Επισκεφτείτε τον κόσμο Disney με ένα βρέφος

Συμβουλές για τη λήψη ενός βρέφους στον κόσμο της Disney

Με πολλούς τρόπους, η λήψη ενός βρέφους στο Disney World είναι πιο εύκολη από το ταξίδι με ένα μεγαλύτερο παιδί. Τα πολύ μικρά μωρά ανησυχούν κυρίως για την άνεση - αν τα κρατάτε δροσερά, ξηρά και ταΐζετε, θα απολαμβάνουν τα αξιοθέατα και τους ήχους του θεματικού πάρκου της Disney που επισκέπτεστε. Επιλέγοντας το σωστό θέρετρο, φέρνοντας μαζί το σωστό εργαλείο, και γνωρίζοντας πού θα βρείτε τα βασικά θα βοηθήσει τις διακοπές σας Disney να πάνε ομαλά όταν ταξιδεύουν με ένα βρέφος.

Χρειάζεστε έναν υπνάκο; Δείτε αυτό τον κατάλογο των καλύτερων σημείων της Disney World για τον ύπνο του χρόνου !

Που να μείνω

Τα θέρετρα της Disney World είναι εξοπλισμένα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών. Εάν ταξιδεύετε με ένα βρέφος, φροντίστε να ζητήσετε ένα παχνί για το δωμάτιο σας. τα μοντέρνα και πολυτελή θέρετρα της Disney προσφέρουν ψυγεία στο δωμάτιο, τα οποία θα σας βοηθήσουν αν τρώτε μπουκάλια. Σκεφτείτε ένα "σπίτι μακριά από το σπίτι θέρετρο" ή σουίτα αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, ή θέλετε το βρέφος σας να έχει ένα ήσυχο σημείο για ύπνο ή υπνάκο. Εάν μένετε σε ένα ήρεμο θέρετρο, ζητήστε ένα δωμάτιο στον πρώτο όροφο ή ένα δωμάτιο δίπλα στον ανελκυστήρα, για να φτάσετε εύκολα στο δωμάτιό σας. Τα θέρετρα Disney deluxe είναι εξοπλισμένα με ανελκυστήρες και εσωτερικές εισόδους δωματίων και αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για οικογένειες που ταξιδεύουν με βρέφη.

Τριγυρίζω

Όλα τα θεματικά πάρκα της Disney προσφέρουν ενοικιάσεις καροτσιών, αλλά εάν το μωρό σας είναι ηλικίας κάτω του ενός έτους, σκεφτείτε να φέρετε το δικό σας καροτσάκι.

Τα καροτσάκια ενοικίασης της Disney World δεν προσφέρουν αρκετή υποστήριξη για το μικρό παιδί. Αν παραμείνετε σε ένα από τα μοναδικά θέρετρα - το πολυνησιακό, το σύγχρονο ή το μεγάλο Floridian, θα έχετε πρόσβαση τόσο στο Magic Kingdom όσο και στο Epcot χωρίς να αφαιρέσετε το παιδί σας από το καροτσάκι. Θα είστε σε θέση να πάρετε το καροτσάκι σας στο μονοστρωτό χωρίς να το διπλώνετε, αλλά τα τραμ στάθμευσης και τα παγκόσμια λεωφορεία της Disney σας απαιτούν να αφαιρέσετε το παιδί σας και να διπλώσετε το καροτσάκι κατά την επιβίβαση.

Ταξίδια και αξιοθέατα

Οι βόλτες που είναι κατάλληλες για βρέφη επισημαίνονται σαφώς στους χάρτες του Παγκόσμιου Θεματικού Πάρκου της Disney. Σκεφτείτε να φέρετε μαζί ένα βρεφικό σφεντόνα ή ένα μεταφορέα για να φτάσετε και να βγείτε με το παιδί σας εύκολα. Ορισμένες βόλτες προσφέρουν θέσεις με λιγότερη κίνηση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα, αλλά να μην χαλάσετε. Φροντίστε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων της Disney World για να είστε βέβαιοι ότι όλοι στο πάρτι σας έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα λιγότερο φιλικά προς το μωρό αξιοθέατα.

Δείπνο

Όλα τα εστιατόρια της Disney προσφέρουν υψηλές καρέκλες και οι περισσότερες θέσεις εξυπηρέτησης τραπέζης διαθέτουν ειδικά καθίσματα για βρέφη κατόπιν αιτήματος. Παρόλο που το βρέφος σας δεν θα παραγγείλει από το μενού, πρέπει να συμπεριληφθούν στο μέγεθος του κόμματος σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Σκεφτείτε την κράτηση της κράτησής σας σε "off" χρόνο για ταχύτερη εξυπηρέτηση και για μια λιγότερο γεμάτη τραπεζαρία. Με λίγες εξαιρέσεις, τα παιδιά όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτα στις θέσεις εξυπηρέτησης πελατών Disney.

Συμπληρώστε τα Essentials

Τα μωρά χρειάζονται πολλά εργαλεία - φροντίστε να συσκευάσετε όλα όσα νομίζετε ότι θα χρειαστείτε κάθε μέρα της επίσκεψής σας. Περιλάβετε τις πάνες και τα μαντηλάκια, τις προμήθειες τροφοδοσίας, τις εφεδρικές πιπίλες, την ηλιοθεραπεία, το καπέλο και την ελαφριά κουβέρτα που προστατεύουν το μωρό σας από τον ήλιο. Αν αφήσετε κάτι πίσω, όμως, κάθε θεματικό πάρκο της Disney διαθέτει κέντρο μωρών εξοπλισμένο με χώρους αλλαγής και νοσηλείας και προσφέρει πάνες, φόρμες και άλλα απαραίτητα προς πώληση.

Ελέγξτε τον χάρτη θεματικού πάρκου για τοποθεσίες κέντρο μωρών.

Επεξεργασία από Dawn Henthorn