Όλα για την γκουρμέ αγορά Grande Epicerie του Παρισιού στο Bon Marché

Ένα πολυπόθητο σημείο για φαγητό στη γαλλική πρωτεύουσα

Είστε ένας ενθουσιώδης φαγητό πρόθυμος να δοκιμάσετε όλες τις γαστρονομικές σπεσιαλιτέ που η Γαλλία έχει να προσφέρει (και πέρα;). Αν ναι, μια καμπύλη στο Grande Epicerie, πολυπόθητη ως "creme de la creme" των γαστρονομικών αγορών τροφίμων του Παρισιού , είναι για επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Παρίσι.

Μέσα στο κομψό πολυκατάστημα Bon Marché , αυτό το σούπερ μάρκετ υψηλού επιπέδου είναι ξεχασμένο με γαστρονομικά και βιοτεχνικά τρόφιμα, από σπαράγγια και σάλτσα βουτύρου σε χαβιάρι μέχρι φρέσκα αρτοσκευάσματα και πολυτελείς σοκολάτες, αμέτρητες ποικιλίες τυριού, φρέσκα προϊόντα και βιοτεχνικά τσάγια: , οτιδήποτε και ό, τι ένας εραστής τροφίμων μπορεί να ονειρευτεί μπορεί να βρεθεί κάτω από μια ενιαία στέγη.

Διαβάστε σχετικές πληροφορίες: Ανασκόπηση του διαβατηρίου της γευσιγνωσίας του Παρισιού (Ανακαλύψτε τα γκουρμέ καταστήματα με τον δικό σας ρυθμό)

Το "Haute Couture" του φαγητού;

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι λίγο σαν το "haute couture" του φαγητού: οι διάσημοι σεφ και ακόμη και οι σχεδιαστές μόδας έχουν βάλει τα ονόματά τους σε μερικά από τα αποκλειστικά προϊόντα και μάρκες που πωλούνται στην Epicerie και είναι ένα αγαπημένο μέρος για να ψωνίσετε τους εύπορους κατοίκους της συνοικίας St-Germain.

Σας προτείνω επίσης για μοναδικά και πολυτελή δώρα να επιστρέψετε στο σπίτι σας: είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να ψωνίζω για δώρα Χριστουγέννων και διακοπών στο Παρίσι .

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Το σούπερ μάρκετ βρίσκεται στο συγκρότημα πολυκατοικιών Bon Marche στο κτήριο Rue de Sevres, το οποίο βρίσκεται στο κομψό 7ο διαμέρισμα κοντά στη γειτονιά St-Germain-des-Prés και το Musée d'Orsay και νοτιοανατολικά από τον Πύργο του Άιφελ .

Διεύθυνση: 38 rue de Sevres, 7ο διαμέρισμα .


Μετρό: Sèvres-Babylone, Vaneau ή Rennes (Γραμμές 10 ή 12)
RER: Λουξεμβούργο (γραμμή Β) - περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το κατάστημα
Τηλέφωνο: + 33 (0) 44 39 81 00 (βασικό παντοπωλείο). +33 (0) 44 39 81 09 (υπηρεσία τροφοδοσίας) · +33 (0) 44 39 80 05 (τμήμα κρασιών)
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα

Αποθήκευση ωρών λειτουργίας:

Από Δευτέρα έως Σάββατο 8:30 π.μ. έως 9:00 μ.μ.
Κυριακή: Κλειστή

Τμήματα καταστημάτων:

Η Epicerie χωρίζεται σε διάφορα τμήματα ειδικότητας. Οι κύριοι διάδρομοι που θα εξερευνήσετε περιλαμβάνουν τα εξής:

Υγιεινό φαγητό: Το αλμυρό τμήμα είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τα έλαια, τα ξύδι, τις σάλτσες και τα chutneys, τα πατέ, τα foie gras , τα πολυτελή άλατα και τα αποξηραμένα μπαχαρικά, το ρύζι και τα ζυμαρικά, τα αλμυρά κουλουράκια, τα σνακ και τα ορεκτικά. Οι κορυφαίες μάρκες πολυτελείας περιλαμβάνουν το Maison de la Truffe (εξειδικευμένο σε τρούφλα και ολόκληρες τρούφες) ή Carla.

