Πώς και πού να παρκάρεις στο Miami Beach

Πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση γκαράζ, μέρη, μετρητές και πώς να πληρώσετε

Σχεδιάζετε να οδηγήσετε στο Miami Beach; Η πόλη του Miami Beach σας διευκολύνει να βρείτε χώρο στάθμευσης με 66 θέσεις στάθμευσης, 10 γκαράζ και περισσότερα από 10.000 μέτρα στάθμευσης για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας. Και, εάν έχετε ένα smartphone, μπορείτε να πληρώσετε μέσω τηλεφώνου και να μην ανησυχείτε για την ταλαιπωρία της αλλαγής, τους σταθμούς πληρωμών ή τις κάρτες στάθμευσης.

Όχι μόνο αυτές οι επιλογές στάθμευσης είναι προσιτές, αλλά μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις ότι ο χρόνος σας είναι έτοιμος να λήξει και με μήνυμα κειμένου, μπορείτε να αυξήσετε ακόμη και το χρόνο στο μετρητή σας.

Τα μέρη και τα γκαράζ έχουν ωριαία και ημερήσια πάγια τέλη. Το κόστος των μετρητών στάθμευσης ποικίλλει ανάλογα με τη θέση, για παράδειγμα, η άγρια ​​δημοφιλής South Beach μπορεί να χρεώσει περίπου 4 δολάρια την ώρα (τα μισά είναι η τιμή), ενώ η North Beach διατίθεται με $ 1 ανά ώρα.

Πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες

Εάν έχετε έγκυρη άδεια στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, επιτρέπεται να σταθμεύετε δωρεάν σε κάθε παρτίδα, γκαράζ ή μετρητή με την άδεια εμφάνισης ετικετών που εμφανίζεται στον καθρέφτη σας.

Οι κατοικοι

Οι κάτοικοι του Miami Beach μπορούν να πάρουν άδειες στάθμευσης για τη γειτονιά τους. Και, αν είστε κάτοικος του Miami Beach που πηγαίνει σε διαφορετικό μέρος της πόλης, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση για στάθμευση σε άλλα μέρη του Miami Beach.

Πληρώστε μέσω τηλεφώνου

Μέσω του Parkmobile και του ParkMe (μέσω του καταστήματος app του τηλεφώνου σας), δύο εφαρμογές που συνεργάζεται με το City of Miami Beach, μπορείτε να πληρώσετε για τα μετρητά, τα μέρη σας και τα συνεργεία σας μέσω smartphone. Δεν χρειάζεται πλέον να ανακατεύετε με αλλαγή στο μετρητή ή τις κάρτες διαφάνειας σε ένα σταθμό πληρωμών.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνεδρίαση στάθμευσης από την άνεση του αυτοκινήτου σας στο σημείο στάθμευσης σας.

Χώροι στάθμευσης γκαράζ

Ο χώρος στάθμευσης στο Miami Beach διατίθεται σε λογικές τιμές μέσω μιας σειράς δημόσιων δημόσιων χώρων στάθμευσης. Οι περισσότεροι χρεώνουν $ 1 ανά ώρα ή ένα $ 15 κατ 'αποκοπή χρέωση ανά ημέρα.

Χώροι παρκαρίσματος επιφάνειας

Η πόλη του Miami Beach διαθέτει 66 δημόσιους χώρους στάθμευσης σε όλη την πόλη. Το επιτόκιο ποικίλλει αλλά είναι ονομαστικό σε σύγκριση με ιδιωτικές παρτίδες και γκαράζ.

Παρκόμετρα

Η πόλη λειτουργεί πάνω από 10.000 σταθμούς στάθμευσης που βρίσκονται σε όλη την παραλία του Μαϊάμι. Τα ποσοστά 2018 για τους μετρητές βασίζονται στην τιμολόγηση συμφόρησης. Νότια παραλία: 4 δολάρια ανά ώρα (μέτρο), 2 δολάρια ανά ώρα (παρτίδες). Ανατολική Μέση Παραλία: 3 $ ανά ώρα (μέτρο), 2 $ ανά ώρα (παρτίδες). Δυτική Μέση Παραλία: 1 $ ανά ώρα (μέτρο), 1 $ ανά ώρα (παρτίδες). Βόρεια παραλία: $ 1 ανά ώρα (μέτρο), $ 1 ανά ώρα (παρτίδες).

Οι μετρητές South Beach και East Middle Beach ισχύουν από τις 9 π.μ. έως τις 3 π.μ. Οι μετρητές West Middle Beach και North Beach είναι σε ισχύ από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Οι μετρητές ισχύουν καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων.