα που θερμαίνεται στους 98 βαθμούς ακόμα και το χειμώνα . Τα καταλύματα ανήκουν μεμονωμένα, έτσι ώστε να βρείτε πιο προσωπικό στυλ εδώ από ό, τι στα ξενοδοχεία.

Crystal Chalets: Μια άλλη ιδιοκτησία condo, Crystal Chalets είναι σκαρφαλωμένη σε ένα λόφο και έχει υπέροχη θέα, αλλά και πολλές σκάλες για να ανεβείτε. Όπως τα ασημένια σκι, αυτά τα condos είναι όλα ατομικά ιδιοκτησία και διακοσμημένα και όλα διαθέτουν κουζίνες, καθιστικό και τραπεζαρία, πλήρη μπάνια και μπαλκόνια.