Φεστιβάλ συναυλιών Lisdoonvarna (County Clare)

Από την ανάγκη για καθαρή διασκέδαση - ο αγροτικός πληθυσμός της Ιρλανδίας ήταν τόσο ντροπαλός και καταπιεσμένος ότι η εύρεση ενός συνεργάτη ήταν μια αποστολή αδύνατη για πολλούς. Έτσι, κατέφυγαν σε "τακτοποιητές", πονηρούς και εξευγενισμένους ηλικιωμένους που έλεγαν τους καταλόγους πιθανών υποψηφίων για γάμο και έβαζαν μαζί τα "ταιριαστά" ζευγάρια. Όπως η Τίνα τραγούδησε. "Τι έχει να κάνει η αγάπη με αυτό;" Και η ετήσια μεγα-εκδήλωση της ταυρομαχίας πραγματοποιείται παραδοσιακά στο Lisdoomvarna, μια πόλη με εικόνες καρτ-ποστάλ στην άκρη του Burren .

Αθανασιωμένος από τον Christy Moore ως "Lisidoon-lisdoon-lisdoon-lisdoonvarna" στα τραγούδια του.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Φεστιβάλ συναυλιών Lisdoonvarna (County Clare)

Τα basadóiri (προξενητές) εισβάλλουν στο Lisdoonvarna το Σεπτέμβριο. Και μαζί τους όλα τα ξεχωριστά από το Γκάλγουεϊ μέχρι το Δέλτα των Γάγγη ... ή έτσι φαίνεται. Το φεστιβάλ συμπαιγνίας Lisdoonvarna είναι, γενικά, ένα από τα μεγαλύτερα μεμονωμένα κόμματα του κόσμου, αρχικά με την πρόθεση να βρεθεί συνεργάτης για τη ζωή. Αν όλος ο αγώνας κατέληξε σε γάμο ο Reverend Moon θα έμοιαζε σαν ερασιτέχνης εδώ.

Ευτυχώς, δεν συμβαίνει. Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στο Lisdoonvarna για "λίγο κομμάτι" μόνο αυτές τις μέρες, όχι με την προοπτική να βρεθούν σε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Είναι αλήθεια ότι εξακολουθούν να παραμένουν οι τραγουδιστές, οι αγώνες γίνονται (οι περισσότεροι με την προειδοποίηση μιας δοκιμαστικής διαδρομής) και το φλερτ είναι άγριο. Γενικά γίνεται όλο και περισσότερο καθώς προχωράει το βράδυ και η ηλικία των φλερτ.

Αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι μια πόλη πάρτι γεμάτη singles (ή έτσι ισχυρίζονται ότι είναι). Αλλά αυτή είναι η Ιρλανδία θα είναι πιο συγκρατημένη από την Spring Break, ένα peck στο μάγουλο είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά εξακολουθείτε να έχετε ανθρώπους που κατευθύνονται προς την Lisdoonvarna και αναζητούν το πραγματικό πράγμα - όχι το περιστασιακό σεξ αλλά έναν αμοιβαία επωφελή γάμο . Αυτά επίσης καλύπτονται, αλλά τα όρια είναι θολά και αυτό περιστασιακά οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Αυτό οδήγησε στη συμμετοχή των Σαμαρείτων - για να υποστηρίξει εκείνους για τους οποίους ένα όνειρο έχει καταρρεύσει.