Γκολφ και οικογενειακή διασκέδαση στο Reunion Resort στο Ορλάντο

Το θέρετρο Reunion στο Ορλάντο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για πολλά ταξίδια. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά είναι η τοποθεσία του στην καρδιά του Ορλάντο , που σημαίνει ότι είναι μόνο 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο και μόλις δέκα λεπτά από όλα τα μεγάλα αξιοθέατα και θεματικά πάρκα, όπως το Walt Disney World , το Universal Orlando και το Sea World .

Γκολφ στο θέρετρο Reunion στο Ορλάντο

Κανένα άλλο θέρετρο δεν φιλοξενεί τρία γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος που σχεδιάστηκαν από τους μεγάλους του γκολφ Jack Nicklaus, τον Tom Watson και τον Arnold Palmer.

Από το δραματικό μείγμα κινδύνου και ανταμοιβής του Arnie σε έδαφος που ταιριάζει σε κυματοθραύστες, στη μοναδική διάταξη ανεμοστρόβιλου του Tom Watson - κάτι που σπάνια συναντάται στα παραδοσιακά γήπεδα γκολφ της Φλώριδας - στην καταπληκτική διάταξη Parkland σχεδιασμένη από τον μοναδικό Jack Nicklaus με το υπερυψωμένο ρόπαλο κουτιά και χόρτα που έχουν σχεδιαστεί για να δελεάζουν τους παίκτες του γκολφ να χτυπήσουν επικίνδυνες βολές με πιθανές μεγάλες αποδόσεις, η Ρεϋνιόν προσφέρει κάτι για τους παίκτες του γκολφ κάθε επίπεδο δεξιοτήτων. Υψηλό ή χαμηλό μειονέκτημα, είστε βέβαιοι να απολαύσετε αυτή την απόδραση γκολφ. Αλλά υπάρχουν περισσότερα.

Ο προορισμός γκολφ των 2.300 στρεμμάτων του Ρεουνιόν είναι "ένα caddy γεμάτο εμπειρία για κάθε παίκτη γκολφ", αλλά υπάρχει αρκετός για όλους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας. Ενώ οι φανατικοί του γκολφ είναι στην πορεία, το υπόλοιπο της ομάδας μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία επιλογών. Ίσως το τένις είναι το πράγμα τους, ή ίσως αγαπούν μακρά τεμπέληδες ημέρες σε ένα σπα παγκόσμιας κλάσης. Αν ναι, το Reunion προσφέρει όλα αυτά, καθώς και εύκολη πρόσβαση στο Mickey Mouse και σε όλους τους φίλους του.

Χαρακτηριστικά ξενοδοχείου

Το Reunion Resort προσφέρει 360 καταλύματα θέρετρων, όπως πολυτελείς συγκυριαρχίες, ιδιωτικές βίλες και εξοχικές κατοικίες, οι οποίες βρίσκονται σε έκταση περίπου 2.300 στρεμμάτων από καταπράσινο τοπίο, καθώς και ένα φυσικό καταφύγιο. Εκτός από τα μοναδικά γήπεδα γκολφ, το θέρετρο διαθέτει επίσης μια αίθουσα συνεδριάσεων με κομψά διακοσμημένο χώρο συσκέψεων, ένα πλήρες μπουτίκ σπα, πολλές πισίνες, διαφάνειες, παιδικές χαρές και ένα τετράτροχο ποτάμι.

Οι έντεκα επιλογές φαγητού του θέρετρου περιλαμβάνουν το ισπανικό εστιατόριο Eleven, το οποίο διαθέτει μια εκπληκτική πισίνα στον τελευταίο όροφο και νυχτερινή θέα στα πυροτεχνήματα του κοντινού Walt Disney World.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 877-724-2106 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Reunion Resort.