Ένας οδηγός για τον καιρό, τα φεστιβάλ και τα γεγονότα στη Φλώριδα τον Φεβρουάριο

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Φλόριντα τον Φεβρουάριο, ενώ οι περισσότερες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά αντιμετωπίζουν μερικές από τις πιο κρύες θερμοκρασίες του έτους, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να είναι αρκετά ήπιο σε όλο το κράτος.

Ενώ το Μαϊάμι, το Key West και οι άλλες πόλεις της Νότιας Φλόριντα δοκιμάζουν ζεστά βότανα όλο το χρόνο (κατά μέσο όρο 70 ° F ή θερμότερο αυτό το μήνα) ιδανικό για ημερήσιες παραλίες και κολύμβηση σε ωκεανό, η κεντρική και βόρεια Φλόριντα είναι συνήθως πιο δροσερά από ό, κοντά στα 40 F τα βράδια.

Δεδομένου ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει στα μέσα του μήνα, εάν σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση, μην ξεχάσετε να συσκευάσετε τα ρούχα για μια ξεχωριστή βραδιά. Εκτός από την επιθυμία να εντυπωσιάσετε το σημαντικό σας άλλο, το εστιατόριο της επιλογής σας μπορεί να απαιτήσει έναν κωδικό ενδυμασίας.

Σορτς, σανδάλια, μπλουζάκια, μπλούζες είναι απαραίτητο για τον ήλιο της Φλόριντα, αλλά επίσης να είστε βέβαιος να πάρετε μαζί ένα πουλόβερ και σακάκι για πιθανές ψυχρές νύχτες. Θα πρέπει επίσης να συσκευάσετε ένα μαγιό, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να χτυπήσετε την παραλία αφού οι περισσότερες πισίνες του ξενοδοχείου είναι θερμαινόμενες. Και, μην ξεχνάτε ποτέ την ηλιοθεραπεία σας - ακόμα και σε συννεφιασμένες μέρες, μπορείτε ακόμα να πάρετε μια κακή ηλιακά εγκαύματα.

Η καλύτερη στιγμή για να πάει στη Φλόριντα τον Φεβρουάριο

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Φλόριντα τον Φεβρουάριο

Υπάρχουν πολλά γεγονότα που μπορείτε να απολαύσετε σε όλη την Sunshine State, για τους λάτρεις, singles και οικογένειες.

Ο καιρός στη Φλόριντα τον Φεβρουάριο

Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ζεσταίνονται προς το τέλος του μήνα, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα για δροσερές θερμοκρασίες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα στην κεντρική Φλώριδα και πάνω.

Η εποχή του τυφώνα δεν ξεκινάει μέχρι την 1η Ιουνίου, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τον τρομερό καιρό. Εντούτοις, τα κρύα μέτωπα που αερίζονται μέσω του κράτους κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου μπορεί να παράγουν βραχύβιες, δυνατές καταιγίδες.

Μέσες θερμοκρασίες νερού στη Φλόριντα τον Φεβρουάριο

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού στη δυτική ακτή κυμαίνεται από τα υψηλά 50s έως τα 60s αυτή τη φορά του έτους. Ο Ατλαντικός Ωκεανός στην ανατολική πλευρά υπολογίζει κατά μέσο όρο τα 50 μεσαία έως τα υψηλότερα από την κεντρική Φλόριντα και πάνω. Οι παραλίες προς τα νότια, όπως το West Palm Beach, το Μαϊάμι και το Florida Keys, είναι πάντα μερικές βαθμούς θερμότερες από αυτές που βρίσκονται πιο βόρεια.