Δωρεάν Wi-Fi στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Αναζήτηση αεροπορικών, αυτοκινήτων, ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών πληροφοριών χωρίς κόστος

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι είναι το περιθώριο για πολλούς ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για διακοπές, επαγγελματικά ταξίδια και για στρώσεις για τη σύνδεση πτήσεων. Για να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία των 38 εκατομμυρίων επισκεπτών της κάθε χρόνο, το Τμήμα Αεροπορίας Miami-Dade (MDAD) συνεργάζεται με το αεροδρόμιο για να προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα Wi-Fi εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες με χρέωση.

Χάρη στο MDAD και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για αεροπορικές εταιρείες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε δωρεάν δίκτυα Wi-Fi σε όλο τον αερολιμένα

Παρόλο που η απεριόριστη συνδεσιμότητα Wi-Fi εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση, η διαθέσιμη δωρεάν υπηρεσία παρέχει πρόσβαση σε επιβάτες που πρέπει να κάνουν τις τελευταίες αλλαγές ταξιδιού ή να έχουν πρόσβαση σε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Η πύλη Wi-Fi της MIA σας μεταφέρει απευθείας σε πληροφορίες πτήσεων, αερολιμένες, χάρτες και ψώνια, καθώς και μια ζωντανή ροή του CNN για να ελέγξετε τι συμβαίνει εκτός των τειχών του αεροδρομίου. Όλες αυτές οι δυνατότητες Διαδικτύου είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες της MIA. Οι συνδέσεις θύρας δεδομένων και οι πρωτεύουσες περιοχές Wi-Fi μπορούν να βρεθούν στα Concourses D, E, F, G, H και J.

Περιαγωγή Wi-Fi στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Εάν εγγραφείτε σε υπηρεσία συνεργατών περιαγωγής όπως Boingo , iPass ή T-Mobile, μπορείτε να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε το Internet μέσω αυτού του προγράμματος χωρίς πρόσθετη χρέωση. Όλες οι άλλες χρήσεις στο διαδίκτυο διατιμώνται σε δύο τιμοκαταστάσεις: 7,95 δολάρια για 24 συνεχείς ώρες ή 4,95 δολάρια για τα πρώτα 30 λεπτά συν μια μικρή χρέωση για κάθε επιπλέον λεπτό.

Όλοι οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι του αεροδρομίου, όπως το κεντρικό τερματικό σταθμό, οι πύλες αναχώρησης, το ξενοδοχείο MIA στην αίθουσα E και η αποσκευή αποσκευών, διαθέτουν υπηρεσία Wi-Fi, η οποία καλύπτει τα επίπεδα D, F, G, H και J.

Όταν επιχειρείτε να συνδεθείτε στο Internet μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web, θα φορτωθεί ένα αναδυόμενο παράθυρο και θα σας ζητηθεί να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα. American Express, Discover, MasterCard και Visa είναι όλες οι αποδεκτές μορφές πληρωμής.

Για να συνδεθείτε στο δίκτυο MIA Wi-Fi, εισαγάγετε ή ενεργοποιήστε τον προσαρμογέα σας σε 802.11b ή 802.11g και συνδεθείτε στο SSID mia-wi-fi .

Υπηρεσίες πρόσβασης και εκτύπωσης υπολογιστών

Για όσους δεν διαθέτουν φορητό υπολογιστή ή άλλη ασύρματη συσκευή, υπάρχουν δημόσιοι σταθμοί διαδικτύου στον 7ο όροφο, στο lobby bar του Concourse E και στο επίπεδο αναχώρησης. Αυτοί οι σταθμοί χρησιμοποιούνται επίσης από εκείνους που αναζητούν ένα καλό σημείο για να πληρώσουν για τις δυνατότητες Wi-Fi και να δουλέψουν ήσυχα. Η πρόσβαση στο σταθμό εργασίας είναι $ 4.95 για τα αρχικά 20 λεπτά και $ 0.25 για κάθε λεπτό μετά. Η εκτύπωση διατίθεται επίσης για $ 0.50 ανά σελίδα.

Το επιχειρηματικό κέντρο ανταλλαγής συναλλάγματος περιλαμβάνει υπηρεσίες συναλλάγματος, ενοικιάσεις κινητών τηλεφώνων, προπληρωμένες κάρτες SIM και κάρτες τηλεφωνικής κλήσης εσωτερικού και εξωτερικού. Το επιχειρηματικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται πέρα ​​από τα σημεία ελέγχου ασφάλειας μεταξύ κόμβων Η και J, διαθέτει επίσης πέντε υπολογιστές και δυνατότητες εκτύπωσης / φωτοαντιγραφής. Για τους ταξιδιώτες που πρέπει να στείλουν έγγραφα τελευταίας στιγμής, είναι διαθέσιμη επίσης μια συσκευή φαξ με εγχώριες και διεθνείς υπηρεσίες. Το επιχειρηματικό κέντρο είναι επίσης εξοπλισμένο με αίθουσα συνεδριάσεων που μπορεί να φιλοξενήσει έως και δέκα άτομα.