Ταξιδιωτικός οδηγός Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Οδηγός διακοπών, ταξιδιών και διακοπών στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Πολλά αστέρια έχουν επισκεφθεί την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, αλλά οι πραγματικές προσωπικότητες σε αυτό το υπέροχο ζευγάρι νησιών είναι οι παραλίες. Μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερα ξενοδοχεία, χαρτοπαικτικές λέσχες και καλύτερα εστιατόρια σε άλλες περιοχές της Καραϊβικής, αλλά αξίζει να ταξιδεύετε στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα μόνο για αυτές τις εκτάσεις λευκής άμμου - 365 από αυτές, σύμφωνα με την τοπική γνώση.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Πληροφορίες Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Τοποθεσία: Ανατολική Καραϊβική Θάλασσα στα σύνορα με τον Ατλαντικό Ωκεανό

Μέγεθος: 170 τετραγωνικά μίλια. Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: St. John's

Γλώσσα: Αγγλικά (επίσημη), Antiguan Creole

Θρησκείες: Αγγλικανικά, ακολουθούμενα από Ρωμαιοκαθολικά και άλλα προτεσταντικά δόγματα

Νόμισμα: Δολάριο της Ανατολικής Καραϊβικής, το οποίο διαπραγματεύεται με σταθερό επιτόκιο περίπου 2,68 με το αμερικανικό δολάριο

Κωδικός περιοχής: 268

Ανατροπή: 10-15 τοις εκατό ανάλογα με την υπηρεσία. Ορισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία θα προσθέτουν αυτόματα 10% δωρεάν. Οι αχθοφόροι αγγίζουν 50 σεντς ανά σάκο.

Καιρός: Οι μέσες θερμοκρασίες κυμαίνονται από τη δεκαετία του '70 έως τα μέσα της δεκαετίας του '80. Η εποχή των τυφώνων είναι από τον Ιούνιο μέχρι τον Νοέμβριο.

Σημαία Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Δραστηριότητες και αξιοθέατα στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Τόσο η Αντίγκουα όσο και η Μπαρμπούντα έχουν εξαιρετική καταδύσεις και ψαροντούφεκο .

Εκτός από την ακτή της Μπαρμπούντα βρίσκονται τα ερείπια πολλών ναυαγίων, ενώ οι όχθες της Αντίγκουα είναι γνωστές για πολύχρωμα τροπικά ψάρια και ήρεμα νερά. Στο αγγλικό λιμάνι της Αντίγκουα, επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο του Ναυπηγείου του Nelson, το μοναδικό γεωργιανό ναυπηγείο στον κόσμο και αποκαταστάθηκε πλήρως από την ακμή του στα τέλη του 18ου αιώνα.

Στην αγορά το πρωί του Σαββάτου στο St. John's μπορείτε να αγοράσετε χειροτεχνήματα ή απλά να θαυμάσετε τα τροπικά λουλούδια και τα φρούτα προς πώληση.

Παραλίες στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Οι παραλίες είναι ο κύριος λόγος για να έρθουν στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Οι εκθεσιακοί χώροι περιλαμβάνουν το Dickenson Bay, με όλες τις ανέσεις και ανέσεις που θα επιθυμούσατε, καθώς και το ήρεμο νερό που είναι εξαιρετικό για τα παιδιά και το Εθνικό Πάρκο Half Moon Bay, που θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αντίγκουα και είναι δημοφιλές με windsurfers. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το surf μπορεί να είναι τραχύ εδώ και δεν υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις. Το Long Bay, του οποίου τα νερά προστατεύονται από έναν κοντινό ύφαλο, είναι μια άλλη καλή επιλογή για οικογένειες. Οι παραλίες της Μπαρμπούντα έχουν ροζ άμμο, όπως αυτές στις Βερμούδες.

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Με λίγες εξαιρέσεις, τα ξενοδοχεία στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα τείνουν να είναι μικρότερα και πιο οικεία από τα λαμπερά all-inclusives που βρίσκετε σε άλλα νησιά της Καραϊβικής. Τοποθεσίες όπως το Curtain Bluff, ο κόλπος του Carlisle, ο κόλπος Jumby και το St. James's Club είναι αποκλειστικά και πολυτελή - και έχουν τις τιμές που ταιριάζουν. Για μια ματιά στο παρελθόν της Αντίγκουα, μείνετε στο The Copper and Lumber Store Hotel στο St.

John's - αλλά να προειδοποιήσει, δεν υπάρχει πισίνα και καμία παραλία.

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα Εστιατόρια και Κουζίνα

Πικάντικες γεύσεις κρεολών, βρετανικές παραδόσεις και φρέσκα θαλασσινά αποτελούν μέρος της κουζίνας της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Τα παραδοσιακά τοπικά πιάτα περιλαμβάνουν το κατσικίσιο νερό, ένα πικάντικο στιφάδο από κρέας κατσίκας με καυτερή πιπεριά, κανέλα και γαρύφαλλο. καθώς και μύκητες, ένα είδος polenta, και pepperpot, μια ρίζα λαχανικών στιφάδο. Ψάξτε για ωμά μπαρ κατά μήκος της ακτογραμμής και εστιατόρια με θαλασσινά που σερβίρουν τους αρέσκονται στο κόκκινο snapper, αγκαθωτό αστακό, κότσι και στρείδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού στο The Home Restaurant στο St. John's. Για ένα πιο απλό γεύμα, επισκεφθείτε το Mad Mongoose στο λιμάνι Falmouth.

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα Πολιτισμός και Ιστορία

Οι πρόωροι κάτοικοι περιλαμβάνουν τους Ινδιάνοι Arawak και Carib. Αν και ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα το 1493, δεν εγκαταστάθηκε μέχρι το 1632. Η παραγωγή ζάχαρης το κατέστησε μια σημαντική οικονομική αποικία και μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνα η Αντίγκουα είχε επίσης γίνει ένα στρατηγικό λιμάνι. Το 1981 η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα έγιναν πλήρως ανεξάρτητες. Πολλοί Αντίγκουανοι είναι απόγονοι των Αφρικανών που έφεραν να εργαστούν στους τομείς του ζαχαροκάλαμου και η επιρροή τους παρατηρείται στις δημοφιλείς μουσικές παραδόσεις του νησιού όπως το calypso, το χαλύβδινο τύμπανο και το reggae. Οι βρετανικές επιρροές είναι επίσης διαδεδομένες. Οι ντόπιοι απολαμβάνουν το απογευματινό τσάι καθώς και τους αγώνες κρίκετ.

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα Εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Η ιστιοπλοϊκή εβδομάδα, που πραγματοποιήθηκε κοντά στα τέλη Απριλίου , ήταν εδώ και 40 χρόνια και είναι ένας από τους μεγαλύτερους regattas στον κόσμο. Το Καρναβάλι είναι ένα άλλο δημοφιλές γεγονός, με τοπικές μουσικές παραδόσεις, πολύχρωμα κοστούμια, παρουσιάσεις ταλέντων και τοπική κουζίνα.

Νυχτερινή ζωή Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Η νυχτερινή ζωή επικεντρώνεται στα ξενοδοχεία, τα οποία παρουσιάζουν ζωντανή μουσική, χοροεσπερίδες και τραγουδιστές calypso. Θα βρείτε μερικά καζίνο, όπως η Μεγάλη Πριγκίπισσα και το Club St. James 's Club, καθώς και κάποια λέσχες χορού. Το Mad Mongoose στο Φάλμουθ Χάρμπορ έχει μια χορευτική σκηνή μπαρ, καθώς και ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα.