Τα οφέλη της επίσκεψης Disney World τον Φεβρουάριο

Ένας οδηγός για ειδικά γεγονότα, επίπεδα πλήθους και μοτίβα καιρού

Εάν σκέφτεστε ένα ταξίδι στο Walt Disney World στο Ορλάντο, Φλόριντα, τον Φεβρουάριο, μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκό καιρό, μειωμένα επίπεδα πλήθους, που κάνουν αυτό το μήνα μια μεγάλη στιγμή για επίσκεψη και, με δύο σημαντικές ειδικές εκδηλώσεις, το RunDisney και το Valentine's Ημέρα, σίγουρα θα σας πάρετε και θα αγαπούσατε τις καρδιές σας άντλησης.

Ψυχρότερες καιρικές συνθήκες

Οι παραθεριστές συρρέουν στη Φλόριντα το χειμώνα για έναν καλό λόγο - τον καιρό .

Ενώ πολλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν παγωμένες θερμοκρασίες και χιόνι, η κεντρική Φλόριντα είναι άνετη και ηλιόλουστη κατά τη διάρκεια της ημέρας, τον Ιανουάριο , τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο . Αναμείνετε τις θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας στα χαμηλά 70 και φέρετε ένα ζεστό σακάκι για πρωινά και βράδια. Ένα πουλόβερ ή φούτερ θα σας κρατήσει ζεστό και άνετο τα περισσότερα απογεύματα τον Φεβρουάριο.

Ενώ οι πισίνες στα θεματικά πάρκα και τα θέρετρα της Disney World θερμαίνονται σε μια άνετη θερμοκρασία, οι ψυχρότερες θερμοκρασίες του Φεβρουαρίου μπορεί να σας κρατήσουν έξω από την πισίνα και να επιλέξουν ένα μούλιασμα στο τζακούζι.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για τον δροσερό καιρό του Φεβρουαρίου είναι ότι είναι πολύ καλή στιγμή να πάρετε ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί στα πάρκα, καθώς θα είναι πιο άνετα και λιγότερο επιρρεπή σε ηλιακά εγκαύματα.

Δεν είναι μυστικό ότι η Disney προσφέρει μερικά υπέροχα σνακ και ποτά . Έτσι, ενώ μπορεί να μην θέλετε να πιείτε κάτι ζεστό σωλήνα τον Ιούλιο, ο Φεβρουάριος είναι μια ιδανική στιγμή για ένα ζεστό, αναζωογονητικό ποτό, ή να μπορείτε να απολαύσετε ένα παγωτό θεραπεία χωρίς αυτό να λιώσει αμέσως.

Το Φεβρουάριο είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να πάρετε την αγαπημένη σας (μικροσκοπική) πριγκίπισσα ένα Bibbidi Bobbidi Boutique makeover ή ένα κούρεμα στο γραφικό Harmony Barbershop. Όχι μόνο το μικρό σας θα έχει μια έκρηξη, αλλά το makeover θα διαρκέσει περισσότερο, δεδομένου ότι πιθανότατα δεν θα χτυπήσει την πισίνα κάθε μέρα.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ μερικές από τις υπαίθριες δραστηριότητες της Disney όπως ποδηλασία σε οποιοδήποτε από τα θέρετρα ή ιππασία στο Fort Wilderness, σκεφτείτε να προσθέσετε κάτι υγιές και διασκεδαστικό στο πρόγραμμα σας.

Η πιθανότητά σας για μια ανεπιθύμητη ερπετό ή έντομα συναντά δραματικά το χειμώνα.

Χαμηλά επίπεδα πλήθους

Κλείστε τις διακοπές σας για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου εάν θέλετε να αποφύγετε πλήθη . Η προσέλευση είναι συνήθως χαμηλή την πρώτη εβδομάδα, αλλά αυξάνεται σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα. Τα πλήθη του Προέδρου αναμένεται να ξεκινήσουν την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το σύστημα FastPass + πριν το ταξίδι σας, προκειμένου να μειώσετε τις γραμμές οδήγησης. Εντούτοις, σε σύγκριση με τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ο Φεβρουάριος είναι πολύ λιγότερο απασχολημένος.

Ένα μικρό μειονέκτημα για το ταξίδι της Disney τον Φεβρουάριο είναι ότι μερικές ώρες πάρκινγκ μπορεί να μειωθούν στις αρχές του μήνα λόγω των χαμηλότερων επιπέδων πλήθους, οπότε οι επιλογές σας αργά τη νύχτα μπορεί να περιορίζονται σε ένα μόνο θεματικό πάρκο, αλλά δεδομένης της ελευθερίας των μικρών χρόνων αναμονής, αυτό δεν πρέπει να είναι πολύ θέμα.

Διασκεδαστικά ειδικά γεγονότα

Είτε φέρετε την οικογένεια ή σχεδιάζετε μια ιδιωτική απόδραση για ζευγάρια, υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Walt Disney World Resort το συντομότερο μήνα του έτους.