Αρούμπα ταξιδιωτικός οδηγός

Διακοπές, Ταξιδιωτικός και Ταξιδιωτικός Οδηγός για την Καραϊβική Νήσο Αρούμπα

Η Αρούμπα δεν μπορεί να είναι ένας τροπικός παράδεισος (στην πραγματικότητα, έχει ένα άγονο τοπίο που μοιάζει με έρημο), αλλά ο συνδυασμός του προβλέψιμου καιρού του χρόνου έξω από τη ζώνη των τυφώνων, οι φιλικοί άνθρωποι και τα άφθονα θέρετρα και αξιοθέατα έχουν κάνει αυτό το ολλανδικό νησί ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Καραϊβική.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Αρούμπα στο TripAdvisor

Aruba βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Αρούμπα Αξιοθέατα

Η Αρούμπα έχει μερικά ενδιαφέροντα φυσικά θαύματα, συμπεριλαμβανομένων των σπηλαίων, των τραχιών θαλασσινών και των βυθισμένων υφάλων. η ιππασία, οι εκδρομές ATV στην έρημο και η αναρρίχηση και η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι δημοφιλείς εκτροπές. Αλλά πολλά από τα καλύτερα αξιοθέατα της είναι η ανθρωπογενής ποικιλία, συμπεριλαμβανομένων των γοητευτικών της πρωτεύουσας του Oranjestad και του Fort Zoutman, της μεγάλης ποικιλίας εστιατορίων του νησιού και φυσικά των πολλών επιλογών νυχτερινής διασκέδασης, από καζίνο έως νυχτερινά κέντρα ισχίων, in-the-dark μπόουλινγκ και στοά στο εμπορικό κέντρο Palm Beach Plaza.

Αρούμπα Παραλίες

Η Αρούμπα φημίζεται για τις επίπεδες παραλίες της με λευκή άμμο. Το αλεξίπτωτο δέντρο divi-divi είναι το πιο αναγνωρίσιμο εθνικό σύμβολο της Αρούμπα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι παραλίες τείνουν να είναι αρκετά αγχωμένες, ένα όφελος για τους windsurfers.

Η παραλία Eagle και το Palm Beach, που φιλοξενούν πολλά από τα μεγάλα θέρετρα του νησιού , είναι από τα πιο δημοφιλή. Θα βρείτε περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Rodger's Beach στο San Nicholas ή στην παραλία Andicuri κοντά στην πρώην φυσική γέφυρα στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού.

Αρούμπα Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Η Αρούμπα είναι γνωστή κυρίως για τα μεγάλα θέρετρα της, κυρίως τα πολυώροφα ξενοδοχεία κατά μήκος του Palm Beach. Εδώ θα βρείτε γνωστά εμπορικά σήματα όπως το Marriott και Hyatt , καθώς και τρία all-inclusive θέρετρα Divi που διαθέτουν ολοκαίνουργια ιαματικά λουτρά, 60 νέα δωμάτια και το νέο εστιατόριο PureBeach. . Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν ιδιωτικές βίλες και σπίτια και - για το προϋπολογισμό-minded - ενοικιάσεις διαμερισμάτων.

Αρούμπα εστιατόρια

Η Αρούμπα διαθέτει την ευρύτερη ποικιλία επιλογών για φαγητό στην Καραϊβική έξω από το Πουέρτο Ρίκο, από τα γνωστά καταστήματα γρήγορων φαγητών (McDonalds, KFC, Wendy's και Sbarro, για να αναφέρουμε μερικά) σε εξαιρετικά εστιατόρια που σερβίρουν παραδοσιακά πιάτα της Αρούμπα, εξοχικές κατοικίες. Η γειτνίαση με την Αργεντινή σημαίνει επίσης μια αφθονία σπιτιών μπριζόλας, πολλά που σερβίρουν πιάτα σε σκιά με ξύλα στη σχάρα. Συνολικά, η Αρούμπα έχει μια ωραία επιλογή από εστιατόρια, όπως θα βρείτε σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ.

Αρούμπα Πολιτισμός και Ιστορία

Πρώτα κατοικήθηκε από τους Ινδιάνους Arawak και αποικίστηκε από τους Ολλανδούς, η Αρούμπα έχει απολαύσει τρία σημαντικά οικονομικά οφέλη κατά τη διάρκεια της ιστορίας της: χρυσό, πετρέλαιο και τουρισμός. Αυτή η ευημερία, μαζί με το γεγονός ότι ποτέ δεν εμφανίστηκε μια οικονομία φυτείας, μπορεί να εξηγήσει τη γενική φύση των κατοίκων των νησιών. Η Αρούμπα δήλωσε την ανεξαρτησία της από τις Ολλανδικές Αντίλλες το 1986 και ενώ η ολλανδική επιρροή παραμένει, η Αρούμπα είναι πραγματικά ένα πολιτιστικό λιωμένο δοχείο, όπως αποδεικνύεται από τη μικτή μητρική της γλώσσα, Papiamento.

Αρούμπα Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Το ετήσιο Καρναβάλι της Αρούμπα είναι το επίκεντρο της κοινωνικής εποχής, από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Η αγάπη των νησιωτών για τη θάλασσα αντικατοπτρίζεται στον ετήσιο ανταγωνισμό windsurfing Hi-Winds στα μέσα του καλοκαιριού και στην Aruba Heineken Catamaran Regatta το Νοέμβριο .

Το θέρετρο του Tierra del Sol διοργανώνει ετήσιο τουρνουά γκολφ Pro-Am, ενώ οι μουσικοί ακροατήρουν στο Φεστιβάλ Μουσικής Soul Beach και στο Μουσικό Φεστιβάλ Αρούμπα.

Νυχτερινή ζωή Αρούμπα

Η Αρούμπα μετά το σκοτάδι διαθέτει λίγα πράγματα, από το πάρτι στο Sky Lounge, μέχρι το Kukoo Kunuku, το πιο άγριο και τρελό λεωφορείο που υπήρχε ποτέ. Η Αρούμπα διαθέτει σκάφη με κόμμα και λεωφορεία για πάρτι, αλλά και πιο καταπραϋντικές εκπομπές Vegas, salsa dancing και τυχερά παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν μπάρμπεκιου στην παραλία και ώρες κοκτέιλ. Ή απλά αρπάξτε ένα τροπικό ποτό και κάντε μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας.