Εξοικονόμηση θαλάσσιων χελωνών, ένα θέρετρο κάθε φορά

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να δουν τις χελώνες και να λάβουν μέρος σε προσπάθειες διατήρησης

Είναι η ωοτοκία της θαλάσσιας χελώνας στις τροπικές περιοχές, αλλά, δυστυχώς, τόσοι πολλοί κίνδυνοι αντιμετωπίζουν νεογέννητες θαλάσσιες χελώνες, οι οποίες εκτιμάται ότι μόνο 1 στους 1.000 θα το κάνει να ωριμάσει. Ωστόσο, πολλά θέρετρα έχουν εντείνει τις πρωτοβουλίες εξοικονόμησης θαλάσσιων χελωνών όπου οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν.

Καραϊβικής

Το Rosalie Bay Resort στη Δομίνικα είναι ένα καταφύγιο θαλάσσιας χελώνας όπου οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε απελευθερώσεις χελωνών σε μια μοναδική παραλία με μαύρη άμμο.

Το Bucuti & Tara Beach Resort της Αρούμπα συνεργάζεται με τη ομάδα σωτηρίας θαλάσσιων χελωνών Turtugaruba για να καλύψει τις φωλιές, να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες και να τους προειδοποιήσει για τις φωλιές και τις εκτοξεύσεις. Το Palm Island Resort στις Γρεναδίνες και το Galley Bay Resort στην Αντίγκουα έχουν επίσης παρόμοια προγράμματα συναγερμού, όπου οι επισκέπτες θα κληθούν να έρθουν και να γίνουν μάρτυρες αυτής της εκδήλωσης εμπειρίας-ζωής.

Μεξικό

Το CasaMagna Marriott και το JW Marriott Cancun σώζουν κατά μέσο όρο 3.000 θαλάσσιες χελώνες που απειλούνται με εξαφάνιση ετησίως και οι επισκέπτες καλούνται να απελευθερώσουν μωρά που έχουν εκκολαφθεί από τα προστατευόμενα φυτώρια τους προς τη θάλασσα. Το AM Resorts στο Μεξικό συνεργάζεται επίσης με οργανώσεις της φύσης και τους επισκέπτες για να προστατεύσουν τα αυγά και / ή να απελευθερώσουν τα νεοσσοί. Τα προγράμματα υπάρχουν στο Dreams στο Cancun, στο Tulum και στο Puerto Vallarta, στο Zoetry Paraiso de la Bonita στην Riviera Maya, στο Zoëtry Casa del Mar στο Los Cabos και στο Sunscape Dorado Pacifico στην Ixtapa .

Φλόριντα

Το Sandpearl Resort στην Clearwater Beach συνεργάζεται με το θαλάσσιο ενυδρείο Clearwater Marine Aquarium (κατοικία του "Winter" του δελφινιού) για να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες και να τους προειδοποιήσει για τις απελευθερώσεις θαλάσσιων χελωνών στο ακίνητο. Το Jupiter Beach Resort στο Palm Beach County συνεργάζεται με το Loggerhead Marinelife Center για να οργανώσει περιπάτους για χελώνες για τους επισκέπτες και να πουλήσει βελούδινα χελώνες με μερίδια των εσόδων που πηγαίνουν στο κέντρο.

Το Lido Beach Resort και το The Resort at Longboat Key, στο Sarasota, συνεργάζονται με το Mote Marine Laboratory για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να ενημερωθούν για προγράμματα αποκατάστασης και παρακολούθησης και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες περιπάτους σε χελώνες. Και ένα δολάριο από κάθε κοκτέιλ "Tipsy Turtle" που πωλείται στο Fort Lauderdale Marriott Harbor Beach Resort πηγαίνει κατευθείαν στο Εθνικό Ίδρυμα Save the Sea Turtle.

Για να μάθετε περισσότερους τρόπους για να βοηθήσετε τις θαλάσσιες χελώνες που απειλούνται με εξαφάνιση, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.widecast.org.

Βίντεο : Η γιγαντιαία χελώνα δερμάτινης επιστροφής επιστρέφει στη θάλασσα μετά τη φωλιά

Βίντεο : απελευθέρωση χελώνας μωρού στο Rosalie Bay Resort, Δομίνικα

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor