Κανόνες ελεύθερης αγοράς για τους ταξιδιώτες της Καραϊβικής

Απαλλαγή από δασμούς για Αμερικανούς και άλλους διεθνείς ταξιδιώτες

Στην Καραϊβική, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν καταστήματα αφορολόγητων ειδών σε σχεδόν οποιοδήποτε αεροδρόμιο , αλλά ορισμένοι προορισμοί και λιμάνια του νησιού είναι επίσης γνωστοί για τη συγκέντρωση αφορολόγητων αγορών. Σε αυτές τις περιοχές, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν κοσμήματα , ρολόγια, αρώματα, ποτά και άλλα προϊόντα σε μια βαθιά έκπτωση σε 25 έως 40 τοις εκατό σε πολλές περιπτώσεις. Οι πολίτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και αλλού μπορούν να εισάγουν περιορισμένη ποσότητα αγαθών στο σπίτι χωρίς φόρους όταν ταξιδεύουν στην Καραϊβική.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που οι ταξιδιώτες αναμένεται να ακολουθήσουν με τις αγορές τους, δηλαδή με το χρηματικό ποσό που τους επιτρέπεται να ξοδεύουν για τις αφορολόγητες αγορές. Ελέγξτε τις παρακάτω πληροφορίες για να μάθετε τι είναι οι απαλλαγμένοι από δασμούς κανονισμοί και περιορισμοί για διάφορους διεθνείς πολίτες που ταξιδεύουν στην Καραϊβική. (Σημείωση: Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών απαιτούν συνήθως να παρουσιάσετε το διαβατήριο ή / και το αεροπορικό σας εισιτήριο για να κάνετε μια αγορά.)

Οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών

Οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν αποχωρήσει από τη χώρα για τουλάχιστον 48 ώρες και δεν έχουν χρησιμοποιήσει το αντίστοιχο αφορολόγητο επίδομά τους εντός 30 ημερών γενικά δικαιούνται απαλλαγή από την απαλλαγή από την απαλλαγή από φόρους 800 € για την Καραϊβική. Οι οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί μπορούν να συγκεντρώσουν τις απαλλαγές τους.

Αλκοόλ: Το αφορολόγητο επίδομα για τους πολίτες των ΗΠΑ ηλικίας 21 ετών και άνω είναι δύο λίτρα, η αξία του οποίου πρέπει να περιλαμβάνεται στην απαλλαγή των 800 ευρώ. Για ταξίδια στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι , η απαλλαγή είναι $ 1.600.

Ειδικοί κανόνες ισχύουν επίσης για τις αγορές που στέλνετε στο σπίτι αντί να μεταφέρετε σπίτι.

Καναδούς πολίτες

Οι καναδοί πολίτες που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για τουλάχιστον 7 ημέρες δικαιούνται απαλλαγή από δασμούς ύψους $ 750 CAD. Επιτρέπεται επίσης απαλλαγή από δασμούς ύψους 400 δολ. ΗΠΑ κάθε φορά που βρίσκονται εκτός χώρας για περισσότερο από 48 ώρες.

Αυτή η απαλλαγή ύψους $ 400 δεν μπορεί να αξιωθεί κατά την ίδια περίοδο με την απαλλαγή των $ 750, ούτε οι απαλλαγές σας μπορούν να συνδυαστούν με τη σύζυγό σας και / ή τα παιδιά σας.

Αλκοόλ: Το αφορολόγητο επίδομα για καναδούς πολίτες που πληρούν την νόμιμη ηλικία της επαρχίας που εισέρχονται εκ νέου είναι 40 ουγκιά λικέρ, 1,5 λίτρο κρασιού ή δώδεκα δοχεία μπύρας 12 ουγκιών, η αξία των οποίων πρέπει να περιλαμβάνεται εντός της ετήσιας ή τριμηνιαίας εξαίρεσης.

Καπνός: 200 τσιγάρα ή 50 πούρα μπορούν να επαναφερθούν χωρίς δασμούς.

Οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου

Μπορεί να επιστρέψει σπίτι με 200 τσιγάρα ή 100 πουράκια ή 50 πούρα ή 250 γραμμάρια καπνού. 4 λίτρα επιτραπέζιου οίνου · 1 λίτρο οινοπνευματωδών ποτών ή ισχυρών υγρών άνω του 22% ή 2 λίτρα αλκοολωμένου οίνου, αφρώδους οίνου ή άλλων λικέρ · 16 λίτρα μπύρας. 60cc / ml αρώματος. και £ 300 αξίας όλων των άλλων αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των δώρων και αναμνηστικών. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε και να συνδυάσετε προϊόντα στην κατηγορία αλκοόλ και την κατηγορία καπνού, εφόσον δεν υπερβαίνετε το συνολικό σας επίδομα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να φέρετε 100 τσιγάρα και 25 πούρα, που είναι το 50% του επιδόματος τσιγάρων και το 50% του επιδόματος πούρων σας.

Κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Μπορεί να φέρει στο σπίτι μέχρι και τα 430 ευρώ αγαθών, συμπεριλαμβανομένων μέχρι και 4 λίτρα κρασιού και 16 λίτρων μπύρας.