Πού να πάρετε μαθήματα μαγειρικής στο Τορόντο

Κάντε το παιχνίδι της κουζίνας σας με τη βοήθεια 8 μαθήματα μαγειρέματος του Τορόντου

Είτε θέλετε να εμπνευστείτε για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, να μάθετε να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, ή να μάθετε μια νέα μαγειρική ικανότητα, υπάρχει μια μαγειρική τάξη στο Τορόντο που μπορεί να σας βοηθήσει. Το να είσαι δημιουργικός στην κουζίνα και να μαθαίνεις νέες δεξιότητες μπορεί να σε βοηθήσει να σε ενθαρρύνεις να μαγειρεύεις περισσότερο στο σπίτι, εξοικονομώντας χρήματα και τρώγοντας μια πιο υγιεινή διατροφή. Εδώ είναι οκτώ μέρη για να πάρετε μια τάξη μαγειρικής στην πόλη.

Κουζίνα στην αγορά στο St. Lawrence Market

St.

Το Lawrence Market δεν είναι παρά ένας παράδεισος για φαγητό, επειδή είναι γεμάτο από καταπληκτικούς πωλητές τροφίμων που πωλούν τα πάντα, από φρέσκα προϊόντα και ψημένα αγαθά έως μπαχαρικά, κρέατα και παρασκευασμένα τρόφιμα. Είναι επίσης το σπίτι της κουζίνας της αγοράς, όπου θα βρείτε πολλά μαγαζιά μαγειρικής που προσφέρονται. Τα hands-on μαθήματα περιλαμβάνουν "make & take" όπου ό, τι κάνετε - είτε πρόκειται για πίτες ή για ελαφρές συνταγές λαχανικών - μπορείτε επίσης να πάρετε κάποιο σπίτι μαζί σας. Υπάρχουν επίσης μαθήματα αφιερωμένα σε συγκεκριμένους τύπους κουζίνας, συγκεκριμένα συστατικά, καθώς και συγκεκριμένες δεξιότητες όπως η παρασκευή ζυμαρικών ή η προετοιμασία της τέλειας πίτσας.

Νέλλα Κότσινα

Η Nella Cucina, η οποία σημαίνει "στην κουζίνα" στα ιταλικά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων μαγειρικής για μια ποικιλία γευστικών επιπέδων, από αρχάριους έως έμπειρους. Εάν είστε νέοι στην κουζίνα (ή απλώς θέλετε να βελτιώσετε τα βασικά μαγειρέματος, υπάρχουν βασικές δεξιότητες (όπως δεξιότητες μαχαίρι), αλλά αν θέλετε να βασιστείτε σε αυτό που γνωρίζετε ήδη ή να χειριστείτε μια τεχνική που έχετε ποτέ δεν προσπάθησε (αλλά πάντα ήθελε), υπάρχουν μαθήματα αφιερωμένα σε όλα, από την ευρωπαϊκή ζαχαροπλαστική και μακαρόνια, μέχρι τα ζυμαρικά, τα κέικ και το γεύμα για τις πολυάσχολες οικογένειες.

Μαγειρική

Πάνω από το Roncesvalles θα βρείτε το μαγειρείο, ένα ειδικό κατάστημα μαγειρικής που φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις και μαθήματα μαγειρικής για παιδιά και ενήλικες. Οι μαθήματα μαγειρικής εμπίπτουν σε τέσσερις κατηγορίες και καλύπτουν όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε πιο άνετα στην κουζίνα ή να βελτιώσετε τις ικανότητες που έχετε ήδη.

Οι μαθήματα βασισμένες στις δεξιότητες καλύπτουν θέματα όπως ζυμαρικά και ψωρίαση, ολόκληρα κρέατα ψαριών, εποχιακά μαθήματα βοηθούν να γίνουν νέες περιστροφές σε γεύματα διακοπών, γκουρμέ μαθήματα ημέρας βοηθούν να εμπνεύσουν μαγειρέματα στο σπίτι και παγκόσμιες κατηγορίες απόδραση καλύπτουν τις κουζίνες της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδίας.

Στούντιο Μαγειρικής Πιάτων

Τα ολοκληρωμένα μαθήματα μαγειρέματος στο πιάτο καλύπτουν τα πάντα, από τις δεξιότητες των μαχαίρι και τη ζαχαροπλαστική μέχρι την προετοιμασία των πιάτων που βασίζονται σε πολλές κουζίνες. Επομένως, αν θέλετε να μάθετε πώς να μάθετε παέλαιο ή να μαγειρεύετε μια ιταλική γιορτή, υπάρχει πιθανώς μια τάξη που μπορείτε να εγγραφείτε στο Dish. Απλά σημειώστε ότι τα μαθήματα τείνουν να πωλούν γρήγορα.

Ο σεφ στον επάνω όροφο

Επιλέξτε από μια ποικιλία από μοναδικά μαθήματα μαγειρικής με την ευγένεια του The Chef Upstairs. Οι κλάσεις διαρκούν τρεις ώρες και περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις συνταγές. Όταν όλα λέγονται και γίνονται - μπορείτε να απολαύσετε ό, τι έχετε δημιουργήσει. Όλες οι κατηγορίες είναι αλληλεπιδραστικές και με τα χέρια σας, ώστε να μαθαίνετε και να καλύπτετε τα πάντα, από την ιταλική και τη μεξικανική, μέχρι την ανατολίτικη ασιατική τροφή και τεχνικές ψησταριάς.

Τούρτα Le Dolci και Cupcakes

Οποιοσδήποτε με ένα γλυκό δόντι που θέλει να κάνει την αλλαγή από την αγορά επιδόρπιο για να κάνει το ίδιο θα θέλουν να εξετάσουν τα μαθήματα σε κέικ Le Dolci και Cupcakes.

Συχνές κατηγορίες καλύπτουν όλες τις αγαπημένες σας γλυκές απολαύσεις, από πίτες και ντόνατς, σε μπισκότα, τάρτες, εκλαΐδες και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης μαθήματα διακόσμησης κέικ και cupcake, καθώς και τάξεις που καλύπτουν το ψήσιμο χωρίς γλουτένη.

Αφροδίτη μαγειρέματα

Το Aphrodite Cooks προσφέρει μαθήματα για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και γεύσεις, οπότε δεν έχει σημασία τι ψάχνετε - νέες δεξιότητες ή νέα έμπνευση - μια τάξη εδώ μπορεί πιθανώς να βοηθήσει. Τα ζευγάρια θα θέλουν να λάβουν υπόψη ότι η Aphrodite Cooks προσφέρει επίσης μαθήματα ζευγαριών, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν μια διασκεδαστική νυχτερινή εκδρομή και μια εναλλακτική λύση για να βγείτε στο δείπνο.

Σχολή μαγειρικής Loblaws

Προχωρήστε στους τοπικούς σας Loblaws για να λάβετε μέρος σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής τους, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Οι τάξεις ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία, αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να σας ενδιαφέρει σε ένα κατάστημα κοντά σας ή τουλάχιστον κοντά.

Τα μαθήματα μπορούν να καλύψουν οτιδήποτε από θαλασσινά και σπεσιαλιτέ, για να διακοσμήσετε το κέικ, μεξικάνικο και brunch αγαπημένα. Το Loblaws προσφέρει επίσης μαθήματα για παιδιά διαφόρων ηλικιών.