Τα 6 καλύτερα ψεύτικα δαχτυλίδια αρραβώνων που φορούν όταν ταξιδεύετε το 2018

Όταν σχεδιάζετε μια επερχόμενη διακοπές, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ακριβό βράχο από το δάχτυλό σας και να το σβήσετε για ένα ψεύτικο δαχτυλίδι αρραβώνων. Φέρνοντας την πραγματική συμφωνία μαζί σας σε διακοπές περνάει ο κίνδυνος απώλειας ή ζημιάς - ειδικά για τους δραστήριους και περιπετειώδεις εξερευνητές. Αν κατευθυνθείτε προς έναν προορισμό στην παραλία, δεν θέλετε το διαμάντι σας να καταλήξει να χάσει στην άμμο ή στον ωκεανό και προσθέτοντας ένα ακριβό ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί επίσης να ασκήσει πίεση στον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό σας. Αξιοθέατα τουριστών να κάμερες κάμερες και gawking στα αξιοθέατα μπορεί ήδη να επιστήσει την προσοχή μια κλέφτης προσοχή, έτσι εάν το δαχτυλίδι αρραβώνων σας είναι ιδιαίτερα φανταχτερός, μπορεί να σας κάνει μεγαλύτερο στόχο. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη με τον Kim Kardashian στο Παρίσι, έτσι;

Για να αποφύγετε αυτούς τους κινδύνους, κάποιοι ίσως αναρωτιούνται γιατί πρέπει να φορούν ένα δαχτυλίδι. αληθινό ή ψεύτικο. Ωστόσο, κρατώντας ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες εξελίξεις από επίμονες ντόπιους - ειδικά αν είστε γυναίκα που ταξιδεύει μόνη της. Αλλά για πολλούς ταξιδιώτες, υπάρχει η συναισθηματική, συναισθηματική σύνδεση για να φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων τους, και κανείς δεν μπορεί συχνά να αισθάνεται ότι κάτι "λείπει".

Αντ 'αυτού, μπορείτε να βρείτε ένα δαχτυλίδι αντίγραφο-γάτα που μοιάζει με το δικό σας (ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό), έτσι ώστε εσείς και ο σημαντικός άλλος σας μπορεί ακόμα να εμφανιστεί "εμπλακεί" ενώ ταξιδεύετε. Έτσι, συντάξαμε μια λίστα με τα καλύτερα ψεύτικα δαχτυλίδια αρραβώνων για να δούμε όταν ταξιδεύετε.