Ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας με την ώρα με τις επιλογές κοινής χρήσης αυτοκινήτου

Ενοικίαση αυτοκινήτων από την ώρα

Πολλοί ταξιδιώτες του προϋπολογισμού μπαίνουν σε καταστάσεις στις οποίες χρειάζονται ενοικίαση αυτοκινήτου για μικρό χρονικό διάστημα. Μπορούν να νοικιάσουν το αυτοκίνητο για τρεις ημέρες, επειδή οι συνθήκες καθιστούν δύσκολη την επιστροφή τους την ημέρα που χρειάζεται. Έτσι, πληρώνουν για τρεις ημέρες, όταν στην πραγματικότητα χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο μόνο για λίγες ώρες.

Τώρα μπορείτε να κάνετε online κράτηση για ενοικίαση δύο ωρών. Ονομάζεται κοινή χρήση αυτοκινήτων και κερδίζει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι πώς λειτουργεί κανονικά: Τα αυτοκίνητα σταθμεύουν σε συγκεκριμένη θέση. Τα μέλη του προγράμματος έχουν μια κάρτα που διεισδύουν για να ανοίξουν ένα αυτοκίνητο που έχουν κρατήσει online.

Οι ταξιδιώτες και οι κάτοικοι κυριολεκτικά μοιράζονται αυτοκίνητα σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του προγράμματος Τυπικές τιμές στη Νέα Υόρκη είναι περίπου $ 9-10 USD / ώρα. αλλά μπορεί να είναι πολύ λιγότερο σε μέρη όπως το Σικάγο ή το Salt Lake City. Παρέχετε στην εταιρεία την άδεια να χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα ή τη χρεωστική σας κάρτα για κάθε μίσθωση και η εταιρεία εκδίδει περιοδικά μια οικονομική κατάσταση.

Αυτά τα τέλη περιλαμβάνουν την ασφάλιση, το φυσικό αέριο, την οδική βοήθεια, τη συντήρηση, τα 180 μίλια ημερησίως και την καθολική κάρτα κλειδιού. Απλά επιστρέφετε το αυτοκίνητο στην παρτίδα όπου το βρήκατε. Υπάρχουν αμοιβές για ακατάλληλο χώρο στάθμευσης, χαμένες κάρτες και άλλα προβλήματα. Εάν συμμετέχετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις προσδοκίες.

Το όριο χιλιομέτρων έχει σχεδιαστεί για μικρές διαδρομές. Εάν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο για ένα ταξίδι αρκετές ώρες σε μήκος, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια συμβατική ενοικίαση αυτοκινήτου.

Αυτοκίνητο που μοιράζεται μια αυξανόμενη τάση;

Ορισμένες προβλέψεις απαιτούν να γίνει αυτό πιο διαθέσιμο και πιο δημοφιλές. Ένας λόγος είναι το περιβαλλοντικό όφελος από την κοινή χρήση αυτοκινήτων.

Η Hertz εκτιμά ότι κάθε αυτοκίνητο που μοιράζεται αυτοκίνητο στο δρόμο εξαλείφει έως και 14 οχήματα, μειώνοντας τον συνολικό αριθμό των οχημάτων στο δρόμο. Η προκύπτουσα μείωση των εκπομπών CO2, η χρήση βενζίνης και οι φραγμένοι δρόμοι είναι ευχάριστοι για το πράσινο πλήθος.

Ωστόσο, η Hertz ξεκίνησε μια υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων με την επωνυμία "Connect by Hertz" το 2008 και την έκλεισε επτά χρόνια αργότερα, λέγοντας "συνεχίζουμε να βλέπουμε επιτυχία με τη διανομή αυτοκινήτων σε ορισμένα τμήματα σε διεθνές επίπεδο".

Έτσι υπάρχουν μερικά μικτά σήματα στην αγορά. Αλλά πληρώνει για να ψάξει για επιλογές κοινής χρήσης αυτοκινήτου. Εικόνα των αποταμιεύσεών σας ως ταξιδιώτης του προϋπολογισμού, αν δεν χρειάζεται να γεμίσετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου με βενζίνη και να αγοράσετε ακριβό ολονύκτιο πάρκινγκ.

Εάν η κοινή χρήση αυτοκινήτων πρόκειται να ευδοκιμήσει, θα είναι σε μεγάλες πόλεις μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκουν τη διατήρηση ενός αυτοκινήτου είναι απλά πάρα πολύ ακριβό και δεν είναι απαραίτητο μέσα στον τρόπο ζωής τους. Όταν εξετάζετε το κόστος στάθμευσης, ασφάλισης, διοδίων και καυσίμων σε μεγάλες πόλεις, είναι εύκολο να καταλάβετε πώς αυτό θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στην ιδιοκτησία αυτοκινήτων.

Εταιρείες που διερευνούν την κοινή χρήση αυτοκινήτων

Οι συμμετέχοντες για την κοινή χρήση αυτοκινήτων καταβάλλουν ετήσια συνδρομή μέλους και ωριαία τιμή ενοικίασης.

Το πρόγραμμα U-Car Share του U-Haul διατίθεται σε περισσότερες από 20 πολιτείες των ΗΠΑ. Οι τιμές ξεκινούν από 4,95 δολάρια ανά ώρα καθώς και τα χιλιόμετρα και οι ημερήσιες τιμές ξεκινούν από 62 δολάρια την ημέρα, η οποία περιλαμβάνει 180 ελεύθερα μίλια.

Προϋπολογισμός ταξιδιώτες που επωφελούνται περισσότερο από την κοινή χρήση αυτοκινήτων

Αν κάνετε ένα ταξίδι μιας ημέρας σε κάποια μεγάλη πόλη, η κοινή χρήση αυτοκινήτων δεν θα σας βοηθήσει πολύ.

Αλλά αν είστε ένας συχνός επισκέπτης σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Λονδίνο ή το Παρίσι, αυτή η επιλογή θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολλά από τα τέλη ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα μπορούσαν επίσης να δουν μειώσεις στις δαπάνες τους. Πρέπει να πάρετε έναν πελάτη σε όλη την πόλη για μεσημεριανό γεύμα; Εδώ είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτό χωρίς τη δαπάνη και την περιπλοκή ενός πολυήμερου ενοικίου αυτοκινήτων.

Όπως και με οποιαδήποτε άλλη σχετικά νέα ιδέα, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο γρήγορα αυτή η αλιεία (ή δεν πιάσει) με τους φοιτητές πανεπιστημίου, urbanites και ταξιδιώτες του προϋπολογισμού. Αλλά είναι ένα άλλο πιθανό εργαλείο για όλους μας που ενδιαφέρονται να εξοικονομήσουν χρήματα για τα έξοδα ταξιδίου.