Γλυκό παντοπωλείο: Κατευθύνετε εδώ για σοκολατάκια πολυτελείας, είδη ζαχαροπλαστικής, μπισκότα, μαρμελάδες, μέλι και κονσέρβες και άλλα προϊόντα για φαγητό με γλυκό δόντι. Μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας ολόκληρες ράβδους σοκολάτας ή κακάου από μάρκες όπως η Valhrona και ο φημισμένος κατασκευαστής καυτής σοκολάτας Angelina ή μακαρόνια από το Charaix.

Τσάι και καφές: Οι ειδικοί του τσαγιού και του καφέ θα βρεθούν στον ουρανό εδώ: τσάι από τα πολυτελή γαλλικά σπίτια Mariage Freres ή Kusmi Tea γραμμή του διαδρόμου, μαζί με υψηλής ποιότητας ολόκληρο καφέ φασολιών από μάρκες όπως Illy ή Vérantis.

Κατάστημα κρασιών: Στο σπήλαιο της εφημερίδας Epicerie, βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά γαλλικά και διεθνή κρασιά, καθώς και λικέρ, πεπτικά , σαμπάνιες, ουίσκι και αξεσουάρ για το κρασί.

Φρέσκα προϊόντα: Το τμήμα φρέσκων προϊόντων (που απεικονίζεται στη σελίδα αυτή) εγγυάται μόνο τα εποχιακά φρούτα, λαχανικά και βότανα υψηλής ποιότητας, κυρίως από τοπικούς και ευρωπαίους αγρότες.

Τυρί: Δοκιμάστε νόστιμα γαλλικά και διεθνή τυριά εδώ, στη συνέχεια, έχετε όσα θέλετε να κόψετε για σας από μπλοκ.

Charcuterie: Λουκάνικα και κρέατα μόνο με την υψηλότερη ποιότητα και ποιότητα πωλούνται εδώ. Υπάρχει επίσης ένας ψαρομεσίτης δίπλα από το σπίτι, που πωλεί ψάρια και υψηλής ποιότητας οστρακοειδή.

Αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο: Στο τμήμα αυτό πωλούνται φρέσκα ψωμιά και μια επιλογή από πολυτελή ζαχαροπλαστεία.

( Διαβάστε σχετικές: Καλύτερα Ζαχαροπλαστεία (Ζαχαροπλαστεία) στο Παρίσι)

Υπηρεσίες παράδοσης και τροφοδοσίας:

Το deli (traiteur) της Grande Epicerie προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης και τροφοδοσίας στη Γαλλία, και τα πλοία ξηρά και κονσερβοποιημένα προϊόντα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Δείτε αυτή τη σελίδα για να ψωνίσετε και να παραγγείλετε online και αυτή τη σελίδα για υπηρεσίες τροφοδοσίας.

Παραστάσεις οθόνης διακοπών στο Market and Department Store:

Τα διακοσμητικά παράθυρα για διακοπές και χριστουγεννιάτικα παράθυρα, τόσο στο La Grande Epicerie όσο και στα άλλα κτίρια του Bon Marche, είναι πάντα ευχάριστα και εξειδικευμένα και αποτελούν μέρος της απολαυστικής εκστρατείας διακοσμήσεων των πολυκαταστημάτων του Παρισιού που φέρνουν εορταστικά την πόλη κάθε χρόνο. Προσέξτε για αυτά που ξεκινούν από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν τα φώτα των Χριστουγέννων στο Παρίσι αρχίζουν γενικά να ενεργοποιούνται.